piektdiena, 2020. gada 15. maijs

Ieraksts #14


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #14

Pašizolācijas jauni viļņi. Event 201 simulācija. Hopkinsa universitātes darbība

Kurp tas viss ved, šī Covid-19 neģēlība? Galu galā skaitļi sāks kristies un kādā brīdī pašizolācija tiks samazināta. Bet viņi plāno īstenot atkal jaunus viļņus.
Pateicoties tam, ka pašizolācijas pieredze ir gūta, nebūs vajadzīga nekāda sagatavošanās pirms nākamajiem viļņiem Tiks izsludināta tūlītēja pašizolācija. Par to ir šis stāsts! Un cilvēkus jau tagad psiholoģiski pieradina paklausībai.
Tad tiks teiks: "Ja tu esi vakcinēts"
Šobrīd tiek izstrādātas 7 vakcīnas, kas attiecas uz Covid-19. Katru no tām finansē Bils Geitss.
Tas pats Bils Geitss, kurš ar savu Bill&Melinda Gates fondu bija iesaistīts Event201, kas bija koronavīrusa pandēmijas simulācija un tika izveidots nolūkā noskaidrot varas iestāžu rīcību. Simulācija tika izspēlēta 6 nedēļas pirms tas viss aizsākās Ķīnā. Event201, kurā tika izspēlēta koronavīrusa pandēmija, vadīja Pasaules Ekonomikas forums, kurā Geitss ir pamatīgi iesaistīts, šis ir tas 1% (piramīdas spice), un organizācija ar nosaukumu Džona Hopkinsa universitātes medicīnas organizācija Amerikā. Tāpat tur arī bija Johnson&Johnson, vieni no tiem, kas patlaban strādā pie Covid-19 vakcīnas izveides. Džona Hopkinsa organizācija, arī 2018. gadā veidoja simulāciju izspēli pēc līdzīga scenārija.
Kurš saliek globālo statistiku, ko tālāk citē mediji, saistībā ar Covid-19 saslimšanas gadījumiem un nāvēm?
Džona Hopkinsa organizācija, kas bija iesaistīta šajās simulācijās.
Doma ir šāda. Viņi teiks: "Ja vēlies nākt ārā no pašizolācijas un negribi tajā atkal atkārtoti nonākt, tad tev ir nepieciešama vakcīna. Mēs sakām, ka tā tev ir vajadzīga, lai tu neapdraudētu visu pārējo sabiedrību."
Un tā tev dod tiesības. Tā ir šī pase, par ko runāja Bils Geitss. Jā, Bils Geitss ir viens no draudīgākajiem cilvēkiem uz planētas Zeme un, mans Dievs, paskaties uz konkurenci!
Tāda ir situācija, tur viņi virza spēli- ir vakcīna, kas ir pilna ar s*ūdiem, lai varētu tevi kontrolēt, un sagraut tavu veselību, lai varētu radīt atkārtotas pandēmijas.
Vai arī - tu nevari nonākt kontaktā ar pārējo sabiedrību, tev neļaus lidot, utt.
Šis ir patiesais iemesls, kādēļ Geitss un GAVI, Vakcīnu Alianse, ir izstrādājuši šo kvantu tetovējumu. Lai viņi varētu noteikt, kurš ir vakcinēts, un kurš nav vakcinēts.
Būs tehnoloģija, kas nolasīs tetovējumu, lai noteiktu, vai esi vakcinēts un to lietos tad, kad, piemēram, tu vēlēsies iekāpt lidmašīnā: "Nē, tu nevari, tu neesi vakcinēts."
Vai tas ir kā čips tevī? Jā, vienkārši runājot, tas tā arī būs. Kādu tieši tehnoloģiju viņi izdomās, to mēs vēl redzēsim. Bet princips ir tieši tāds.