trešdiena, 2020. gada 27. maijs

Evolūcija krīzes laikā - 37- smadzeņu viļņi un mentālā veselība



Evolūcija krīzes laikā -37
Smadzeņu viļņi un mentālā veselība

Mūsu smadzenes ir kā radio, kas gūst dažādu pieredzi dažādās frekvencēs. Paskaidrošu, kā tas notiek.

Smadzeņu viļņi un mentālā veselība

Cilvēki ir ļoti smalki veidotas radības, kas pavisam viegli spēj zaudēt līdzsvaru. Viena vilšanās- un tu pavisam viegli spēj pazust garastāvokļa svārstībās pat uz vairākām dienām. Pie horizonta parādās kāds apdraudējums, bet tu iegrimsti un iesprūsti bailēs. Viena neveiksme vai neizmantota iespēja un tu vari palikt nožēlas un kauna sajūtās gadiem ilgi.

Pēdējās pāris nedēļās daudzi, daudzi cilvēki nonākuši bīstamos emocionālās nedrošības stāvokļos, tāpat arī dusmās.

Kāpēc mēs esam tik trausli?
Iemesls slēpjas mūsu smadzeņu pelēkajā vielā. Cilvēka smadzenēm piemīt milzīgas ģenialitātes potenciāls un tās var kalpot kā portāls supercilvēka spēju pieejai- tāda cilvēka spējām, kurš var manifestēties vienlaicīgi vairākās vietās. Tāpat mūsu smadzenēs ir tādi centri, kuru aktivizēšana spēj atvērt apziņu Dieva pieredzēšanai un ļauj saņemt apgaismības pieredzes.

Cilvēka brīnumainās smadzenes var būt arī portāls neizsakāmām sāpēm un vardarbībai, kas notiek kolektīvajā cilvēces apziņā- un šīs spējas sajust kolektīvās sāpes spēj mūs iegrūst depresijā.

Vai zināji, ka saskaņā ar PVO teikto, pastāv milzu iespējamība, ka tuvākajos 5-7 gados nākamā globālā epidēmija ir mentālā depresija? Cik gatava ir pasaule šādai iespējai? Cik pārliecināts esi par to, ka ikkatrs tavs ģimenes loceklis garīgi ir tik stiprs un nepadosies šim depresijas vilnim? Kādas ir tavas smadzenes? Vai tās piesaista zemāko vai augstāko frekvenču domas un emocijas?

Parunāsim šodien par tēmu, ko noteikti esat dzirdējuši, bet neesat pilnībā sapratuši tās dziļumu.

Mūsu smadzenes ir kā radio, kas ir atvērtas dažādām pieredzēm dažādās frekvencēs. Tūlīt paskaidrošu, kā tas notiek. Tāpat kā sirdij ir pulss, arī mūsu smadzenēm ir pulss. Smadzenēs pastāv elektriskie impulsi, kas plūst starp neironiem vai nervu šūnām. Šie impulsi tiek mērīti ar ciklu skaitu sekundē.
Lielākā cilvēces daļa savu ikdienu dzīvo Beta frekvencē, kas ir 14-40 cikli sekundē. Šajā frekvencē smadzenes spēj pieslēgties domu trokšņa kakofonijai. Un tad tevī rodas sajūta, ka domas valda pār tevi kā nerimstošs kravas vilciens, neļaujot fokusēties vai jebko baudīt. Dzīvošana šādā frekvencē ir ļoti trūcīgs – smadzeņu kā instrumenta- pielietojums.

Nākamā frekvence, kurā darbojas tavas smadzenes, ir Alpha. Te tavas smadzenes jau ir rāmākas un pulsē alfa frekvencē, kas ir 08-14 cikli sekundē. Kad smadzenes ir alfas frekvencēs, tad spēj piešķirt pašas sev dziedināšanas spējas. Tāda cilvēka vizualizācijai un nodomam jau ir lielāks spēks. Šajā frekvencē tu patiesībā sāc pieslēgties skaistajiem apziņas stāvokļiem. Tu labāk pieslēdzies arī dievišķajam. Tavas lūgšanas tiek ātrāk atbildētas.

Theta ir nākamā smadzeņu darbības frekvence. Te smadzenes vibrē no 04-08 cikliem sekundē. Ja tu spēj palikt nomodā, esot šajā frekvencē, tad sāk atvērties trešā acs un tu pieredzi astrālas vīzijas un citu pasauļu vīzijas. Tu pat arī redzi un sajūti savu personisko dievišķo- kā tiešu pieredzi. Tu atveries transa dziļajam stāvoklim.

Kad smadzenes nonāk Delta frekvencē, tad tās pulsē no 00-04 cikliem sekundē. Ļoti bieži tieši tādas ir smadzenes bezsapņu dziļajā miegā. Bet, ja delta frekvencē esi nomodā, tad caur tavu apziņu plūst samadhi stāvokļa nirvikalpa un savikalpa.

Pēdējos gados zinātne atklājusi vēl kādu frekvenci- Gamma smadzeņu viļņus. Gammā smadzenes pulsē 40-100 ciklus sekundē. Vai vari iedomāties, kam pieslēdzas smadzenes atrodoties gamma frekvencē? Tās pieslēdzas visdziļākajām sapratnēm. Tās pieslēdzas līdzjūtības stāvokļiem un vienotībai.

Cilvēka ķermenis ir noslēpumains mehānisms. Tajā atrodas neticama pieeja mistiskajiem Visuma noslēpumiem. Un zinātne tikai sāk aptvert cilvēka apziņas mistisko potenciālu.

Pirms noslēdzam sarunu, ļaujiet ko atgādināt. Šo mēnesi visā pasaulē dēvē par mentālās veselības apzināšanās mēnesi. Ar ko sāksi tu? Kā tu, tava ģimene un tava komanda sāks savu ceļojumu no betas uz gammu?

Tu vari sākt to ar vienkāršu jogas elpošanu. Dziļi ieelpo un pagarini izelpu cik ilgi vien vari. Kad izelpas kļūst garākas par 7 sekundēm, tad tavas smadzeņu frekvences pārslēdzas no beta un alfu un tu pieslēdzies rāmuma stāvokļiem, tu pieslēdzies mierīguma stāvokļiem.

Noslēgumā atklāšu kādu noslēpumu visiem, kuri mācās vai studē. Ja tu mācoties jūties apjucis un apmulsis, tad tavas smadzenes ir beta frekvencēs. Pirms apsēdies lai mācītos, praktizē 3 min jogisko elpošanu. Smadzenes pulsēs lēnāk- alfa frekvencē un tu spēsi ilgstošāk noturēt uzmanību.