otrdiena, 2020. gada 26. maijs

Kā Soross aizstāv Bilu- Rebaltikas gadījums.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1020120295049313&id=100011540556700&comment_id=1020440725017270&notif_id=1590436142978461&notif_t=feed_comment

Kā Soross aizstāv Bilu- Rebaltikas gadījums.

Aivis                

Tā nu šodien Tvnet/Rebaltika - pašieceltie Bila advokāti atkal metas šamo aizstāvēt🙈 Visādā ziņā paldies par kārtējo reklāmu, tagad par drosmīgo Sāru uzzinās daudz vairāk cilvēku, kā no mana raksta par viņu.

https://www.tvnet.lv/…/geitsa-noziegumi-izdomati-parmetumie…

Daži komentāri no manas puses par to rakstu- jā, es nobloķēju šo kārtējo rečekistu žurnālisti. Un tam ir ļoti vienkāršs iemesls - es uzskatu, ka komunicēt ar planetāra noziedznieka Sorosa pērkamām prostitūtēm, kurš vienlaicīgi apmaksā gan šo kantori, gan visa veida destruktīvas genderistu kustības, bērnu mīlētāju organizāciju ieskaitot, ir sevi apķēzīt.


Kad šis viena noziedznieka kantoris cenšas aizstāvēt otru tādu pašu noziedznieku, tas ir jau amizanti. Kad faktu 'čekeri', kā snopes, algo bijušās prostitūtas kā administratores, tad kaut kas kopīgs jums tur ir - tiešā vai pārnestā nozīmē. Ja nu kāds no jums tur tajā kantorī šo rakstu izlasa, tad šis ir mans 'pārbaudītais viedoklis' par jums un uz to man ir pilnības tiesības.


Es nobloķēju arī TV3 žurnālistu, jo es zinu, ka ne jau mans viedoklis par 5G ir viņiem vajadzīgs, bet iespēja kārtējo reizi izveidot ķengu sižetu, apņirdzot visus, kam rūp sava un savu bērnu veselība un kuri iestājas pret šo ar varu uztiepto tehnoloģiju, kas nekad nav pārbaudīta kas ir pavisam cita mēroga plāns. Par to visu es te nemaz nevēlos atkal atkārtoties, ļoti daudz par to esmu rakstījis, arī par Bilu.

Dīvaini gan, ka rečekisti nevērsās pie pašas Sāras, viņai taču ir profils FB - šajā gadījumā es tikai pārtulkoju viņas runu un uz kaut kāda kantora jautājumiem, vai es esmu kaut ko tur pārbaudījis, man ir tikai viena atbilde - kāda jums daļa? Man ir pilnīgas tiesības klausīties un dalīties ar jebkādu viedokli un ne jau jūs būsiet tie, kas lems, kas ir patiesība, kas ne. Un arī Itālijas čekisti man neinteresē - visi viņi kalpo vienam saimniekam.


Tāpat tas ir ar Bilu - viņa darbība jau ir planetāra mēroga fenomens un ne rečekisti, ne es savā FB jau nebūsim tie, kas to tagad atrisinās. Tas ir darbs ekspertiem un prokuroriem, savilkt kopā visus faktus un uzrādīt apsūdzības.

Bet mani tikai nedaudz fascinē Rebaltikas pieeja šim visam. Viņu taktika ir ĝeniāla - ja Bils nav pats atzinies, ka viņš ir noziedznieks, tātad nav?😀 Nav jau arī neviena Hitlera paraksta uz holokausta papīriem - vai tas nozīmē, ka viņš velti nošāvās un tiesa viņu būtu attaisnojusi? Kā tad mēs zinam, ka viņš tajā visā bija iesaistīts, ja oficiālie mediji - Gebelsa "Patiesības" ministrija taču neko tādu neteica, ka tas ir slikti un nepareizi. Nu labi, tepat Latvijā ir Lembergs, kuru tiesā visu mūžu un neko nevar pierādīt - vai tas nozīmē, ka nekādas ietekmes viņam nav uz LV politiku? Un citi oligarhi?

Pēc Rebaltikas loģikas, ja neviens nav atzinies, tad viss ir OK. Mums ir jāgaida, kamēr planetārais noziedznieku sindikāts sev piederošajos 'oficiālos medijos' nopublicēs atklātu atzīšanos, jā, mēs gribam paverdzināt pasauli, visus čipot un vakcinēt. It kā nav pietiekoši materiālu un ziņojumu, grāmatu un filmu, kur tas viss sen ir parādīts, ko viņi grib. Rebaltika saka, ka jebkuru tiesu var slēgt ciet, ja vainīgais pats neatzīstas. Viņa darbība un izteikumi nevar liecināt par pierādījumu.

Mēs tādā gadījumā nedrīkstam lietot loģiku, izvērtēt tā paša Bila darbību, kur viņš iegulda savus miljonus, kādās tehnoloģijās un kāds tam visam būs gala rezultāts? Vai tad viņa izteikumi par to, ka kādās valstīs vajadzētu samazināt dzimstību vien jau nav amorāli un nepieņemami? Kas iecēla Bilu Dieva vietā to lemt?


Un viņa arsenālā ir gan DNS izmainošās vakcīnas, gan dažādi čipi un ar tiem saistītas kriptovalūtas, ir arī dzimstības kontroles čips un daudzas citas lietas. Viņš investē arī indīgās sintētiskās palmu ellas izstrādē. Vai mēs nevaram izpētīt viņa saikni ar citiem globālā sindikāta darbiniekiem, ar PVO vadītāju trockistu Tedrosu, ar Ķīnas bioinženierijas spēlētājiem, ar vakcinējamo valstu politiķiem un ASV ēnu administrāciju?

Ja jūs runājat par to, ka nevis Bils plānoja epidēmiju, bet tikai 'brīdināja', ka Hopkinsa centrs tikai simulēja pandēmijas izspēli savā Event 201- nevis 21, kā rakstīts jūsu tekstā - tad jums vajadzēja izpētīt, kāda suņa pēc tik daudzas pasaules laboratorijas pirms tam tā ņēmās ar sikspārņu medīšanu un visādu himēras vīrusu radīšanu jau gadiem pirms tam, lai pētītu, kā tos vīrusus vispār pārnest uz cilvēkiem. Vai nebūtu vienkāršāk atstāt viņus mierā?


Jūs varētu paskaidrot arī to, kā visu lielo kompāniju vadītāji zināja laicīgi atkāpties, pirms sākās šī 'pandēmija' un ASV valdības vīri pamanījās pārdot arī savas akcijas, pirms sabruka tirgus.

Protams, jūs varētu arī izlasīt gan senus Rokfellera fonda ziņojumus, gan DARPA izstrādājumu aprakstus, lai saprastu, ka šī afēra vispār nav saistībā ar vīrusu, bet tikai nepieciešamību ieviest totālo kontroli. Arī pie mums nekādas epidēmijas nebija, bet likumos ierobežojumi iestrādāti paliks.

Tiek noliegta Bila saistība ar paralizētiem bērniem Indijā, sakot, ka tas esot Roberta Kenedija Jr. izdomāts. Bet viņš balstās uz šo Indijas ārstu pētījumu, kur arī parādās šis 491 tūkstotis paralizēto bērnu kopš 2000. gada, kad tur sākās vakcinācijas kampaņa. Tas daudzkārt pārsniedza paredzēto.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC6…/pdf/ijerph-15-01755.pdf

Tiek noliegta Kenijas sieviešu sterilizācija, sakot, ka PVO to noliedz. Nu jā, loģika dzelžaina. Bet kā tad būt ar šo profesoru, kurš jau 1994. gadā prezentēja tā saukto imūnkontracepciju? Izrādās, ka ar vakcīnām tomēr var kontrolēt dzimstību un tas ir reāls fakts. Kā jūs varat zināt, kas tajās Kenijas vakcīnās īsti tika špicēts?
https://en.wikipedia.org/wiki/Gursaran_Talwar

Tam, ka polio vakcīna tagad izraisa vairāk problēmu, kā pati slimība, ir pamatojums un tas ir šeit - par to raksta arī ārvalstu mediji. Tagad to izraisa tas vakcīnu vīruss, kas ir mutējies. Ko jūs tagad darīsiet, jūsu patrons Bils gatavos vakcīnu pret vakcīnām? Aplis ir noslēdzies?
http://polioeradication.org/…/…/17th-IMB-report-20191115.pdf

Tiek piesaukts Monsanto un viņu 1999.gada paziņojums, ka viņi atsauc vienreizējās 'terminatora' sēklas. Bet vai tad ar to viss beidzās? Jūs pilnībā ignorējat faktu, ka Monsanto pieder patenti uz sēklām un fermeri ir spiesti tās pirkt katru gadu tik un tā -neatkarīgi no tā, vai tās var vai nevar izmantot otrreiz. 2013. gadā bija tiesa, kurā fermeris, kurš bija nopircis sēklas citur, zaudēja Monsanto - saskaņā ar viņu noteikumiem, to nedrīkstēja darīt. Tad kāda ir starpība? Nekāda. Monsanto var jūs tiesāt arī par to, ka vējš iepūtis jūsu laukā viņu patentētās sēklas.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bowman_v._Monsanto_Co.

Kas attiecas uz Monsanto, jūs aizmirsāt pieminēt tā pirmsākumus - Agent Orange kaisīšanu Vjetnamā - kā rezultātā paaudzēs dzima izkropļoti bērni. Cik es zinu, tad noziegumiem pret cilvēci nav noilguma - šobrīd daļa Monsanto un Microsoft akcijas pieder Vanguard group, kas savukārt ietilpst Rotšildu kapitālā - to var katrs atrast 5 minūtēs, lai pārliecinātos, ka pasauli patiešām pārvalda noziedznieku sindikāts - šī grupa kontrolē visu- farmu, pārtikas industriju, IT kompānijas un medijus ieskaitot. Tai skaitā arī jūs.
https://www.holdingschannel.com/…/stocks-held-by-rothschi…/…

Tā jau var turpināt ilgi - tikai atšķirībā no jums, man tas nav atalgots amats- būt par mediju prostitūtu un par patērēto laiku, izmeklējot šo noziedznieku afēras, neviens nemaksā, es to daru tikai savas iekšējās apziņas vadīts. Tāpēc šoreiz pietiks.

Noslēgumam kaut kas jautrs par Bilu. Tā ir pareizā attieksme.🙂
https://www.youtube.com/watch?v=iK6SS8CXYZo