otrdiena, 2020. gada 12. maijs

Ieraksts #9


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #9

5G ieviešana. Kas notiek covid aizsegā? Īlons Masks. 2030.gads.

Viņiem ir spēja psiholoģiski manipulēt ar cilvēkiem un būtībā ar 5G var īstenot masu slaktiņu.
Ko 5G dara? Ko dara 4G, bet 5G vēl vairāk?
Tas saindē šūnas. Tās tiek saindētas ar tehnoloģiski radītiem elektromagnētiskajiem laukiem. Šūnas tiek saindētas, un tās izdala eksosomas - kā imūnsistēmas atbildi. Un tās uzrādās Covid-19 testā.
Kura bija pirmā Ķīnas pilsēta, kas ieviesa 5G? Tieši pirms vīrusa izcelšanās. Uhaņa.
Lūk, vēl viens scenārijs, ko cilvēki varētu apdomāt.
Kamēr notiek šī pašizolācija, visapkārt ļoti strauji tiek uzstādīti 5G masti. Šajā pašizolācijas periodā 5G tiek ieviests ļoti strauji visā pasaulē. Šis ir laiks, kad visam būtu jābūt apturētam. Jā. Bet torņi tiek būvēti. Pat naktī. Jā, jo to būvi uzskata par pirmās nepieciešamības darbu. Jo kultam tas ir nepieciešams, jo viņi vēlas 5G visur.
Tajā pašā laikā, kamēr notiek torņu uzstādīšana, tā notiek visā pasaulē, un, protams, cilvēki nevar protestēt, jo ir izolēti viens no otra. Un atrodas mājas arestā. Tāpēc viņi to dara.
Īlons Masks (Elon Musk), viņš ir, es nesauktu viņu gluži par psihopātu, jo ar to nepietiek! Šis vīrs ir super-psihopāts. Iemesls- viņš zina, kāda būs ietekme notiekošajam. Viņš nedēļu pēc nedēļas, palaiž vairāk un vairāk satelītus zemos augstumos, kas staro 5G uz Zemi.
Viņam ir atļauja palaist jau desmitiem tūkstošu satelītu. Un tuvojas savam mērķim-viņš vēlas palaist 42 000 satelītu. Jau ar tiem, kurus viņš ir palaidis augšā, astronomijas speciālisti visā pasaulē sūdzas - viņi vairs neredz nakts debesis! Pateicoties šiem satelītiem, kas apstaro Zemi ar 5G.
Un, kamēr notiek šī pašizolācija, viņam ir izsniegta Federālās Komunikāciju Komisijas (FKK) atļauja. FKK atļauj palaist 5G bez testēšanas, jo FKK pieder kultam.
Viņam ir atļauja uzstādīt vienu miljonu antenas uz zemes, tikai Amerikā vien, kas caur elektromagnētisko lauku savienojas ar satelītiem.
Tas, ko viņi veido, (esmu par to rakstījis jau desmitiem gadu!) viņi veido tehnoloģisku sub-realitāti ar 5G palīdzību. To, ko viņi sauc par Viedtīklu (Smart Grid), aptverot visu pasauli ar satelītiem.
Jo viņi rada sub-realitāti, kurai tiks pieslēgts cilvēka prāts caur mākslīgo intelektu (AI), un viņi pat nosauc laiku, ka tas notiks jau nopietnā veidā 2030. gadā. Tas ir gads, kuru gaida ne tikai šajā sakarā.
Tieši tas viss patlaban notiek. Un Īlons saņēma šo atļauju pašizolācijas laikā. Jā! Pašizolācijas laikā.