sestdiena, 2020. gada 16. maijs

Ieraksts #16


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #16

Briesmu un iespēju krustpunkts. Pārtika. Izzūdošie biznesi.

Ķīniešiem ir viens vārds, kas nozīmē gan "briesmas", gan "iespēja". Mēs, cilvēku rases dāmas un kungi, šobrīd atrodamies briesmu un iespēju krustpunktā. Ja cilvēki turpinās sēdēt uz pakaļas un pakļauties,
"Woof-woof"
"Jā, ser"
Ja cilvēkiem šķiet, ka tagad ir slikti… Nu gan! Viņi vēl pat nav pat sākuši!!! Pēdējos 30 gadus esmu to stāstījis cilvēkiem, kuri man smējās sejā.
Aizej un paskaties saviem bērniem un mazbērniem acīs un attaisno viņiem savu ne-rīcību!
Ja tev šķiet, ka šobrīd ir slikti tev, izmanto kaut mazliet iztēli un ieraugi pasauli pilnīgā un totālā kontrolē, distopijā, kurā dzīvos tavi bērni un mazbērni. Un tad atnāc un pasaki man, ka tu neesi gatavs piecelt savu pakaļu un nedomāt par sekām!! Es tev parādīšu sekas! Tās, kurp virzāmies! Ja mēs nenoliksim malā: "Jā, bet kādas man no tā būs sekas?"
"Bet kādas būs sekas, ja tu neko nedarīsi?"
Mums ir jāpārtrauc pakļauties šim kultam.
Mums ir veselības ministrs, kuram nav pat- es neredzu pierādījumus tam, ka viņam būtu kaut 2 smadzeņu šūnas! Tikpat labi viņš varētu būt arī jebkurš cits ministrs. Viņš nepieņem nevienu lēmumu! Viņš ir tikai ieliktenis īstajai varai un padomdevējiem aiz viņa muguras. Bet Mets Henkoks saka: "Jums jādara šādi." Un 66 miljoni pat acis nepamirkšķinot - dara!
Un mēs sēžam, un mēs šmorējam strauji augošajā 5G, līdz tas sāks strādāt uz 60 GHz un mēs nespēsim, pie velna, paelpot.
Un cilvēki turpina sēdēt: "Neko jau nevar, valdība tā saka."
Mēs burtiski atrodamies cilvēces vēstures izšķirošā pagrieziena punktā. Jo drīz vairs nebūs tāda cilvēku rase, ja mēs nepacelsim savas pakaļas un nesāksim ko darīt! Tagad! Visā pasaulē!
Cilvēki man gadu gaitā ir teikuši: "Daži cilvēki nevar kontrolēt visu pasauli, tās ir muļķības."
Viņi šobrīd pusi pasaules, bļāviens, ir ieslēguši mājas arestā! Tikai daži cilvēki! Pāris nedēļu laikā!!! Ko tu domā - viņi nevar?! Viņi jau to dara! Cik ilgi mēs to pacietīsim?
Jo nākamā lieta, ko viņi darīs, ķersies klāt pārtikai!
Kas var padarīt cilvēkus vēl vairāk atkarīgus, ja ne valsts, kas kontrolē pārtiku. Es tev pateikšu, kurp tas iet, esmu to jau teicis, bet pateikšu vēlreiz, viņi virzās uz brīdi, kad pārtika, kādu mēs to pazīstam, izzudīs. Tā būs sintētiska pārtika.
Zini, visi šie uzbrukumi gaļai u.c. pārtikas produktiem, tas ir kārtējais solis totalitārajā tipināšanā.
Kura pasaules industrija pašizolācijas ietekmē tiek grauta un iznīcināta vairāk par visām pārējām?
Restorāni utt. Restorāniem nav lemts pastāvēt ilgtermiņā, jo viņi vēlas kontrolēt pārtiku. Ja viņi kontrolē pārtiku, viņi kontrolē tevi! Ja nedarīsi, ko tev teiks, tad nedabūsi ēst.
Turp mēs dodamies.
Un galu galā līdz AI, kas ir savienots ar mūsu smadzenēm, kad mēs vairs nedomāsim mūsu pašu domas. AI domās mūsu vietā.
Rejs Kurcveils (Ray Kurzweil), vēl viens milzu psihopāts Silīcija ielejā, Google izpilddirektors saka, ka līdz 2030. gadam cilvēkiem smadzenes būs savienotas ar AI.
Šie ir viņa vārdi, ne manējie! "Kad tas notiks, AI domās arvien vairāk un vairāk cilvēku vietā, līdz cilvēku domāšana, kā mēs to pazīstam šobrīd, būs praktiski niecīga." Tie ir viņa vārdi manā kopsavilkumā.
Mums ir puisis vārdā Īlons Masks, es taču teicu, ka viņš ir psihopāts, vai ne? Un pirms dažiem gadiem viņš nāca klajā ar: "Mākslīgais intelekts varētu būt cilvēces gals."
Jā, tieši tā! Un tu to zini!  Un ko viņš dara?
Viņš dibina uzņēmumu Neuralink, lai savienotu cilvēka smadzenes ar datoriem. Viņš arī vada SpaceX, kas atbild par satelītu palaišanu. Bet viņam arī pieder Tesla. Tesla automašīnas, vai ne? Tās ir elektriskās automašīnas, vai ne?
Kāpēc tiek pakāpeniski pārtraukta iekšdedzes dzinēju automobiļu ražošana? Viņi dodas autonomas vadības transportlīdzekļu virzienā, kad dators izlems, kur tu vari doties. Iekšdedzes dzinēja auto tu iekāp un brauc, kur gribi. Kad tu esi autonomas vadības auto, tu brauksi tikai līdz tai robežai, kas ir iezīmēta auto datorā.
Šie datori būs ieprogrammēti tā, ka tu nevarēsi aizbraukt tur, kur valdība tevi negribēs laist. Šīs autonomās automašīnas un šie gudrie lielceļi, kurus tagad būvē GBR. Tie ir ļoti bīstami, daudzi cilvēki iet bojā.
Bet psihopātus jau tas neuztrauc.
Šos gudros lielceļus būvē autonomajiem transportlīdzekļiem.
Uber, vēl viens Silīcija ielejas uzņēmums, tas zaudē fenomenāli daudz naudas globālajā taksometru biznesā. Bet nauda nav mērķis. Nauda nav mērķis. Nauda nebija mērķis arī Amazon, kad tai izlaupīja naudu, kamēr tā kļuva par arvien lielāku un lielāku monopolu. Pašizolācijas ietekmē Amazon tirgus daļa pasaulē būs krietni lielāka nekā iepriekš, arī ar visiem iznīcinātajiem biznesiem.
Uber biznesa modelis ir autonomie transportlīdzekļi. Autonomie "taksometri". Visa tā nauda tiek iepumpēta, bet naudas ieguve nav mērķis. Vienalga, cik to zaudē.
Ko viņi dara, lai iegūtu monopolu, viņi iznīcina taksometru biznesu visā pasaulē. Un tādā veidā iegūst monopolu. Ko ir izdarījusi pašizolācija? Tā ir SAGRĀVUSI taksometru biznesu.
Bet ne Uber.
Nevar vienlaicīgi pastāvēt autonomie un dīzeļa/benzīna auto. Tāpēc viņi pakāpeniski izbeidz benzīnu un dīzeli uz šīs absurdās idejas pamata, ka cilvēki ir vainīgi pie klimata pārmaiņām.
Šī arī ir viena no piramīdas virsotnes 1% krāpšanām, kas balstīta uz datormodeļiem, kurus radīja tie paši cilvēki, kuri radīja modeļus t.s. vīrusam.
Autonomos transportlīdzekļus darbina elektrība. Elektroauto "Tie ir lai glābtu apkārtējo vidi" ir kārtējais solītis pretim elektriskiem autonomiem auto. Un Masks to zina. Esmu to aprakstījis.