pirmdiena, 2020. gada 18. maijs

Ieraksts #18


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #18

“Ko darīji tu, kad ieviesa globālo fašismu?” Ko darīt? Kāda izeja?

Es tagad vēršos pie tevis, vēršos pie raidstacijām, vēršos pie ikviena, kurš to labprātīgi pieņem, es vēršos pie likumsargiem. Tavs bērns kādu dienu tev jautās:
"Tēt, ko tu darīji, kad ieviesa globālo fašismu? Un kad iznīcināja ekonomisko sistēmu? Tagad mums jādara viss, ko saka valsts, vai arī mēs nesaņemsim mūsu ikmēneša žēlastību. Ko tu tad darīji, Tēti?"
Sabiedrība teiks: "Es vienkārši sēdēju malā, mīļumiņ."
Žurnālisti teiks: "Es palīdzēju to ieviest, mīļumiņ, melojot sabiedrībai."
Likumsargi: "Es ar varu to ieviesu, mīļumiņ."
Vēlu veiksmi šādās sarunās, sasodīts! Ar saviem bērniem un mazbērniem, kad tu saskarsies ar faktiem un realitāti par to, kas patiesībā notiek.
Zini, es pateikšu šo likumsargiem: “Ir daudz inteliģentu, patiesu un krietnu cilvēku likumsargu vidū. Bet tajā pašā laikā ir tādi, kas ir vienkārši grandiozi garīgi atpalikuši un absolūti psihopāti, kuriem šis viss šķiet lieliski!”
Es saku krietnajiem, inteliģentajiem, patiesajiem policijas likumsargiem šajā valstī: "Jūsu bērniem un mazbērniem būs jādzīvo tajā pasaulē, ko jūs ar spēku ieviešat tagad!"
Tas pats arī militāristiem. "Nāciet un karojiet par savu zemi! Mēs ļausim jūsu ģimenēm mājās dzīvot sūdīgos apstākļos. Jo mēs par jums rūpējamies."
Jūs ar spēku ieviešat likumus ne tādēļ, lai aizsargātu sabiedrību, bet lai aizsargātu un ar spēku ieviestu to, ko grib kults, kas liek psihopātiem izskatīties pēc Mātes Terēzes.
Ko jūs darāt?
Paskatieties saviem bērniem un mazbērniem acīs?
Un pasakiet man, ka jūs turpināsiet ieviest fašistu tirāniju, kas ievilinās lamatās jūsu bērnus tikpat, cik visus pārējos.
Novelciet formas tērpu, atstājiet likumsargu rindas. Un pasakiet man tagad, kā jūtaties par to, ko darījāt līdz šim? Tagad jūs esat upuri un pakļauti tam, ko paši darījāt iepriekš. Jūs nevarat atrunāties, ka pie vainas psihopāti, ka pie vainas garīgi atpalikušie formas tērpos.
Bet mēs varam apelēt pie lielā skaita krietno, rūpīgo, patieso cilvēku likumsargu rindās. Ko Tu dari, uzspiezdams fašismu?
Mēs esam krustcelēs. Tas nav manā ziņā cilvēkiem teikt, ko darīt. Mans uzdevums ir norādīt sekas tam, ja neizkustināsi pakaļu, ļaujot saujai psihopātu un idiotu (tāda nu ir dinamika) iznīcināt tavu nākotni, iznīcināt tavu iztikas avotu, iznīcināt tavu bērnu un mazbērnu nākotni. Turpināsi sēdēt un pirst dīvānā, un tā būs absolūta realitāte.
Ko tu vari zaudēt? Ko var zaudēt? Lielākā daļa cilvēku jau tagad ir visu zaudējuši.
Tad ko tu vari zaudēt? Ja tu nonāc aci pret aci ar armiju, kas nāk tev pretī. Ja tev būs vieta kur skriet, tu visdrīzāk skriesi. Armija ir kā salīdzinājums kultam un visām viņu nolādētajām iestādēm. Bet, ja tev aiz muguras ir krauja, un ir tikai viena izeja? un tā ir tieši uz priekšu cauri armijai- ko tu darīsi? Nav kur bēgt. Tu nostājies un saki: "Mēs to nepieļausim. Tu gribi, lai es daru to un šito? Es to nedarīšu.”
Ja tev nav kur bēgt, tad tev nav ko zaudēt.
Zini, kas ir noticis tā rezultātā? Pašizolācijas rezultātā? Cilvēcei vairs nav kur bēgt.
Vai tu to tā vienkārši pieļausi? Vai tu ļausi saujai cilvēku to nodarīt? Vai arī teiksi: "Es to nepieļaušu."
Es pateikšu, ko es daru. Es eju ārā jebkad, kad vien es vēlos. Tad, kad es vēlos. Es neeju nevienam tuvumā. Jo, lai arī es uzskatu, ka tie ir vieni lieli meli, es cienu viņu tiesības un uzskatus, ka pastāv kaut kādas briesmas. Tāpēc es neeju nevienam tuvumā. Es arī negribu iet tuvumā. Man ir labi pašam ar sevi. Es izeju no mājām, nevienu neredzu, iekāpju mašīnā, un aizbraucu uz laukiem. Un es staigāju. Nevienu neredzu. Neviena cilvēka nav manā tuvumā. Eju atpakaļ, iekāpju auto un braucu mājās. Izkāpju no auto, ieeju dzīvoklī. Nevienu tā arī neredzēju. Man to ir atļauts darīt, saskaņā ar šiem psihopātiem un idiotiem, vienu reizi dienā. GBR tā ir, vai ne?
Es esmu teicis: "Atsūtiet man cilvēku formas tērpā. Vienalga kādā klauna tērpā. Atsūtiet man kādu tumšajā uzvalkā. Ja viņi man varēs izskaidrot, kā es darot to, ko tikko aprakstīju, kaut 10 reizes dienā, nodarīšu kādam ļaunumu. Pat pēc jūsu smieklīgajiem izolācijas kritērijiem. Tad es to pārstāšu darīt."
Bet viņi nekad to nespēs izdarīt, jo tās visas ir pilnīgas un absolūtas muļķības. Pat pēc viņu absurdajiem kritērijiem. Bet tu drīksti iziet ārā tikai vienreiz! Tas jau parāda, par ko patiesībā ir runa. Tas nav par veselību. Tas ir par kontroli. Tas ir par kontroles plānu, kura aizsākums meklējams neticami tālā pagātnē, un kas tagad virzās uz savu piepildījumu.
Savās grāmatās esmu to detalizēti aprakstījis, šis seni modernais plāns, jo tas nav nekas jauns, tas tikai šobrīd sasniedz beigu sākumu.
Un gandrīz 8 miljardi cilvēku, 66 miljoni Lielbritānijā. Bet cilvēku daudzums, kuri ievieš pašizolāciju- niecīgs.
Man šķiet, ka es redzu izeju. Mums pašiem būtu jāpieņem lēmumi, balstoties uz mūsu pašu zināšanām, uz mūsu pašu izpēti, mūsu pašu intuīciju par to, kas ir pareizi.
Teikšu tā. Mēs šajā situācijā nonācām, pakļaujoties un piekrītot varai. Šīs varas spēks slēpjas mūsu pieņēmumā, ka varai ir vara. Ja mēs šajās nepatikšanās iekļuvām, piekrītot varas iluzorajam spēkam, tad kāds ir risinājums?
Atteikšanās tā darīt.
Un tad mēs redzēsim, kam ir īstā vara. Un tā nepieder tiem dažiem.
Es sev neatvēlu laiku, lai satrauktos par to, ka tas, ko esmu runājis 30 gadus tagad sāk piepildīties. Jo tas vienkārši ir lieks enerģijas patēriņš. Es vienkārši eju uz priekšu. Un es redzu sudraba maliņu katram mākonim. Es visus šos 30 gadus, ejot cauri apsmieklam, ņirgāšanai un nicinājumam, apzinājos, ka situācijai ir jānonāk TIK sliktā stāvoklī, lai gana daudz prātu spētu fokusēties uz to, ka šī pasaule nav tāda, kādu viņi to iedomājas, un to nepārvalda tie spēki, kurus viņi iedomājas valdām.
Es šo redzu ne tikai kā briesmas, kas tās noteikti ir, es to redzu kā brīnišķīgu iespēju. Jo cilvēki, bet ir arī izņēmumi, ir paši pieļāvuši to, ka kļūst par programmām, kuri vienkārši ir sevī nolieguši spēju patstāvīgi un brīvi domāt.
Bet ir arī daudz cilvēku, kuru pasaules uztvere pēdējo nedēļu laikā ir mainījusies. Viņi ir sapratuši, ka nedrīkst tā vienkārši plūst pa veco straumi. Viņi redz, ka saujiņa cilvēku valda pār pasauli un tuvina to ļaunpilnam galam, jo viss tagad notiek viņu acu priekšā.