otrdiena, 2020. gada 12. maijs

Ieraksts #10


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #10

5G ietekme- nespēja absorbēt skābekli

Bet vispirms man ir jāsaka, ka 5G - tas ir vesels frekvenču spektrs; tā nav viena frekvence.
(Viņi sāk šeit, bet vēlas nonākt tur. Viņi jau tagad varētu tur nonākt, bet tas radīs uzreiz pārāk lielas izmaiņas. Viss tiek darīts pakāpeniski.)
Ja cilvēki apskatīs LondonReal sagatavotos failus manā mājaslapā [davidicke.com] video sadaļā viņi redzēs kādu Ņujorkas ārstu. Šis Ņujorkas ārsts ir tik aizkaitināts, ka izveidoja video; viņš bija tik sašutis, ka izgāja no rāmjiem.
Viņš strādā Ņujorkas slimnīcas neatliekamās intensīvās terapijas vienībā. Un šajā video viņš saka: "Skat, tas nav Covid-19. Tas nav tas, ko mums stāsta!"
Viņš saka: "Mums stāstīja.. " (atceramies piramīdas struktūru un, ka visi dara to, ko viņiem liek) "…, lai mēs pacientus ar plaušu problēmām ārstējam kā cilvēkus ar infekcijas slimību Covid-19!"
"Es nekad neesmu redzējis neko tamlīdzīgu, ja runājam par to, ko var redzēt šo cilvēku plaušās un no kā šie cilvēki cieš un mirst."
Viņu plaušas izskatās tā it kā viņi lidotu 30 000 pēdu augstumā un kabīnē būtu pazudis spiediens, būtu pazudis skābeklis, un viņi lēnām mirst no skābekļa trūkuma. Vēl viens salīdzinājums- viņu plaušas izskatās kā kaut kas tāds, ko es sagaidītu ieraudzīt cilvēkam, kurš uzvests Everesta virsotnē bez aklimatizācijas un bez elpošanas palīgierīcēm. Tad viņu plaušām vajadzētu tā izskatīties.
Viņš teica: "Es nezinu, kas notiek, bet tas nav Covid-19! Tā nav infekcijas slimība, un neko līdzīgu neesmu redzējis."
Jā. Un tas ir tieši tas, ko pieļauj telekomunikāciju industrija!
5G 60 GHz frekvencē, tas ir līmenis, kuru patiesībā viņi vēlas sasniegt, un es teiktu, ka, bļāviens, jau pa kluso ir sasnieguši, aptur cilvēka ķermeni un asins spēju uzņemt skābekli.
Ja kādu skar 60 GHz frekvences no 5G, viņi nespēs absorbēt pietiekami daudz skābekli. Viņi vienkārši sabruks uz ielas.
Šie simptomi, un tāds rezultāts ir tieši tik līdzīgs tai ainai, ko apraksta Ņujorkas ārsts, sakot, ka nesaprot kas notiek un neko tamlīdzīgu nav redzējis.
Pieminēšu vēl šo- viņiem nav bijis pietiekami daudz mirušu cilvēku par spīti manipulācijām ar skaitļiem un pieregulētu max cilvēku mirstību no Covid-19.
Bet tajā pašā laikā, jebkādu cēloņu mirstība nepieaug. Viņi būvē ... morgus. Futbola laukumi tiek pārvērsti morgos.
Tā tas notiek daudzās valstīs. Notiek sagatavošanās daudzu, daudzu cilvēku nāvēm. Bet nāvju skaits nepieaug. Manipulācijas ar skaitļiem neattaisno morgu nepieciešamību. Jo tas nav izdarāms. Ja masīvi tiek būvēti morgi utt.un skaitļi sāk samazināties, kā tas bija Ķīnā - "O, viss cauri." Viņi izskatīsies pēc pilnīgiem muļķiem.
Bet kāpēc tad viņi to dara?
Es nesaku, ka tas notiks, bet es saku, ka tas ir kas tāds, kam ir jāseko līdzi- jo vairāk, tagad visur uzstāda 5G torņus un laiž satelītus, jo vairāk paplašina 5G, jo vairāk 5G ietekmēs populācijas veselību. Jo vairāk tas ietekmēs populācijas veselību, jo vairāk varēs atsaukties uz Covid-19.
Ja 5G sāks palaist 60GHz frekvencē, parādīsies daudz cilvēku, kuri 'noliks karoti', jo nespēs uzņemt skābekli. Ja viņi tā izdarītu, tad būs ar ko piepildīt morgus, un tad varēs teikt: "Re, tas ir vīruss! Mums vajag pastiprināt pašizolāciju. Tai ir jāturpinās vēl un vēl."
Mums tam ir jāseko līdzi!
Ar līdz šim esošajiem skaitļiem un statistiku, ja cilvēki sāks mirt lielā skaitā jebkur pasaulē, kur ir 5G, un ... nonāks šajos morgos, mums būs jāsāk uzdot daudz jautājumi un jāspēj saskaitīt 2+2. Jo šāds uzņemtais kurss mirstības statistikā būs neizskaidrojams, ja vien mēs neredzēsim saistību ar 5G.
Ar 5G palīdzību var “izņemt skābekli no atmosfēras”. To var izdarīt ļoti mazā apgabalā. Tu vari 'targetēt' veco ļaužu pansionātu. Un cilvēki nomirs. Un tev saka - Covid-19.
Un vai tu zini kas notiek? Cilvēki, kurus es saucu par pilsoņu žurnālistiem, iet ielās un filmē ar savām kamerām un telefoniem.
Kas tiek darīts, kamēr ir slēgtas skolas? Ko viņi dara, kamēr cilvēki ir izolēti mājās?
Viņi uzstāda 5G skolās.
Vai zini, kur vēl uzstāda 5G?
Slimnīcās..
Viņi uzstāda 5G visur.
Tad, kad viss būs uzstādīts, viņiem būs spēja manipulēt ar cilvēkiem psiholoģiski un fiziski.