trešdiena, 2020. gada 13. maijs

Pievienojies cilvēces apziņas kolektīvajām transformācijām


Šri Bagavāna un Krišnadži vēsts par pasaules transformāciju
Ekam tika iecerēts ar īpašu nodomu par cilvēces kolektīvo transcendenci un cilvēces kolektīvo apgaismību.
Amma un es nepaguruši esam strādājuši, lai radītu vismaz 64.000 meditētājus atmodinātas apziņas stāvokļos visā plašajā pasaulē. Un 64.000 ir tik, cik ir vajadzīgs, lai visas cilvēces apziņā notiktu pāreja.
Prītadžī un Krišnadži patlaban turpina šo vīziju virzīt tālāk. Lai piedalītos, tev jāvēlas veltīt kādu savas ikdienas dzīves daļiņu un arī kādu savas apziņas segmentu šai globālajai transformācijas vīzijai.
Prītadžī un Krišnadži ir radījuši unikālu meditāciju komplektu un tāpat arī mistiskas prakses- tikai ar vienu vienīgu fokusu- sasniegt šo kolektīvo transcendenci.
Ja tu esi dikšas devējs, tad tava apziņa jau ir labi sagatavota tam, lai tu kļūtu par instrumentu. Papildus vēl tikai jāapgūst dažas mistiskās prakses, lai spētu radīt vēlamo ietekmi.
Ja tu esi jaunpienācējs vai iesācējs un vēlies kļūt par šī fenomena daļu, tad tavs ceļojums sākas ar iniciāciju, ko vadīs Prītadži un Krišnadži. Šai iniciācijai sekos arī mistisko prakšu meistarība.
Pēc tam tu veltīsi ik dienu 7 minūtes meditācijā ar mērķi- par globālo transformāciju.
Turpmāk būs noteiktas dienas, kurās visi pasaules Ekam meditētāji savienosies kā viens, lai radītu spēcīgas enerģētiskas pārmaiņas uz planētas. Šos kolektīvos pasākumus vadīs Prītadži un Krišnadži.
Lai turpmāk spēcinātu savu apziņu, Ekam meditētājiem vismaz 3 dienas gadā būtu jāpavada Ekam maha shektra. Ekam varenais spēka lauks tika radīts ar nolūku- īstenot globālā mērogā uz vienotību vērstas apziņas transformācijas. Meditēšana Ekam svētnīcā līdzinās lūgšanai dievišķajam pašam cilvēkam atrodoties dievišķā klēpī.
Mēs aicinām ikvienu, kurš dedzīgi vēlas būt viens no tiem, kurš iesāk jaunu pasauli, pievienoties šajā kolektīvās transcendences misijā.
Lai tā kļūst par tavu dāvanu, ko pasniedz jaunajai pasaulei, kas šobrīd rodas!

Kļūsti par Ekam meditētāju.
Meditē par to, lai sniegtu patiesu vienotību mūsu planētai.
Kad aizveru acis, tad izzūd atdalītības jeb separācijas optiskā ilūzija un paliek tikai- viena nesadalīta apziņa.
Ikviens cilvēks ap sevi rada apļveida vilni, kas izplešas arvien plašākos apļos un saplūst ar citiem apļiem tā radot viļņus cilvēces apziņā.
Paisumi un bēgumi spēja mainīt krasta līnijas. Miera apļi, ko radīs meditētāji ietekmē cilvēces kolektīvās apziņas topogrāfiju un tuvina to vienotībai.
Mēs aicinām tevi kļūt par “Ekam meditētāju”- kļūt par šiem viļņiem, kas transformēs cilvēces kolektīvās apziņas kursu/virzienu!
Pēc šrī Bagavāna vārdiem, kad 64.000 cilvēku, kuru skaits, paceļoties pa atmodas kāpnēm, vēl nepārtraukti arī pieaug, meditē nolūkā transformēt pasaules apziņu, tad notiks fāžu pāreja un pasaule virzīsies pretim līdzjūtībai, mieram un vienotībai. Tā nav hipotēze. Tas jau ir darīts un ir pārbaudīts.
Pastāstīšu kādu piemēru no dzīves. Kāda labi pazīstama miera aktīviste, kura strādāja kādā Ņujorkas daļā, ieradās uz mūsu akadēmiju Indijā, lai piedalītos personiskā transformāciju ceļojumā. Viņas darbs bija saistīts ar policijas un attiecīgā reģiona komūnas savstarpējo mieru. Sava personiskā ceļojuma noslēguma dienā Indijā viņa teica, ka ir transformējusi sevi no dusmīgas miera veidotājas par mierpilnu sirds vadītu līderi. Pēc atgriešanās ASV viņas miera atbalstītāju komanda sāka praktizēt mūsu meditācijas. Pēc diviem gadiem sieviete atzina, ka pirmo reizi 30 gados, šo divu gadu laikā, 568 dienas pēc kārtas, nav noticis neviens bruņots vardarbības akts vai nāves gadījums ar šaujamieročiem. Šī sieviete un miera atbalstītāju grupa strādā ļoti nestandarta situācijās. Grupas kolektīvās meditācijas un iekšējais miers izstarojās kā viļņi, kas ietekmēja apziņas lauku visā apkārtējā reģionā veselu divu gadu laikā.
Mēs zinām- tu spēj mainīt! Ikviens no mums var mainīt un padarīt citādāku pasaules apziņu, ka vien mēs savienotos kā kolektīvs un kopā meditētu.
Ir pienācis laiks paplašināt savu es sajūtu, lai iekļautu arī visu citu labklājību. Tāpat kā tu velti laiku un enerģiju tam, lai nodrošinātu savu un ģimenes nākotni, patlaban ir vajadzība, lai tu veltītu 7 minūtes ik dienu cilvēces nākotnes nodrošināšanai.
Mums jātiecas uz kolektīvo transcendenci. Pasaulei ir vajadzīgs mūsu atbalsts.
Pievienojies šri Ammai un šri Bagavānam, Prītadži un man šajā cēlajā vīzijā ietekmēt cilvēces apiņu.
Kļūsti par Ekam meditētāju.
Meditē par to, lai nestu patiesu vienotību uz mūsu planētas.
Mēs esam izveidojuši īpašu mistisku praksi, kas tevi sagatavo šim fenomenam. Pēc septiņām dienām, kad būsi to praktizējis, saņemsi iniciāciju un kļūsi par Ekam meditētāju. Pēc šīs iniciācijas tev būs jāvelta katru dienu 7 minūtes tam, lai meditētu par pasauli.
Ik pa laikam mēs tiksimies kā globālais Ekam meditētāju kolektīvs un ietekmēsim cilvēces apziņu. Mēs redzēsim parādāmies transformētu pasauli, tādu pasauli, kas ir dziedināta, tādu pasauli, kas ir Vienota.


Piekļuve 7 dienu mistiskajai praksei (no 15.maija), kas sagatavos tevi iniciācijai https://www.breathingroom.com/

Piereģistrējies, lai kļūtu par Ekam meditētāju: https://ekam.org/ekam-meditators/

Iniciācijas datums un laiks: 2020.gada 23.maijs 7:30(LV laiks) un 15:30(LV laiks)

Šovakar, 13.maijā piedalies zoom, lai uzzinātu detaļas par pasaules transformācijas vīziju. Zoom notiek angļu valodā.
Zoom ID 8989 505 2893
Ja tev ir vajadzīgs tulkojums latviski, tad tas skan Zoom ID 235 026 4427, password 823311
(Info pa telefonu 29266349)