pirmdiena, 2020. gada 11. maijs

Ieraksts #7


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #7

PVO, Tedross. Pārvalda psihopāti, vada idioti

Un tā mums ir PVO. Kurš ir otrs lielākais PVO sponsors? Otrs lielākais uzreiz aiz ASV valdības?
Bils Geitss. Viņam tā pieder.
Un šis Tedros, vīrs no Etiopijas, no marksistiskās cilvēktiesības iznīcinošās Etiopijas valdības, viņš bija Etiopijas veselības ministrs un 3 reizes pieķerts piesedzot holēras epidēmiju. Viņš ir PVO ģenerāldirektors neviena cita iemesla dēļ, bet tikai lai darītu to, ko viņam liek.
PVO vada šo politiku. Starp citu, PVO dibināja Rokfelleri. PVO pēdējo mēnešu laikā konstanti pieņem ačgārnus lēmumus. Pareizus lēmumus kultam, bet ačgārnus - cilvēcei.
PVO veido politiku un norādes, kuras nodod pakļautajām instancēm. Un tad tām vienkārši seko. Tiek sekots protokolam.
Pateicoties protokolam, Ķīna uzspieda drastisku un stingru pašizolāciju, un tad statistika sāka kristies. Ko tas radīja? Tas uzstādīja piemēru citām valstīm un tās sekoja Ķīnas piemēram. Veids, kā tikt ar to tikt galā, tāpat kā to izdarīja Ķīna, ir noteikt pašizolāciju un turēt cilvēkus šķirti vienu no otra.
Tā ir blēdīšanās! Un to diriģē kults.
"Pārvalda psihopāti, vada idioti."
Un šī dinamika tā arī strādā. Fonā darbojas psihopāti, kuri visu diriģē, un tad ir bezpalīdzīgie "Kas es esmu, kur es esmu, kas notiek?"
Tad seko atbilde šai politikai, sakot: "Ak, nē, mēs visi nomirsim! Vajag visus pašizolēt!" To saka tie, kuriem nav ne jausmas par to, kas patiesībā notiek.
Man šķiet, ka Tramps un Boriss (Džonsons) nav iesaistīti šajā milzīgajā blēdībā. Drīzāk izskatās, ka viņi tikai reaģē uz notikumiem un cenšas glābt savu politisko reitingu, un varbūt arī 'pa ceļam' cenšas paglābt kādus cilvēkus.
Paskaties uz Borisu Džonsonu. Viņš šobrīd ir slimnīcā. Viņu vienkārši noņēma nost 'no trases'.
Vai nav apbrīnojami, ka visi tie cilvēki preses konferencēs katru dienu atkārto: "Covid-19, covid-19, pašizolācija." Visi vienā laikā saķēra Covid-19. Man tas šķita dīvaini.
Ieskaties Borisa Džonsona sejā, viņš izskatās pilnīgi apjucis un pazaudējies vīrs. Jo viņš 'nepasūta mūziku', bet viņu par visu vainos. Viņš nepieņem lēmumus. Viņa padomdevēji pieņem visus lēmumus. Tie visu virza. Ēnas virza visu politiku.
Tieši tāpēc viena un tā pati politika tiek pārņemta katrā valstī, jo būtībā tā tiek globāli diktēta.
Tramps ir centies, vismaz publiski, tam stāties pretī. Jo viņi zina, ka viņu pašu politiskās karjeras kā premjeram un prezidentam, tiks pilnīgi iznīcinātas, pateicoties šim ekonomiskajam Armagedonam, ko radījusi pašizolācija.
Bet pamatojoties uz ko? Uz štrunta datormodeļiem un sūda vīrusu, kas nemaz neeksistē un nekad nav pierādījis savu esamību.
Viņi centās piebremzēt, bet paskaties uz spiedienu - "Trampa kungs, 2 miljoni amerikāņu mirs, ja valstī netiks ieviesta pašizolācija."