piektdiena, 2020. gada 15. maijs

Ieraksts #15


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #15

Ķīnas paraugpiemērs. Cik sens ir plāns? Plāna ieviešanas kārtība.

Cilvēki, kuri vada Silīcija ieleju, ir “jauki” cilvēki, viņiem dziļi rūp cilvēce. Tikko laida klajā šādu ziņu- tādi uzņēmumi kā Google, ievāc mobilo tālruņu izsekošanas datus un nodod tos valdībām. Lai valdības varētu redzēt, vai pašizolācijas laikā nenotiek kāda cilvēku pulcēšanās. Jā, viņi atrada bariņu jauniešu, kas sapulcējās pludmalē uz pavasara brīvlaika ballīti. Pavisam 70 un izsekoja tos pa 40 Amerikas štatiem. Es personīgi domāju, ka tas ir nelegāli nodot šos datus. Bet viņi to dara.
Līdzko ir pašizolācija un demokrātija ir ierobežota, kas šobrīd ir noticis, un tu ieej tirānijā, ko var nosaukt tikai un vienīgi par fašistisku, tad cilvēktiesības vairs nepastāv, jo valdība dara to, ko vēlas, ne jau politiķi, viņiem nav ne jausmas par notiekošo. Tie ir tumšie uzvalki, kas stāv aiz valdības, kas to vada.
Tas ir tikai viens solis līdz mikročipam. Tur viņi vēlas nonākt. Ar čipu viņi tevi izsekos jebkur, kur tu dosies, katrā konkrētajā brīdī. Viņi teiks un turpinās teikt, ka tikai šāds vai citāds daudzums var pulcēties, jo viņi nevēlas masu protestus. Un viņi zinās, ja to dari, jo tevi izsekos.
Atgriezīsimies pie Ķīnas.
Vairākas desmitgades savās grāmatās un runās esmu teicis, ja vēlies redzēt, ko viņi plāno ieviest Rietumos rīt, palūkojies uz Ķīnu šodien. Ķīna jau ir situācijā, kurp viss mūsu apspriestais virzās Rietumu pasaulē. Ķīnā jau darbojas miljoniem sejas atpazīšanas kameras.
Metropolitan tieši nesen ieteica ieviest sejas atpazīšanas kameras. Ķīnā valda atvērta tirānija. Tā tas ir. Rietumos par to saka: "Nē, tā nav tirānija. Mēs tikai tā darām, jo tā ir labi."
Viņiem tas ir jādara lēnām. Bet tagad, kad demokrātija ir apturēta, viņi to var darīt ātrāk, tāpēc arī ātri ievieš 5G torņus.
Ķīnā ir miljoniem sejas atpazīšanas kameru, kas nepārtraukti izseko sabiedrību reāllaikā. Tu esi skaitlis.
Apskati Džordžu Orvelu (George Orwell), apskati Oldesu Haksliju (Aldous Huxley) darbus.
Esmu redzējis dokumentālās filmas, kur tiek izsūtīts cilvēks Ķīnas ielās un nosaka, cik ilgs laiks vajadzīgs, lai viņu atrastu. Pāris minūtes! Atrasts! Sejas atpazīšanas kameras ir visur.
Ar AI palīdzību viņi kontrolē tavu uzvedību. Tu iegūsti sociālos 'punktus'; krāj statistiku: "Tu esi bijis labs puika vai meitene" tikai tad, ja uzvedies tā, kā valdība vēlas. Ja neuzvedies "kā vajag" - tev atņem punktus. Kad tu sasniedz noteiktu atņemto punktu skaitu, tad tu sāc izjust sekas. Ķīnā ir miljoniem cilvēku, kuriem "neatbilstošas uzvedības" dēļ ir liegta lidošana un pat pārvietošanās ar vilcienu.
Tāds ir plāns. Tā ir pilnīga un totāla kontrole.
Un šī Covid-19 krāpšana un noziedzība ir radīta, lai īsā laika sprīdī radītu globālu varas centralizāciju, par kuru es jau 30 gadus brīdināju, ka tā tuvojas.
Kā es to zināju?
Ja tu esi labprātīgi gatavs veltīt stundas un sviedrus dienu pēc dienas un apturēt savu "Tā nevar būt patiesība!" prātu, tad tu vari atklāt šo sazvērestību, un tu vari atklāt to, kas tiek plānots.
Šis plāns nav salikts kopā pāris dienās vai pat desmitgadēs.
Jautājums- kā 1932. gadā Oldess Hakslijs savā grāmatā "Brave New World", varēja būt tik sasodīti precīzs par to, kurp šobrīd virzās pasaule?
Kā Džordžs Orvels varēja būt tik precīzs? Ar savu grāmatu "1984", kas publicēta 1948. gadā. Kad viņš un savā ziņā arī Hakslijs aprakstīja tehnoloģijas- tādas kā Tele-ekrānus, ko mūsdienās saucam par viedekrāniem, kaut arī viedekrāni vēl necik nelīdzinās tam, kam Tele-ekrāni bija paredzēti, kur tu savās mājās nepārtraukti tiec novērots.
Kā tādi cilvēki kā Orvels (īstajā vārdā Ēriks Blērs) zināja, ka šāda tehnoloģija tuvojas, kad tā vēl neeksistēja?
Kā vīrs Dr. Ričards Dejs (Richard Day), kurš bija vadītājs Rokfelleru organizācijai "Planned Parenthood", kas bija eigenikas kustības pēctece, kā viņš zināja 1969. gadā to, ka tuvojas internets?
Paskaties, ko šis Dr. Ričards Dejs 1969. gadā Pitsburgā teica prezentācijā pediatriem par to, kas notiks pasaulē ar ārkārtēju precizitāti līdz pat sīkām detaļām. Viena lieta, ko viņš tovakar teica: "Mēs padarīsim zēnus un meitenes vienādus."
Nekas nenotiek nejauši. Viss seko plānam. Viņš aprakstīja internetu, ko it kā izgudroja tikai 80-os gados, viņš to aprakstīja jau 1969. gadā. Viņš 1969. gadā aprakstīja cilvēku masveida migrācijas uz Eiropu. To, ka tas notiks. Un kāpēc notiks. Kā viņi to zina?
Tāpēc, ka pastāv sen izplānota darba kārtība cilvēcei, kas noved pie totālas un absolūtas cilvēku kontroles ar AI, cilvēku prāta un uztveres kontroli. Un tas notiek soli pa solim, pa solim, pa solim. Es to saucu par totalitāro tipināšanu.
Tiek sperti soļi. Katrs solis tiek pasniegts kā nesaistīts ar pārējiem soļiem, līdz atskatoties atpakaļ ieraugi, ka tiem ir acīmredzama saistība. Nesaistītie soļi aizved ļoti skaidrā un acīmredzamā virzienā.
Ja tu esi viens no iekšienes, kāds bija Dejs, viņš arī bija izpilddirektors Planned Parenthood, kas bija eigenikas pēctecis un ko dibināja Rokfelleru ģimene.
Bila Geitsa tēvs bija Planned Parenthood vadītājs un eigēnista Maltusa (Thomas Malthus) atbalstītājs. Tāpat par "savas jaunības dienām" atzīstas (jā, protams) arī Bils Geitss.
Šīs organizācijas parādās atkal un atkal saistībā ar šiem cilvēkiem, jo viņi visi ir savstarpēji sasodīti savienoti.
Ja tu esi viens no iekšienes kā Ričards Dejs, tu zini, kas notiks.
Un, ja tu (diben)vaiga sviedros strādā, lai to atklātu, tad tu vari paredzēt, kas notiks. Tieši tāpēc manas grāmatas pēdējo 30 gadu laikā, kā cilvēki to ir arī pamanījuši, ir bijušas tik ārkārtīgi pareģojošas par to, kas notiek tagad.
Kāpēc? Ja pasaulei ir iepriekš sarakstīts scenārijs un nekas neiejaucas, lai to apturētu,- visas manas dzīves nolūks ir censties to apturēt- tad scenārijs īstenojas.
Atklājot scenāriju un pasakot: "Tāds ir plāns" tu spēsi bez iejaukšanās paredzēt nākotni. Iemesls, kādēļ manas grāmatas tik precīzi spēj paredzēt notiekošo, tās vienkārši atklāj scenāriju.