ceturtdiena, 2020. gada 7. maijs

Ieraksts #4


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #4
Globālais kults, pandēmija, skaitļi
Globālais kults, ko esmu atmaskojis pēdējo 30 gadu laikā, virza pasauli uz globālu fašistu-Orvela iekārtu, par kuras tuvošanos runāju jau 30 gadus, - Sveiki, esam klāt!
Tam nav robežu, tas slepus strādā katrā valstī. Politiķi tikai nāk un iet, tā tas ir bijis vienmēr. Ķīna ir viens no kulta lielākajiem centriem, tāpat arī Amerika, Izraēla Lielbritānija, Vācija, Itālija.
Jau agrāk Ķīnā tika nolemts, un šim ir arī 5G aspekts, kuru mēs apskatīsim vēlāk, ka tas ir vīruss. Vīruss netiek izolēts, tas tiek testēts vai diagnosticēts pamatojoties tikai uz simptomiem.
Tiek izmantots tests, kas analizē ģenētisko materiālu, nevis Covid-19.
Un... tad tas sāk pārvietoties uz rietumiem. Rietumu ārstiem, māsiņām, medicīnas darbiniekiem utt.tiek teikts, ka šis Covid-19 paliek nekontrolējams.
Pasaules Veselības Organizācija: "Tā ir pandēmija!!! Un tādi ir simptomi." (mazliet vēlāk nonāksim arī pie tā, kam pieder PVO)
Un kas notiek?
Ikvienam ar gripai līdzīgiem simptomiem tagad tiek diagnosticēts Covid-19. Tīri tikai uz simptomu līdzības pamata. Un tādā veidā skaitļi sāk pieaugt.
Bet problēma ir tāda, ka šim būtu jābūt nāvējošam vīrusam. Taču nav tik daudz mirušo cilvēku, lai attaisnotu šo pandēmiju.
Un tad viņi sāka rīkoties šādi- ikviens, kurš saslimst jebkāda iemesla dēļ, starp citu, pat noveļoties pa kāpnēm, un tad nonāk slimnīcā, tagad tiek pārbaudīts uz Covid-19. Tā kā tiek pārbaudīts ģenētiskais materiāls, kas ir atrodams daudzu cilvēku organismā, tad tiek iegūtas daudz pozitīvas atbildes.
Ja nu kāds ir slimnīcā ar vēzi pēdējā stadijā, vai ar kādu sirds slimību, vai sirds mazspēju vai ar kādu citu iemeslu, kas uzrāda gripai līdzīgus simptomus un, ja tiek saņemts pozitīvs Covid-19 testa rezultāts, tad situācijā, ja nu cilvēks nomirst, tad oficiāli tiek uzstādīta miršanas diagnoze- no Covid-19.
Tieši tāpēc pienāk ziņas no cilvēkiem, ģimenēm, tuvajiem, kuri saka, ka mans ģimenes loceklis nomira ar Covid-19 diagnozi. Bet viņi no tā nenomira! Viņi nomira no kaut kā cita! Viņiem tā kaite jau bija ilgus gadus!
Lielisks piemērs. Bija reiz tāds slavens komiķis vārdā Edijs Lārdžs (Eddie Large) komēdiju duetā "Little & Large". Edijam jau kādu laiku bija problēmas ar sirdi un viņš nesen nokļuva slimnīcā ar sirds mazspēju. Slimnīcā viņam diagnosticē Covid-19. Kad viņš nomira, avīzēs un medijos ziņoja, ka Edijs Lārdžs miris slimnīcā pēc tam, kad tests uzrādīja pozitīvu Covid-19. Viņš nomira no sirds mazspējas! bet Covid-19 ir oficiālā diagnoze.
Un skaitļi turpina pieaugt...
Kopējais mirušo skaits pasaulē nav anomāli mainījies, bet mēs esam to pārklasificējuši par Covid-19, jo tiek uzrādīti pozitīvi testi.
Arī izmantotā valoda ir interesanta, jo nesaka, ka cilvēks mira no Covid-19, bet tie nomira pēc tam, kad tests uzrādīja pozitīvu rezultātu.
Šis ir interesanti, pēdējās dienās es esmu to uzsvēris. Pavērojiet mediju valodu -tā kā to izmantoja Edija Lārdža gadījumā - pārsvarā jau neapgalvo, ka šis cilvēks vai šāds skaits ir miruši no Covid-19. Ir grūti nomirt no kā tāda, ko nevar pierādīt, ka tas vispār eksistē. Tiek lietots izteiciens- šis cilvēks vai tāds cilvēku skaits nomira pēc tam, kad uzrādīja pozitīvu Covid-19 testu. Nevis, ka nomira no tā.
Paskat, kā tas tiek pasniegts: "O, Edijs Lārdžs nomira no Covid-19! O, tagad tas ir visiem!"
Un tā...  notiek kontrole pār skaitļiem- ar to, kā pārveido citu slimību simptomus uz: "Tev ir Covid-19".
Skaitļus kontrolē ar testēšanas veidu nevis nosakot Covid-19, bet testējot ģenētisko materiālu. Un miršanas statistiku var kontrolēt atkarībā no tā, kā tiek uzrādīts, kurš ir miris no Covid-19 kaut arī cilvēks nomirst no kaut kā cita.
Tiek uzrādīts, ka mirst no Covid-19 arī tiem, kuriem ir vēzis pēdējā stadijā.
Un te ir pāris skaitļi. Tie ir oficiālie dati no kādas Itālijas medicīnas iestādes, kuru mēs GBR sauktu par Nacionālo Veselības dienestu.
99 % cilvēku, kuri Itālijā ir nomiruši no Covid-19, bija viena, divas, trīs vai vairāk vēl citas veselības problēmas, kuru dēļ viņi atradās slimnīcā. Un tāpēc ir tik viegli pieskaitīt tos cilvēkus, kuri mirst ar citām kaitēm, un norādīt, ka tie miruši no Covid-19.
Tas nenozīmē, ka visi ārsti un medmāsas zina to, kas notiek- ir vajadzīga tikai hierarhija, kas pateiks, kā jādara un tie tā arī darīs - tā tas arī strādā.
Pēdējo reizi, kad aplūkoju kopējo mirstības statistiku no visdažādākajiem iemesliem kopumā Eiropā un Apvienotajā Karalistē tad, tā nebija palielinājusies, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, pat līdz apjomam, kas tikai sāk ietvert tos cilvēkus, par kuriem mums saka, ka tie mirst no Covid-19.
Lielākais vairums cilvēku nemirst no Covid-19, bet tie tiek pieskaitīti, it kā būtu miruši no Covid-19, kaut arī tie ir miruši no citām kaitēm.
Tagad apskatīsim Lombardiju, kas bija uzliesmojuma centrālā vieta Itālijā, kas ir bijusi uzmanības centrā un visa pārējā Eiropa un Rietumu pasaule ir līdz nāvei pārbijusies "Ak, kungs, mēs varam kļūt par nākamo Itāliju". Lombardija, kas iekļauj arī Milānu, ir visā pasaulē bēdīgi slavena ar savu toksisko un piesārņoto gaisu. Tieši tāpat kā Uhaņa un Ķīna.
Tādējādi Lombardijā ik gadu mirst ievērojami vairāk cilvēku- tajā skaitā arī no plaušu problēmām- nekā visā pārējā Itālijā. Pēdējie skaitļi, ko redzēju– gandrīz 100 tūkstoši iedzīvotāju gada laikā nomirst Lombardijā. Otrajā vietā- Itālijas reģions Lacio, kurā šis skaits ir 57 tūkstoši. Tas ir Itālijas reģions, kurā ir liela mirstība, tajā skaitā arī no plaušu slimībām, un pastāv milzīgs potenciāls izveidot šo diagnostikas lēcienu, kas uzrāda cilvēku mirstību no citām kaitēm, un šķietami liktu noticēt, ka tie ir miruši no Covid-19.
Un tādējādi var kontrolēt skaitļus. Var pārbaudīt noteiktā veidā un var diagnosticēt noteiktā veidā. Un skaitļi pieaug.
Un tad, kad diagnosticē un pārbauda citā veidā, varbūt samazinot ģenētiskā materiāla pastiprinājuma ciklu skaitu, ko izmanto testēšanai, tad skaitļi samazinās.