trešdiena, 2020. gada 20. maijs

Latvijas Republikas Saeimas deputāts







Aldis Gobzems

4 hrs

Ārkārtas situācija ir steidzami jāizbeidz! Šodienas Saeimas sēde pierāda - vara jūk prātā. Kariņa koalīcija no cisatļautības jūk prātā. Šodien man zobus solīja izdauzīt

no rokas mutē dzīvotājs Kaimiņš, Sporta apakškomisijas vadītāja Riekstiņš bez izglītības, spējas saliktu sakārtotu teikumu pateikt un ar balsotājs pret sporta skolotājiem!!!!. Par Znotiņa no JKP izglītību Jūs jau redzējā video. Mūrniece, vadot sēdi, nu jau gandrīz mīļvārdiņos uzrunā zelta balstiņu. Visos balsojumos atkal tika nobalsots pret tautu! Visos! Viņi jūk prātā no visatļautības un varas. La Galla pensionāriem dziedās saldsērīgu skaņuplati. Bet nobalsoja pret atbalstu pensionāriem sabiedriskajā transportā. Viņu visatļautībai ir jāpieliek punkts. 286 miljoni bez paskaidrojumiem Air Baltic, tikmēr 180 eiro bērniem ar invaliditāti nē. Pvn turismam un restorāniem - Zakatistovs no kpv kārtējo reizi ietirgoja, droši vien sev labumu. Salūza un neizturēja, kā visos balsojumos. Un ārkārtas stāvoklim nav nekāds epidemioloģisks pamats. Tas ir jāatceļ. Tagad!

Aldis Gobzems


Nošēro, ja uzskati, ka ārkārtas stāvoklis jāizbeidz.
“Veiksmes stāsts” Latvija ir faktiski slēgta ar ārkārtas stāvokli, un joprojām nav zināms, kad šīs totālas briesmas beigsies. “Neveiksmīgā” Igaunija izbeidz ārkārtas stāvokli. “Ļoti neveiksmīgās” Amerikas labākais (bez pēdiņām) prezidents pirms divām stundām paziņo: “Reopen our country”.
Man vienīgajam šķiet, ka mūs ne tikai tur par idiotiem autobusā (lasīt iepriekšējo ierakstu), bet viss vēl nav paspēts nozagt ārkārtas stāvokļa laikā?



Aldis Gobzems


Izskaidrojiet man. Es tiešām nesaprotu.
1. Epidemiologs (infektologs) Uga Dumpis neuzskata, ka visiem publiskās vietās obligāti sejas maskas būtu jānēsā. Un arī pats nenēsā sejas maksu publiskās vietās, cik var redzēt tv.
2. Veselības ministre Viņķele sejas masku nenēsā.
3. Premjers Kariņš sejas masku nenēsā.
4. 99 deputāti, Saeimas priekšsēdētāju Mūrnieci ieskaitot, sejas masku nenēsā.
5. Ministru kabineta locekļi neviens sejas masku nenēsā.
6. Neviens ārsts nevienā tv raidījumā nav redzēts ar sejas masku.
7. Ministrs Linkaits lidostas terminālī šodien ir bez sejas maskas un paziņo, ka visiem terminālī jāatrodas ar sejas maskām.
8. Lidostas un AirBaltic vadība sejas maskas, esot terminālī, nebija uzvilkuši, atbildot uz žurnālistu jautājumiem.
9. Nācijas tēvs sejas masku nenēsā. Viņu intervējošie žurnālisti stāv blakus viens otram bez 2 metriem un bez sejas maskām, ieturot 2 metru distanci tikai no Nāciju tēva.
10. Veikalos sejas maskas 99.99 procenti nenēsā. Un nav arī obligāti.
11. Bērnu sporta nodarbības ir bīstamas. Maukt pa Depo ir droši.
12. Bīstami ir, ja ir vairāk par 25 cilvēkiem, bet ja esi darbā, tad pie vienas vietas, kaut 300.
13. ASV prezidents, visapsargātākā un apsargājamākā persona, sejas masku nenēsā.
Jums arī šķiet, ka tos, kuri brauc ar sabiedrisko transportu, uzskata par idiotiem? Un ne tikai tos. Visus.