trešdiena, 2020. gada 20. maijs

Ko neizlasīsi oficiālajos medijos

Velti  brīdi tam, lai izlasītu un uzzinātu patiesību, ko neatradīsi oficiálajās ziņās.
Kad mūsu zemē pazuduši īsti žurnālisti un palikuši tikai pasūtījumu izpildītāji, tad viņu darbu nākas uzņemties citiem.
Gita Skrebele raksta:
Delfi "aizmirsa" iztulkot galveno Trampa īsajā un tiešajā runā (43 sekundes)

Lūk tā - beidzot ir politiķi, kuru princips ir
"Runas ir garas, bet darbs ir īss.
No darba varas liktens trīs"
Viņš ir rīcības cilvēks, nevis skaists skaistu runu pļerkstētājs, miglas pūtējs acīs. Lūk tā! Beidzot!!!
Vārdu sakot, GALVENAIS viņa runā bija tas, ka tieši tagad, kad Tramps ir prezidents, TIKA ATRASTAS ZĀLES pret covid. !!!
Manuprāt, tas varēja notikt tāpēc, ka Tramps ieklausījās, ko saka ārsti- speciālisti- praktiķi.
Viņi izpētīja, ka šis vīruss sākumā neiedarbojas nevis caur elpošanas ceļiem(nav iesnu, klepus), bet gan uz ... eritrocītiem - hemoglobīnu, atņemot organismam spēju uzņemt skābekli, un tāpēc ārstēšana "pēc protokola" ar ventilatoriem ir NEEFEKTĪVA, maigi sakot.
Ir citādi jāārstē!!! Viņi izmainīja ārstēšanas protokolu.
Vai Latvijā te savā "āriešu" iedomībā - provinciālajā aprobežotībā un tumsonībā vispār KĀDS IR INTERESĒJIES? Kāds to zin??? Aūū!
Un, ja arī zinātu, vai būtu drosme celt trauksmi? Drīzāk...ietu pret savu SirdsApziņu, lai nepazaudētu darbu... Nebūtu fašisma un genocīda, ja nebūtu šo - "es tikai darīju savu darbu".
Bet galvenais, ka masu mēdiji, kā mucā auguši, pa spundi baroti. Ne par ko progresīvu neinteresējas un cilvēkiem nestāsta, izņemot "pasūtījumu" no "saimniekiem".
Vai tad tas nav īpaši nozīmīgs sasniegums? Kāpēc par to noklusēt??? Ja vien....tāpēc, ka arī atbalsta globālo vakcinatoru sazvērestību pret cilvēci - depopulēt....
Varbūt tieši tāpēc Obama sāka kritizēt Trampu par pandēmiju, jo šo samērā lēto zāļu (pretmalārijas zāļu) pielietošana izjauc "globālo vakcinatoru" un #deepstate neģēlīgos plānus pret cilvēci - "jauno pasaules kārtību" - depopulāciju ar vak((cīnām, č.ipošanu, liberizāciju - viendzimuma attiecību un ģimeņu politika, vienlaicīgi P..V..O jau pieņēma STANDARTUS par seksualitātes izglītību, sākot ar 0-4g. vecumposmu. Padsmitgadīgām meitenēm mācīt par surogātmātēm...
Neo nacistu M U R G S!!!
Tiešām arī Delfi to NESAPROT?
#outofshadows dokumentālā filma, kurā var redzēt, kā nacistu "zinātnieki"- genocīda "meistari" aizbēga uz Ameriku un turpināja savus briesmu noziegumus caur Holi- vudu, caur masu mēdijiem, caur TV (Television - tell a vision).
Tagad vīruss un 5 g - abi šie izraisa vienus un tos pašus simptomus - smacē - agrāko gāzes kameru update... Uzliks 5 g uz 60 ... frekvenci..., bet pateiks, ka no vīrusa - "pīķis".
Pārdeva savu tautu...par tiem 4 miljardiem...
Baltkrievija savu tautu nepārdeva.
Madagaskāras prezidents viņus visus tikko pasūtīja. Pateica, ka viņiem palīdz tradicionālais dabas augs pret malāriju.
Vācijā tikko ar protestiem panāca, ka atcēla pieņemto likumu par obligāto vak((cinēšanu.
Un tā daudzi citi piemēri.
Austrijā drosmīgi uzstājās bijušais Iekšlietu ministrs.
Itālijas parlamentā pieprasīja arestēt Billu Geitu par noziegumien pret cilvēci...
ASV vairāk kā 500 000 cilvēku ir parakstījuši Petīciju, kurā pieprasa izmeklēt B illa un Melindas fondu par viņu noziegumiem pret cilvēci.
Arī Trampam ir drosme iestāties pret globālo vakcinatoru korumpēto
Pasaules Veselības org.
👍 izteica neuzticību un sāka izmeklēšanu
👍noņēma finansējumu
👍atteicās no šīs org.iniciatīvas par glob. vakcinēšanu
Papildus
👍apsolīja, ka darīs, un DARA - cīnās pret cilvēku, tai skaitā bērnu, tirdzniecību un izmantošanu.
(visi iepriekšējie prezidenti zināja par #deepstate briesmu darbiem, bet NEVIENSarī Obama NEKO NEDARĪJA. KĀPĒC? Ieinteresētība? Bija #pizzagate tagad #obamagate laiks rādīs, tagad tāds laiks, ka viss nāk Gaismā!). Trampa viens teikums, ka Obama ir nekompetents...tas vēl ir ļoti, ļoti maigi teikts.
Ir video, kurā redzams, ka Tramps un Melānija ciemojas pie Obamas un dāvanā - gaiša tirkīzzila kastīte..
Tieši tādas krāsas kastītēs bija lidmašīnas katastrofā bojāgājušo Kenedija dēla un viņas sievas...
Kas noorganizēja šo slepkavību? Kas noorganizēja paša Kenedija slepkavību? Šie jautājumi ir neatbildēti. Ir tikai....sazvērestības teorijas, citiem vārdiem sakot, patiesības meklējumi, kuri turpinās... Kenedijs un Tramps jaunībā bija labākie draugi.
Visi oficiālie masu mēdiji pieder "nepareizajiem cilvēkiem"
Trampa rīcībā ir Twitter un Facebook. Ir cīņa. Un labie vienmēr uzvar - agri vai vēlu.
Trampa reālie darbi - tika apcietināts varas "elites" pedo.fīlu orģiju salas īpašnieks Ep.šteins, Holi.vudas režisors Vain.šteins un atbrīvoti tūlstošiem upuru!!!
Starp citu, Ep.šteins jau bija apsūdzēts Obamas laikā, bet...ar attaisnojumu, ka "viņas pašas tā gribēja" šis pedofīls tika atbrīvots....
Jo viņam bija "labi draugi" (iespējams, orģiju salas klienti) demokrātu aprindās.
Es redzēju, kā ASV jaunās māmiņas māmiņdienā no sirds pateicās prezidentam Trampam par to, ka viņas naktī tagad var mierīgi gulēt, jo bērni ir DROŠĪBĀ!!! Starpcitu, Tramps katram bērnam no ārkārtas situācijas naudiņām izmaksāja 1000$. Viņš nav tāds skopulis kā te l v - 50 eiro bērniņam no trūcīgas ģimenes, bet 0 - figa, ja vecāki raujas vaiga sviedros vairākos darbos, lai nodrošinātu iztiku.
Medmāsai piemaksa - 26 eiro...Izņirgājiens.
Pie mums l v vispirms ģimenes iegrūž nabadzībā, pēc tam atņem bērnus....lai par maksu "adoptētu" uz ārzemēm. Šobrīd arī ir 20 bezvēsts pazuduši bērni. Vai kāds viņus meklē? Vai šādas lietas ir jelkad atrisinātas? Vai kāds jelkad ir sodīts par tik atklātu bērnu tirdzniecību? Vai šādiem noziegumiem pret cilvēci vispār drīkst būt likums par noilgumu?
Varbūt tāpēc Trampu tik ļoti kritizē "prominentas" personas un sauc viņu par "katastrofālu", ka nu tiešām ir KATASTROFA #adrenochrome lietotājiem - elites varas pārstāvjiem? Daudzi jau ir apcietināti, un daudzus vēl apcietinās.
Tramps janvārī parakstīja PAVĒLI par cilvēku, tai skaitā bērnu, tirdzniecības un izmantošanas pilnīgu izskaušanu.
Viņa vārdi:"līdz kamēr pēdējais cietušais būs izglābts, un līdz pēdējais cilvēku un bērnu tirgotājs un izmantotājs būs notverts un sodīts"
Tramps ir - vīrs un vārds, nevis pļerkstētājs, kā daudzi pieredzēti.
KĀPĒC LV ZIŅĀS NAV NE PUŠPLĒSTA VĀRDIŅA PAR TRAMPA DARBIEM?
KO SLĒPJAT? KAM KALPOJAT?
#deepstate ? Tādā gadījumā to bērnu asinis ir arī uz jūsu noziedzīgās klusēšanas....
Cik ilgi jūsu SirdsApziņa cietīs, klusējot... Jo šīs problēmas celšana gaismā var izglābt pat tagad kaut kur iespundētos bērnus!!! Tie neģēļi būs spiesti viņus izlaist!
Tie, kuru kompetencē kaut ko darīt un izdarīt, tak DARIET BEIDZOT!