svētdiena, 2020. gada 17. maijs

Ieraksts #17


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #17

Ekonomikas sagrāve. Nauda. Tehnokrātija. Politiķi.

Sabiedrība, kas tagad tiek strauji veidota, ir Bada Spēļu (Hunger Games) sabiedrība.
Sīks 1% visu kontrolē un vada, un pārējā populācija ir pakļautībā, klausībā un atkarībā no tā 1%. Tieši to šī pašizolācija visā pasaulē ir izdarījusi! Viņi to dara speciāli.
Tam pa vidu atrodas policejiski militāra valsts lai saglabātu status quo.
Bada Spēļu sabiedrība nav iespējama kamēr plašai sabiedrības daļai ir savi neatkarīgi ienākumi. Tikmēr tu nevari sagraut cilvēkus un ievilkt šajā nabadzības skartajā sabiedrības masā, tādai vajadzētu būt Bada Spēļu sabiedrībai, ja cilvēkiem ir neatkarīgi ienākumi, bizness utml.
Ir jau iznīcināti tik daudzi biznesi, cilvēki palikuši bez darba. Liela daļa no tiem vairs nekad neatgūsies.
Visā pasaulē tiek veidota cilvēku masveida atkarība no valsts. Ir viena valsts, otra valsts, trešā valsts, ceturtā utt., tad virs šī nākamajā līmenī atrodas kults, kas visu diriģē.
Ekonomikas atbalsta programmas. Tikko vienu uzsāka ASV. Divu triljonu $ apjomu palielināja līdz 6 triljoniem. Un tagad vēlas izziņot vēl vienu. Tas, ko šis izdarīs - iznīcinās valdības ekonomiski. Un tad viņi teiks "Ekonomiskā sistēma, kādu mēs to esam līdz šim pazinuši, vairs nav ilgtspējīga. Tā vairs nav spējīga izdzīvot."
Tas, ko mēs tagad darīsim, jo mums tā rūp cilvēku rase, ieviesīsim pilnīgi jaunu ekonomisko sistēmu, kas būs balstīta uz digitālu valūtu. To es paredzēju savās grāmatās kopš 1993. gada.
Viss, ko tu dari un ko tu pērc:
a) mēs par to zināsim;
b) mēs jebkurā brīdī varēsim izlemt, vai tu to varēsi nopirkt, vai nē.
Piemēram, ja tu ieej veikalā tagad, nu pirms pāris nedēļām, un pārdevējai iedod kredītkarti, digitālu naudu, viņa novelk karti un saka: "Atvainojiet, Jūsu karti neņem pretī. Dators neņem pretī Jūsu karti." Nu labi, tad es maksāšu skaidrā. Drīz vairs nebūs skaidras naudas un banknotes, šī krāpšana ar vīrusu ieliek ķeksīti katrā rūtiņā par labu kultam.
Visu manu iepriekš minēto viņi attaisno ar savu rīcību, sakot: "Nauda ir bīstama. Tu no tās vari saķert vīrusu." (muļķības)
Cilvēki, kuri izmantoja skaidru naudu, vairs to neizmanto. "Jo es taču varu saķert vīrusu". Firmas un cilvēki, kuri apkalpo bankomātus, pirms 3-4 dienām nāca klajā ar ziņu, ka līdz vasaras beigām darbības ar skaidru naudu varētu beigties, jo ir taču vīruss.
Apvienotajā Karalistē tikko ieviesa plastmasas naudu, kas droši vien notur vīrusu ilgāk. Tai nav nekāda sakara ar veselību, runa ir tikai par kontroli.
Tās ir tādas muļķības.
Kad skaidras naudas vairs nebūs, tāda ir ideja, un būs tikai digitāla nauda. Tiek plānots, ka visa informācija būs uz tava mikročipa.
Totalitārā tipināšana -solis - solis - solis - solis
Tagad viņi ir tikuši līdz tavam tālrunim. Viņi aizgājuši no skaidras naudas, aizgājuši nu jau arī no kredītkartes uz tavu tālruni. Tagad viss ir digitāli - tālrunī. Viss ir tālrunī. Un tālrunis kļūst par mikročipu.
Mēs esam tikai viena soļa attālumā.
Viss ir manās grāmatās no 90.-iem gadiem. Tu ieej veikalā un maksā ar savu čipu vai jebko citu. Bet tev saka: "Atvainojiet, dators neņem pretī Jūsu karti." Vai arī: "Neņem pretī Jūsu digitālo naudu". Kā tu kaut ko nopirksi tagad? Nenopirksi!
Šīs sistēmas disidenti un ne-piekritēji, no kuriem viens būšu es līdz manam pēdējam elpas vilcienam, mēs tiksim izslēgti no datora Ziemassvētku kartiņu saņēmēju saraksta jau pavisam ātri.
Viss ir tikai par pilnīgu un totālu kontroli. Tas ir tas, kas tagad atkal tiek darīts Ķīnā.
Kā es jau teicu, šī Bada Spēļu sabiedrība tiek veidota. Tas ir fašisms, tas ir komunisms, kas patiesībā ir divi dažādi vārdi vienai un tai pašai tirānijai! Varas centralizācija dažu rokās. Bet īstenībā, kaut arī fašisms un komunisms izspēlējas būtībā vienādi, veids kā tas notiek, ir citāds.
Viņi rada tehnokrātiju. Un tehnokrātija ir globāla tehnokrātija. Tehnokrātiju definē kā sabiedrību, kuru kontrolē birokrāti. Ne jau ievēlēti politiķi. Viņi nāk un iet.
Tāds ir plāns - viņiem aiziet. Jo vairāk viņi var politiķiem celt neslavu sabiedrības acīs, jo vairāk sabiedrība teiks: "Jā, viņi tik un tā ir bezjēdzīgi. Jā, ieviešam tehnokrātiju."
To vada birokrāti, zinātnieki, inženieri, tehnokrāti. Visi cilvēki Silīcija ielejā ir tehnokrāti. Un jau tagad Silīcija ielejas tehnokrāti un mēs arī nedrīkstam aizmirst Izraēlu, kas ir otra Silīcija ieleja pasaulē. Lai cik satriecoši tas arī neizklausītos, tehnokrāti jau valda pār pasauli.
Lielākajai daļai politiķu nav ne jausmas, kas notiek Silīcija ielejā. Viņiem nav saprašanas par to, bet viņi izdod likumus. Viņi to pārvalda! Geitsi vada vakcīnu operāciju! Viņi vada PVO! Tehnokrāti jau tagad visu pārņem.
Nonākot arvien dziļāk tehnoloģiskajā un tehnokrātiskajā sabiedrībā, kurā valda AI, to pārņem tehnokrāti, jo politiķiem vairs nav nozīmes.
Kā vectēvs bija tehnokrātiskās partijas vadītājs 30.-gados Kanādā, kas veidoja kampaņu par tieši tādu sabiedrības iekārtu? Īlona Maska vectēvs. Tas, ko viņš dara, nav nejaušība. Viņš jau nu zina, ko viņš dara.
Šie cilvēki nebūtu jāpielūdz un jāapbrīno, Geitsi un Maski, un Bezosi, Brini un Peidži no Google, Vojcicki no Youtube.
Viņi nav jāapbrīno, viņi ir jāsauc pie atbildības! Viņus ir jāatmasko par to, ko viņi dara. Viņi būvē šo tehnokrātisko un murgaini utopisko sabiedrību, kas balstīta uz AI un absolūtu cenzūru jebkuram citam viedoklim vai informācijai, kas nesakrīt ar oficiālo stāstījumu. Tieši tāpēc Ofcom un Melānija Dousa aizliedz diskusijas par 5G un Covid-19 saistību britu raidstacijās.