trešdiena, 2020. gada 13. maijs

Ieraksts #12


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #12

Patiesa žurnālistika. Sazvērestība pret cilvēci. Kas būs vakcīnā?

Tādās vietnēs kā davidicke.com, LondonReal un līdzīgās organizācijās visā pasaulē, kurās notiek patiesa žurnālistika, cilvēkiem ir pieejama patiesā informācija.
Neprasi noteicošajiem medijiem, lai tev saka priekšā. Piemēram, BBC. BBC nav ziņu aģentūra, BBC ir valdības departaments!
Tie, kurus viņi sauc par žurnālistiem, patiesībā ir civilie kalpi. Viņi paši sevi sauc par žurnālistiem, bet viņi nav.
Paskaties uz jebkuru notikumu un BBC tev pasniegs vadošās iekārtas viedokli un sludinās neko citu kā tikai to viedokli. Un neļaus par to uzdot nekādus jautājumus. Tā tas ir katru reizi. BBC jau sen ir tālu no tā, lai kādam vēl būtu jēga un noderīgums no tās...  izņemot valdību!
Un te mēs nonākam līdz vakcīnām.
Pirmkārt, par 5G torņiem- pēdējās nedēļas laikā Belfāstā, Liverpūlē, Birmingemā ir nodedzināti 5G torņi. Vienas nakts laikā.
Mans nolūks nav teikt otram, ko tam darīt, jo katram ir tiesības izvēlēties. Bet ieskaties notiekošajā, ja 5G turpināsies un sasniegs to, kādēļ tas patiesībā tika ieviests, cilvēku dzīvei - tādai kādu mēs to zinām - būs beigas.
Es to esmu teicis jau sen, bet par mani smējās un teica: "Tu esi traks! Deivids Aiks ir traks!"
Tagad smiekli vairs nenāk, ne? Cilvēkiem ir jāpieņem lēmums.
Zini, es personīgi esmu pilnībā pret jebkādu vardarbību pret cilvēkiem un es neredzu, ka vardarbība pret cilvēkiem var mūs kaut kur aizvest.
Ja tiek pielietota vardarbību pret cilvēkiem, paša iedomātas taisnības vārdā, tad tu esi tikai spogulis tam, pret ko centies cīnīties.
Ir teiciens - Tu esi tas, pret ko cīnies.
Tu kļūsti par to, ko ienīsti.
Bet cilvēkiem būs jāpieņem savi lēmumi.
Viss, ko es teikšu un turpināšu teikt, ja 5G un tā ieviešana turpināsies, tad ir beigas. Cauri.
Kā cilvēki izlems rīkoties - tas paliek viņu ziņā.
Bet viens ir skaidrs - cilvēki atrodas mājas arestā viltus pieņēmuma dēļ, nenotiek pulcēšanās, nav iespējams protestēt.
Patlaban ir dota pilna vaļa strauji izvērst un izvietot 5G, kamēr tik daudzi cilvēki ir zaudējuši darbu, zaudējuši savus biznesus, jo valdība tos uzskata par nebūtiskiem.
Kamēr strauji izvērstā 5G torņu uzstādīšana ar savu postošo un psiholoģisko potenciālu, tiek uzskatīts par būtisku darbu.
Savelc kopā šīs divas sakritības, un ieraudzīsi, ka šeit notiek masveida sazvērestība, ar mērķi palaist 5G bez iedzīvotāju protesta.
Tas nozīmē, ka šāda rīcība nav cilvēcei labvēlīga.
Īlons Masks, Silīcija ielejas slavenība, līdzinās visiem tajā iesaistītajiem cilvēkiem- super-psihopātiem. Viņa vieta būtu cietums visu viņa atlikušo dzīvi un es ceru, ka viņu ieliks vienā kamerā ar Bilu Geitsu, jo viņi viens otru ir pelnījuši.
Viņš uzstāda vairāk un vairāk satelītus, starojot šo ārprātīgi iznīcinošo 5G uz Zemi.
Tagad tiek veidota tehnoloģiska sub-realitāte, kurai ir pieslēgts ikviens cilvēks caur mākslīgā intelekta (AI) savienojumiem ar smadzenēm. Ir jārada situācija, kur ir tāds kā WiFi lauks ikkatrā collā uz planētas. Vienīgais veids, kā to izdarīt, ir no kosmosa.
Katru planētas collu...
Tieši to viņi dara. Un Īlons Masks to zina. Un tāpēc viņš ir psihopāts. Un runājot par psihopātiem, nonākam arī pie Bila Geitsa.
Es gribu parunāt par tā psiholoģisko ietekmi. Šis viss ved uz vakcīnu. Un tajā vakcīnā ... būs daudz ģenētiskā materiāla- tāds saturs, kas aktivizēs šūnas saindēšanos, lai tās izdalītu eksosomas, kuras savukārt norādīs uz vīrusa klātbūtni.