ceturtdiena, 2020. gada 21. maijs

Evolūcija krīzes laikā- 35- skaists stāvoklis un bagātības radīšana



Evolūcija krīzes laikā -35
Skaists stāvoklis un bagātības radīšana

Skaists stāvoklis ir absolūti nepieciešams katram bagātības radītājam. Jo- tas ir tavs stāvoklis, kas transformē tevi par apzinātu cilvēkbūtni.

Skaistais stāvoklis un bagātības radīšana

Gadsimtiem ilgi plaši pazīstamās reliģijas un garīgums tika asociētas ar atteikšanos un atsacīšanos no pasaules. Mēs uzskatījām bagātību un komfortu par garīgās dzīves ienaidniekiem. Tā tas nu noticis, jo atkal un atkal sastopamies ar “alā mītoša viedā vientuļnieka” tēlu pie kura dodas tad, kad vajadzīgs padoms vai gudrība. Pienācis laiks lauzt šo stereotipu.

Pasaulei ir vajadzīgs “iesaistīts garīgums” nevis “atdalīts garīgums”. Mums vajadzīgi vecāki, līderi, skolotāji, ārsti, cilvēki, kuri aktīvi veido sabiedrību; mums ir vajadzīgi cilvēki, kuri veidojas (aug) par būtnēm, kas dzīvo skaistā stāvoklī. Jo garīguma būtība (esence) nav vis mainīts dzīves veids, bet tas ir- dzīvot un pieredzēt skaisto apziņas stāvokli. Tas ir- pieredzēt transformētu apziņu.

Tu vari būt karalis un dzīvot skaistā stāvoklī. Tu vari būt ubags un dzīvot skaistā stāvoklī. Jūs varat būt pāris un dzīvot skaistā stāvoklī. Tu vari būt mūks un dzīvot skaistā stāvoklī.

Jo… kas ir skaists stāvoklis? Kas ir šī transformētā apziņa par ko te runājam?
·         Skaists stāvoklis ir tāds stāvoklis, kurā tu esi brīvs no nemitīgi konfliktējošās iekšējās pļāpāšanas.

·         Skaists stāvoklis ir tāds, kurā tu esi daudz klātesošāks dzīvei. Tevi neierauj dzīves stresi.

·         Skaists stāvoklis ir tāds, kurā tu esi daudz vairāk savienots ar apkārtējiem cilvēkiem.

Ar tikko gūto skaidrību, sapratīsim, kas ir bagātības veidotājs?
Uztvert bagātības radīšanu tikai kā naudas iegūšanu, tas ir ļoti ierobežots pieņēmums. Ja liec vienādības zīmi starp bagātības radīšanu un dzīšanos pēc naudas, tad tiecies pēc alkatības pilnas, stresa piepildītas vai arī konkurencē (salīdzināšanā) virzītas sabiedrības. Diemžēl tieši šāds ir lielākoties mūsdienu gadījums.

Nauda ir bagātības radīšanas blakus produkts. Nauda atnāk tad, kad tiek pielietots viedums un intelekts, lai atrisinātu kādu problēmu, kurā esam nokļuvuši; vai arī tad, kad intelektu lietojam tāpēc, lai padarītu citiem dzīvi skaistāku. Šāds intelekta pielietojums pieprasa, lai tu dzīvotu skaistā esībā, skaistā degsmes stāvoklī, kurā turklāt nav apsēstības. Bez degsmes stāvokļa- kā gan varētu būt konsekvence? Ja nebūs degsmes, tad katra ideja pazudīs jau pusceļā, jo īpaši, ja tā sastapsies ar kādiem šķēršļiem. Ja nebūs degsmes skaistā stāvokļa, tad tu interpretēsi katru sastapto šķērsli un kavēkli kā personisku neveiksmi.

Tāpēc es gribu teikt, ka dzīvošana skaista stāvoklī ir absolūti nepieciešama katram bagātības radītājam. Jo tas ir tavs stāvoklis, kas transformē tevi par apzinātu cilvēkbūtni.

Nav tādas tautas, kura šobrīd nepieredz krīzi. Tev, kā bagātības radītājam, pilnīgi noteikti ir vajadzīgs skaists stāvoklis, lai tu būtu gudrāks un varētu pārvarēt pārbaudījumus un plūst ar dzīvi.