pirmdiena, 2020. gada 11. maijs

Ieraksts #8


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #8

5G. Elektromagnētiskais lauks. Piramīda

Ja mēs nonākam pie 5G.
Jau vairāk kā 2 gadus atpakaļ runāju un uzsvēru to, ka 5G ir ārkārtīgi milzīga elektromagnētiskās enerģijas jauda. Nekad agrāk nepieredzēta.
Tas nav tikai mazs 4G versijas uzlabojums. 4G jau ir pietiekami slikts; tāpat arī 3G. 5G ievieš pilnīgi jaunu elektromagnētisko viļņu spektru - milimetra viļņus. Un tas ir neiedomājami spēcīgāks par jebko, ko mēs līdz šim esam redzējuši.
Cilvēka ķermenis ir elektromagnētisks lauks. Smadzenes komunicē ar visu pārējo ķermeni un šūnām elektriski, tās apstrādā domu informāciju elektriski. Vienā līmenī mēs esam elektriski un elektromagnētiski organismi un būtnes.
Kad šis elektromagnētiskais lauks ir līdzsvarā, mēs esam veseli. Kad tas ir disbalansā vai disharmonijā, mēs kļūstam slimi. Ne-veseli.
Disharmonija manifestējas par fizisku saslimšanu un psiholoģisku saslimšanu tad, kad tiek ietekmēta informācijas apstrāde smadzenēs.
Mēs tagad tiekam bombardēti 24/7 ar elektromagnētiskajiem, tehnoloģiski radītiem elektromagnētiskajiem laukiem un wifi.
Periodā, līdz vīrusa parādīšanās sākumam, mums strauji tika ieviests arvien vairāk un vairāk vietās 5G.
Ir tāda grāmata "Neredzamā varavīksne" (The Invisible Rainbow) To ir sarakstījis Arturs Firstenbergs (Arthur Firstenberg). Viņš pēta elektromagnētisko lauku ietekmi uz veselību. Tehnoloģiski radītu. Jau ilgu laiku.
Šajā grāmatā viņš dokumentē- ikreiz, kad mums ir bijusi liela mēroga "epidēmija", "globāla epidēmija", kaut tā pati spāņu gripa 1918. gadā, kurai nav nekāda sakara ar Spāniju. Tā 'izcēlās' no militārajām bāzēm.
Ikreiz, kad mums ir bijusi pandēmiska situācija, tik bieži ar ... gripai līdzīgiem simptomiem, pirms tam tikusi ieviesta jauna līmeņa un jaudīgāka tehnoloģiski radīta radiācija.
Firstenbergs 2018. gadā teica, jau pirms 5G un pirms Covid-19, ka ikviens apjomīgs tehnoloģiski radītās radiācijas pieaugums, kas ietekmē Zemes magnētisko lauku, ar kuru mēs esam saskarē visu laiku, ir radījis milzu problēmas cilvēku populācijas veselībai.
To viņš teica 2018. gadā.
2019. gadā tiek ieviests 5G.
Daži no mums un liela daļa ārstu un zinātnieku aicina to pārtraukt, jo tam nav veikti testi - un to viņi (ieviesēji) atzīst - par ietekmi uz cilvēku psiholoģiju un veselību.
Vai ir veikti kādi neatkarīgi testi?
NEVIENS!
Vienīgais neatkarīgais pētījums, ko veikuši patiešām neatkarīgi cilvēki, kas nepārstāv telekomunikāciju industriju, un šie cilvēki saka, ka tas var izrādīties katastrofāli cilvēku veselībai. Un viņi aicina to apturēt.
Zinātņu doktori, zinātnieki no 41 valsts ir parakstījuši vēstules, sakot, ka tas ir jāaptur.
Protams, ka tas netika apturēts!
Un iemesls, kādēļ tas tiek ieviests bez testēšanas (ko viņi ir atzinuši), ASV kongresā (Capitol Hill) senators jautāja telekomunikāciju industrijas pārstāvjiem, tas bija pagājušogad,
"Kādu testēšanu jūs esat veikuši? Cik daudz naudas esat izlietojuši 5G ietekmes pētījumiem uz cilvēku veselību?"
Viņi atbildēja - necik, nulle.
Un iemesls tam - ja viņi būtu pētījuši, un iegūtos rezultātus publiskojuši, 5G nekad netiktu pieļauts.
Telekomunikāciju kompānijas nevēlas mums tīši darīt pāri ar 5G. Ne jau tieši viņi.
Te mēs atgriežamies pie piramīdas.
Telekomunikāciju industrija galu galā pieder kultam, jo tam, ko dara telekom-industrija ar visām viedajām tehnoloģijām un satelītiem, pie tiem atgriezīsimies pēc brīža, kas ar 5G apstaro katru collu uz zemes, ir absolūti izšķiroša nozīme pilnīgai cilvēku kontrolei ar mākslīgā intelekta (AI) palīdzību.
Telekom-industrijas piramīdā ir daudz cilvēku, kuriem nav ne jausmas par ietekmi, un pat arī nemaz negribētu to zināt, jo paskaties uz visiem tiem dabūjamiem dolāriem!
Bet, kad nonākam tajā telekom-industrijas līmenī, kontroles centrālajā punktā, viņi ļoti skaidri zina, ko tas izdarīs. Un kāpēc? Jo viņi vēlas to ieviest, lai īstenotu konkrētu ietekmi uz cilvēci.