trešdiena, 2020. gada 6. maijs

Ieraksts #2


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #2
Vai tāds vīruss vispār eksistē? RT–PCR tests
Bet tad sāka lietot testu, lai konstatētu Covid-19. To sauc par RT-PCR testu. Un, tā nu ir sagadījies, ka šis tests nespēj noteikt Covid-19. Tas pārbauda ģenētisko materiālu ar visdažādāko saturu, ko izsauc daudzi un dažādi iespējami cēloņi.
Ja tests uzrāda pozitīvu rezultātu ģenētiskajam materiālam, bet nevis Covid-19, tava diagnoze ir Covid-19. Un, ja tu nomirsti, tad ar Covid-19 diagnozi.
Testu attīstīja un atklāja Kerijs Mullis (Kary Mullis), bioķīmiķis no Amerikas 1984. gadā. Un to parasti izmanto, lai diagnosticētu dažādas slimības. Šo pašu testu izmanto, lai diagnosticētu arī plaušu vēzi.
Tātad tiek apskatīts plaušu ģenētiskais materiāls un par šo materiālu saka, ka tests ir pozitīvs un tev ir Covid-19. Tāpēc vajag testēt pēc iespējas vairāk cilvēkus, lai noteiktu Covid-19!
Bet- ko ir teicis pats Kerijs Mullis, šī testa izgudrotājs!?
"Šis tests nav paredzēts, lai diagnosticētu infekciju slimības." Pats izgudrotājs to teica!
Bet kas tiek tagad darīts, lai noteiktu, kuram no mums ir vai nav tā sauktais Covid-19? (ar testu, ko autors saka, lai neizmanto tieši šim mērķim)
Tev pārbauda šo ģenētisko materiālu un nosaka Covid-19.
Te ir vēl viens aspekts.
Ko šis tests patiesībā dara? - tas pastiprina saņemto materiālu. Citiem vārdiem sakot- tas to palielina, un pastiprināšanas ciklu gaitā tam palielinoties, tas, ko sauc par slimības izraisītāju, kļūst lielāks un to var vairāk ieraudzīt.
..vai tā runā, ka var, bet pie tā vēl atgriezīšos..
bet viss pārējais ģenētiskā materiāla saturs arī tiek pastiprināts. Un liela daļa šī ģenētiskā materiāla jau atrodas ķermenī, praktiski ikvienā no mums. Un tieši tā darbojas tests!
Šādā veidā regulēt skaitļus un datus ir ļoti viegli. Tiek veikti, teiksim, 30-35 pastiprināšanas cikli un pozitīvajā testa rezultātā tiek ienesta virkne lietu no ģenētiskā materiāla, kas kļūst redzamas pavairotajā līmenī.
Tiek iegūti daži pozitīvi testi, kas tiek nosaukti par Covid-19, bet tiek iegūti arī negatīvi testi, jo analizējamajā procesā netiek ienests viss ģenētiskais materiāls.
Bet, ja ģenētiskais materiāls tiek pastiprināts, teiksim, 60 reizes, tad testēšanas procesā tiek iesaistīts tik liels ģenētiskā materiāla saturs, ka tādā pastiprinājuma līmenī praktiski ikviens saņems pozitīvu atbildi.
Jo viss ģenētiskais materiāls, kas atrodas ķermenī vairumam cilvēku, uzrādīs pozitīvu rezultātu testā, pateicoties augstajam pastiprinājuma līmenim. Tas nozīmē- jo vairāk pastiprinājuma ciklu izmanto, jo tiek saņemti vairāk pozitīvi rezultāti.
Un tādējādi- viss ko atliek izdarīt, ir palielināt pastiprinājumu un tā saņemsim vairāk pozitīvu rezultātu.
Šos rezultātus nosauks par Covid-19.
Pastiprināšana apzīmē testa jutību. Iedomājies, ka ir kaut kas adatas lielumā- kniepadatas galviņa un to nevar izpētīt, jo tā ir tik maziņa. Tā tiek palielināta un kļūst daudz lielāka. Un nu mēs varam sākt apskatīt tās dažādās sastāvdaļas. Un tieši to dara tests - tas pastiprina. Tas pastiprina. Notiek palielināšana.