svētdiena, 2020. gada 31. maijs

Evolūcija krīzes laikā - 39- viena komanda, domāšana, vīzija




Evolūcija krīzes laikā- 39

Viena komanda, viena domāšana, viena vīzija

 

Kultūra vienmēr plūst no augšas uz leju. Tāpēc senie teica: Yathaa Raja Thathaa Praja (jathā radža tathā pradža), kas nozīmē: “kā karalis, tā tauta” vai “kā līderis, tā komanda”.

 

“Pranams, Krišnadži,

Ikviens tagad strādā no mājām. Krītas produktivitāte un darba kvalitāte. Uzņēmuma vadītājam ir jāstrādā daudz vairāk- līdz pat spēku izsīkumam- lai saglabātu darba kvalitāti. Ko jūs ieteiktu šajā situācija, Krišnadži? Lūdzu, dodiet padomu! Paldies.”

 

Viena komanda, domāšana, vīzija

Mēs ieejam jaunā pasaulē un mums tajā ir jāieiet ar jaunu apziņu. Tikai no jauna apziņas stāvokļa mēs varam atrisināt problēmas, kas saistītas ar jaunās pasaules parādīšanos, nevis no vecās apziņas, kas balstīta separācijā un uz sevi centrētā apziņā.

Sniegšu kādu aizkustinošu piemēru. To pastāstīja kāda 5gadīga bērna māte pāris dienas pēc tam, kad bija redzējusi Prītadži Zemes dienas vēstījumu. Viņas dēlam bija hroniska problēma- slapināšana gultā, kuru viņa nekādi nespēja atrisināt. Bērns vienkārši negribēja iet uz tualeti, aizmiegot acumirklī kā vien apgūlās gultiņā. Šajā Zemes dienā māte apsēdās ar mazo dēlēnu un stāstīja viņam: “Man nav iebildumu mazgāt palagus un tavas drēbītes- lai cik reizes tas būtu jādara. Bet es vēlos, lai tu padomā, ka ikreiz, kad es mazgāju tavas drēbes, man nākas lietot daudz mazgāšanas līdzekļu, ziepju, arī elektrību, kas darbina veļas mašīnu- un tas viss dara pāri un sāpina Zemes māti, viņas upes, kokus un dzīvniekus. Ja vien tu ietu uz tualeti ikreiz, kad jūti vajadzību, tu palīdzētu gan mammītei, gan Zemes mātei.” Sieviete saka, ka kopš tas reizes, puisēns lieto tualeti bez jebkāda satraukuma.

Pat 5gadīgs bērns maina savus ieradumus, kad ierauga lielāku kopskatu.

Kā ar taviem darbiniekiem? Tici man, tavi darbinieki darīs visu, lai atbalstītu tevi, ja vien tie redzēs, ka tavu uzņēmumu neinteresē tikai peļņa, bet tam ir mērķis, kas ietver arī viņu labklājību, vides labklājību un arī Zemes labklājību.

Bet vispirms, tu, kā vadītājs, strādā pie savas apziņas. Sāc savienoties un patiesi sajūti ko lielāku, varenāku par sevi pašu. Tavai sirdij izplešoties un taviem komandas biedriem redzot to, ka tu, viņu vadītājs, neesi uz sevi centrēts cilvēks un to, ka tavam biznesam ir augstāks nolūks, komanda pulcēsies ap tevi. Viņi strādās gan online, gan offline. Viņi mazinās darba radīto spiedienu, tu varēsi uz tiem paļauties, savstarpēji izjūtot cieņu nevis aizvainojumu.

Atceries to, kultūra vienmēr plūst no augšas uz leju. Tāpēc senie teica: Yathaa Raja Thathaa Praja (jathā radža tathā pradža), kas nozīmē: “kā karalis- tā tauta” vai “kā līderis- tā komanda”.

Kad tu kļūsti par savienotu cilvēku un centīgi spēj iet garīgo ceļojumu kopā ar savu komandu, tad redzēsi parādāmies interesantu norisi. Jūsu smadzenes sāks savienoties kā viens. Iedvesma un idejas sāks plūst no viena uz otru tā it kā jums būtu vienas kolektīvās smadzenes, vienas savienotas smadzenes.

Tieši tāpēc mēs esam radījuši Mistiskos noslēpumus- online kursu, spēcīgu garīgo ceļojumu, kurā piedalīties kopā ar savām komandām. Šajā kursā Prītadži ved mistiskā ceļojumā, kas apvieno jūs kā vienas savienotas smadzenes un rada vienu savienotu kolektīvu, kas kalpo tam, lai sasniegtu lielus panākumus.