svētdiena, 2020. gada 10. maijs

Ieraksts #6


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #6

Statistikas taisīšana, pašizolācijas veidošana. Piramīdas darbības mehānisms.

Un tā viņi var izlemt, kad tieši viss šis beigsies. Jebkurā brīdī, tikai mainot uzskaites veidu un mainot testēšanas veidu.
Paskaties uz šo secību- viņiem nebija pietiekami daudz mirušo no šī vīrusa, lai attaisnotu faktu, ka vīruss ir letāls. Vislielākajam un plašākajam vairākumam cilvēku neuzrādās simptomi, vai arī tie ir ļoti viegli. Turklāt, vēl šis RT-PCR tests nenosaka un arī nespēj noteikt, cik daudz "vīrusa" tevī ir.
Man, tev katram ir savs t.s. vīruss, kas ir dabīga imūnsistēmas sastāvdaļa un tā būs katram ķermenī. Un tā būs tādā līmenī - milzīgā daudzumā! - kas nekad mūs vispār neietekmēs. Tieši tāpēc tu vari saņemt pozitīvu rezultātu, bet neuzrādīt nekādus simptomus, jo tas ir tik zemā līmenī, ka tevi neietekmē.
Imūnsistēma visu izšķiro un visu kontrolē. Tas, ko tu nespēj izdarīt ar šo testu, ir pārbaudīt to, cik daudz t.s. "vīrusa" ir tevī. Un, runājot ar kāda ārsta un zinātnieka vārdiem, ir vajadzīgs milzīgs apjoms vīrusa, lai ar to saslimtu.
Viņi nevar tev pateikt, vai slimība ir no vīrusa vai kā cita, ja nenosaka, cik daudz tev tā ir. Un šis tests to neveic.
Ja ir nepietiekams skaits mirušo, lai attaisnotu, ka šis "vīruss" ir letāls, bet tu vēlies ieviest pašizolāciju, tu vēlies to ieviest daudz lielāku iemeslu dēļ. Par tiem nedaudz vēlāk.
Lai saglabātu pašizolāciju, mums tiek teikts: "Vāāi, līdz šim brīdim nav nomiruši vēl gana daudz cilvēku. Bet kas vēl BŪS!!"
Vai redzi, ka tas notiek visā pasaulē? "Nu tik sagaidiet pīķi" Šis pīķis var iestāties jebkurā brīdī, kad viņi vēlas palielināt veidu kā testēt un veidot statistiku.
Pīķis- tā nav problēma! Taču tiek radīta ilūzija par tādu. "Tas mūs sagaida nākotnē."
Un tā tiek darīts visā pasaulē. Tas notiek pakāpeniski. Mazliet. Un vēl mazliet. Ļaujot cilvēkiem pierast, un tad "Ak, vai!" mazliet stiprāk. To dara pakāpeniski. Viņi plāno.
Ja mēs paši to ļausim!
Viņi plāno situāciju padarīt vēl saspringtāku pašizolācijas laikā. Sākumā tiek nosaukti kaut kādi iespaidīgi skaitļi ar nolūku visiem piemērot mājas arestu. Un jau pašizolācijas laikā pēkšņi sāk prognozes samazināt: "Ā, nē, tie būs mazāk kā 20 tūkstoši cilvēku."  Jā. Bet pašizolācija jau ir notikusi! Un tā notika, pamatojoties uz iespaidīgo prognozi!
Viņi iegūst to, ko vajag, lai darītu to, ko viņi grib.
Un tā nu mēs esam pašizolācijā un tikai pāris dienu laikā, maksimums pāris nedēļu laikā, mēs esam nonākuši no tā, ko cilvēki uztvēra kā brīvu pasauli, līdz globālam fašismam. Globālai tirānijai, kurā maza, maza daļiņa cilvēku ir pakļāvusi miljardus cilvēku, pusi pasaules iedzīvotāju, mājas arestam.
Un to īsteno visas šīs Covid-19 blēdības ietvaros.
Trampa tiešraides konferencēs parādās Dr. Fauci un Dr. Birx
Vai viņi apzinās, ka tests var nebūt precīzs? Vai viņi ir daļa no šī? Vai arī viņi seko statistikai?
"Ā, jūs noteicāt, viss kārtībā"
"Ā, jūs noteicāt, tad tā ir nāve"
Vai viņi ir daļa no šī, vai arī viņi uzvedas kā zinātnieki un eksperti medicīnā?
Lai atbildētu uz šo jautājumu, ir nopietni jāizpēta abi.
Tas darbojas šādi- ir piramīda, (tā šis kults strādā) un tās augšgalā atrodas pats kulta kodols, kas vada šos notikumus pasaulē.
No piramīdas virsotnes virzienā uz leju parādās arvien vairāk un vairāk cilvēku, taču katrs zemākais līmenis zina arvien, arvien mazāk nekā iepriekšējais.
Jo vienīgais veids, kā daži var manipulēt pasauli tā, kā viņi to dara, ir- ievērojot striktu subordināciju, kurā cilvēki zina tikai to, ko viņiem ir nepieciešams zināt, lai varētu darīt savu darba daļu nezinot, kā viņu paveiktais savienojas ar citu paveikto, un vēl daudzu citu- tādā veidā radot pilnīgi citu redzējumu par to, ko viņi patiesībā dara.
Virzoties piramīdā uz leju, piramīdas augšgals pilnīgi noteikti zina, ka viņi manipulē viņi zina, ka tā ir blēdība.
Bet tu, piemēram, esi mediķis un tev saka: "Tādi ir simptomi. Kad tu redzi šos simptomus, tad uzstādi diagnozi - Covid-19. Kad cilvēks nonāk slimnīcā, tu veic Covid-19 testu. Ja viņš nomirst - jebkādu iemeslu dēļ - tad nāves iestāšanās apliecībā raksti: Miris no Covid-19"
Kas ir šis slavenais teiciens pirms un pēc katras tirānijas?
"Es tikai izpildīju pavēles"
Tā tas notiek.
Bet daži ārsti, medmāsas un mediķi, par tiem runāsim arī saistībā ar 5G, ir nepaklausījuši šai pavēlei, sakot, ka šīs ir muļķības,
a) mēs uzstādām nepareizu slēdzienu par nāves iestāšanos; viņi nav miruši no Covid-19.
un b) mums liek, lai veci cilvēki aizpildītu NRA veidlapas.
Daži no ārstiem "izjauc ierindu", bet lielākā daļa paliek ierindā un turpina tā darīt. Viņi varbūt sūdzas vai pačīkst par to, bet to dara. Un šādi tas strādā.