sestdiena, 2020. gada 9. maijs

Ieraksts #5


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #5
Kāpēc vajag mirušos? Kāpēc vecie ļaudis? Statistikas taisīšana
Ķīnā bija neparasta reakcija pašizolācijas laikā- 7-10 dienu laikā tika būvētas jaunas slimnīcas, lai būtu gatavi absolūti postošajai krīzei. Un pavisam īsā laikā, salīdzinot ar sākotnējo, šīs slimnīcas ir slēgtas.
Skaitļi ir kritušies, tā saka. Tiek atsākti lidojumi, ekonomika atjaunojas. Cilvēki atgriežas ielās.
Ko? Kas notika? Tik pēkšņi viss mainījās? - jo tas bija pēkšņi!
Bet, ja cilvēki tiek testēti un diagnosticēti kādā noteiktā veidā, un mēs tikko teiktajam vēlāk pievienosim arī 5G, kad tiek mainīta diagnoze un testēšanas veids, kas notiek ar skaitļiem? Tie krītas!
Vēl viens aspekts, kas ir līdz ārprātam neticami, bet esmu redzējis gana daudz pierādījumus tam, ka tā ir patiesība no cilvēkiem, kas ar mani kontaktējušies un to teikuši sociālajos medijos.
Es saku "viņi", bet ar to domāju kultu, kas kontrolē reakcijas piramīdu. Viņi acīmredzami vēlas pēc iespējas vairāk mirušo, kuriem var uzrādīt Covid-19, jo tas attaisno pandēmiju.
Mēs runāsim par to - kāpēc - jo tam ir viens milzīgs un vienkāršs iemesls, tam ir tieša saistība ar to, kāpēc vispār ir noteikta pašizolācija.
Bet, kas patiesībā notiek? Vecie ļaudis, kas ir slimnīcās jebkādu iemeslu dēļ, tiek testēti uz Covid-19, uz šo ģenētisko materiālu, un iepriekš paskaidroto iemeslu dēļ, liela daļa no tiem uzrādīs pozitīvu testu. Nevis vīrusam! Bet ģenētiskajam materiālam. Vecos cilvēkus cenšas pierunāt parakstīt NRA (nereanimēt) veidlapas, kas nozīmē, ka tiem ļaus nomirt un tie netiks reanimēti. Un, kad viņi nomirst bez reanimācijas, tos iekļauj Covid-19 mirušo sarakstā.
Parādās šāda informācija "Mums varētu būt jāizdara izvēle", izlase par tiem, kurus ārstēsim un veciem ļaudīm - mums būs jāpieņem grūti lēmumi. Veciem cilvēkiem, kuriem dod parakstīt NRA veidlapas. Tiek nicinoši un ļaunprātīgi izmantoti vecie cilvēki, kuriem šī pašizolācija tiek pasniegta kā glābiņš.
Kādas ģimenes loceklis sakontaktējās ar mani un stāstīja par savu 83 gadus veco māti, kura atradās slimnīcā ar ortopēdisku iemeslu. Nevis ar štrunta vīrusu! Un ārsti vērsās pie viņas un mudināja parakstīt NRA veidlapu. Bet - viņai ir ortopēdiska problēma! Tā kā viņa pati bija pie pilnas saprašanas, tad viņa atteicās, bet daudzi cilvēki to nedara, jo viņi nezina, kas notiek. Viņiem paskaidro, ka tā ir jāparaksta, lai glābtu citus cilvēkus.
Tā ir Orvela-tipa valoda! Viss ir jāpasniedz otrādi. Viņi cenšas tos piedabūt parakstīt, lai ļautu tiem nomirt. Un ikviens, kurš nomirst, ir nomiris no Covid-19, jo ir veikts tests.
Tā ir blēdīšanās, kas notiek. Un tas patiesībā nozīmē to, ka skaitļi tiek manipulēti ar testa veikšanu, ar diagnozes uzstādīšanu, un ar statistikas uzskaiti. Tādā veidā skaitļiem var ļaut augt, un augt un augt, lai attaisnotu tālāku pašizolāciju.
Un tad, kad viņiem šķitīs, kad viņi uzskatīs, ka ir sasniegts viss tas, ko viņi vēlējās no šī iegūt, tad “līkne tiks nolaista”.
Kad tas viss būs beidzies? Tas būs beidzies, patiesībā tikai uz laiku, pie tā atgriezīsimies vēlāk, kas ir pilnīga un absolūta pasaules ekonomikas sagrāve. Tas ir milzīgs cilvēku skaits, kuri ir zaudējuši savu neatkarību, dzīvesprieku un ienākumus un tādējādi kļuvuši atkarīgi no valsts. Viņi darīs visu, ko valsts prasīs, lai saņemtu valsts žēlastību.
Tad viņi izbeigs šo visu un nolaidīs skaitļus "O, mēs esam izlīdzinājuši līkni!" Tad, kad viņi uzskatīs, ka no šī ir ieguvuši to, ko gribēja!
Paskat, kā bija ar Ķīnu! Tur viņi izdarīja tieši to pašu. "Briesmas, šausmas, ārprāts!!!" - bums, un viss cauri.
Kā tas var beigties Ķīnā? Patiešām - kā? Tas nav loģiski. Tam nav loģikas!
Vairāk kā miljards cilvēku, infekcija strauji izplatās pilsētvidē, kas būtībā ir viscaur Ķīnā. Cilvēki saka, ka Ķīna melo par savu statistiku. Kāds ārsts man stāstīja, ka redzējis apbedījuma urnas stāvgrūdām.
Viss, ko var pateikt- Ķīnā atgriežas dzīve, atdzīvojas industrija, cilvēki atgriežas ielās un tiek atkal atjaunota gaisa satiksme.
Jēga tam visam ir- varas iestādes kontrolē statistiku un, pastāv vēl cits veids, kā viņi kontrolē statistiku, kad runāsim par 5G.