trešdiena, 2020. gada 6. maijs

Ieraksts #1 (sākums)


Cilvēki vēlas dzirdēt Tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #1
Vai tāds vīruss vispār eksistē?
Deivids Aiks - angļu rakstnieks un orators. Kopš 90.-iem gadiem pazīstams kā profesionāls sazvērestību pētnieks, kurš pats sevi sauc par pilnas slodzes izmeklētāju. D.Aiks pēta to, kas un kā patiesībā valda pār šo pasauli.
D.Aiks ir sarakstījis 21 grāmatu un izveidojies 10 DVD ierakstus, ir uzstājies vairāk nekā 25 valstīs, tiešraidēs milzu auditorijām runājis līdz pat 10h, piepildot tādus stadionus kā Vemblija arēna.
Šajos ierakstos D.Aiks stāstīs par Covid-19 pandēmiju un globālo pašizolāciju, par draudošo ekonomikas lejupslīdi, par 5G tehnoloģiju ietekmi, par mūsu tiesību un runas brīvības pārkāpumiem.
D.Aiks: “Prese un mediji stāsta, ka miljoniem cilvēku visā pasaulē ir inficēti ar šo slimību, un kopējais mirušo skaits tuvojas 100 tūkstošiem. Gandrīz 3 miljardi cilvēku atrodas mājās pašizolācijā. Tirgus ir samazinājies par 30%,  iespējamus vēl tālāks globālais kritums.
Laikā, kad šajā valstī (GBR) komunikāciju regulators 'Ofcom' aizliedz plašsaziņas mediju brīvu izteikšanos par, citēju "5G, koronavīrusa sazvērestības teorijām", ASV Konstitūcijas pirmais pants nosaka tiesības brīvi izteikties un preses brīvību. Un šīs tiesības šobrīd tiek pārkāptas.
Džordžs Orvels savā slavenajā grāmatā "1984" raksta: "Vispārējas maldināšanas laikā patiesības teikšana ir revolucionāra rīcība."

Vai tāds vīruss vispār eksistē?
Esmu pavadījis katru nomoda brīdi, kas aizņem diennakts lielāko daļu, burtiski grābjot un apkopojot informāciju no virusologiem, speciālistiem, ārstiem visā pasaulē: ASV, Vācijā, Austrijā, Itālijā. No tādiem ārstiem, kuriem nekad nedotu iespēju pat pietuvoties BBC vai CNN, jo viņi apgāž oficiālo viedokli.  Ja apmeklēsiet saiti www.davidicke.com, tad tur esmu publicējis virkni video ar nosaukumu "For viewers to LondonReal".  Tur atrodama virkne video ar šiem ārstiem un citiem, kuri katrs savā veidā pamato visu to, ko es šodien stāstīšu.
Tas nav mans personīgais izdomājums, tāds nav mans nolūks; kāda jēga no tā. Vai nu tu runā faktus, ko saka cilvēki, kuriem tas būtu jāzina, vai arī nerunā vispār.
Tas daudzus šokēs, esmu pārliecināts.
Tāds Covid-19 nepastāv.
Tāds neeksistē.
Un es paskaidrošu, kāpēc tas tā ir, un kā no tā visa iespējams radīt iespaidu, ka ir pandēmija.
Vienu no speciālistiem, kura teikto es apskatīju, sauc dr. Endrjū Koufmans. Viņš ir medicīnas doktors Amerikā un tagad strādā psihiatrijā. Un viņš, tāpat kā daudzi citi doktori, kurus jūs nekad neredzēsiet BBC, sāka aplūkot notikumu gaitu, kas ir novedusi līdz šim brīdim.
Un tas notika šādi - cilvēki Ķīnā sāka saslimt visdažādāko iemeslu dēļ. Ķīnas attiecīgās iestādes saslimušajiem cilvēkiem no plaušās esošā šķidruma paņēma ģenētisko materiālu. Tikai dažiem. Ļoti mazam skaitam. Tas nebija izolēts vīruss, tas bija ģenētisks materiāls, kas plaušās varēja būt daudzu dažādu iemeslu dēļ, starp citu, ieskaitot arī plaušu vēzi. Tika nolemts, ka slimības cēlonis ir vīruss, kas ir nosaukts par Covid-19.
Tā sauktais vīruss netika izolēts no pārējā ģenētiskā materiāla, un to ir iespējams konstatēt organismā lielākajai daļai cilvēku. Cilvēkiem sāka uzstādīt diagnozes tikai no simptomiem.
Mēs zinām, ka pastāv daudz koronavīrusi. Covid-19 ir gripai līdzīgi simptomi. Šos gripai līdzīgos simptomus var izraisīt daudzi un dažādi cēloņi. Taču tika izlemts simptomus, kuru patiesais cēlonis var būt visdažādākais, piedēvēt Covid-19. Ja tev ir gripai līdzīgi simptomi - tev ir Covid-19! Un tā skaitļi auga un auga. Kad tiksim līdz sarunai par 5G, tad būs vēl viens aspekts, par ko es pastāstīšu saistībā ar Ķīnu, un arī saistībā ar Rietumiem.