trešdiena, 2020. gada 6. maijs

Ieraksts #3


Cilvēki vēlas dzirdēt tavu viedokli!  Cilvēki vēlas dzirdēt patiesību!
Ieraksts #3
Vai tāds vīruss vispār eksistē? Koha postulāti. Eksosomas.
Vēl viena lieta.
1890. gadā Roberts Kohs (Robert Koch), tā laika bakteriologs un ārsts, izveidoja un definēja Koha postulātus - tie ir 4 kritēriji, ar kuru palīdzību pierādīt, ka infekcijas izraisītājs ir cēlonis konkrētai infekcijai.
Tie nosaka, ka ikviens, kurš ir pakļauts infekcijas izraisītājam, uzrāda tādus pašus simptomus.
Otrkārt, tad kad infekcijas izraisītājs ir izolēts, sauc to par vīrusu, baktēriju vai vienalga kā, tu to esi izolējis un tam klāt nav citu materiālu, tikai infekcijas izraisītājs. Tātad, tajā nav piesārņojuma, un nav iespējams iegūt viltus pozitīvu rezultātu iepriekš paskaidrotajā veidā.
Ir izolēts tikai infekcijas izraisītājs. Kad to paņem un injicē dzīvā organismā- saimniekā, tad saimniekam būs tieši tādas izpausmes, kādas izraisa infekcijas izraisītājs.
Un, kad ir šis saimniekorganisms, tad varam no tā, ceturtkārt, izdalīt infekcijas izraisītāju, kurš, kā tiek apgalvots, izraisa infekcijas slimību.
Izdalīto materiālu tālāk injicējot citā organismā, tas to iegūs.
Runājot Covid-19 sakarā, ne-viens, pat ne viens, no šiem 4 Koha postulātiem, kurus izmanto kopš 1890. gada medicīnas nozarē visā pasaulē, netiek izmantots, lai pierādītu, ka tieši šis inficē un to izraisa. Neviens no šiem postulātiem nav izmantots un īstenots. Neviens!
Tad mēs nonākam pie sekojošas lietas, ko noteica Endrjū Kaufmans (Andrew Kaufman).
Tas ir ļoti vērtīgs novērojums un pētījums, to var redzēt viņa video saitē www.davidicke.com.
Kad šūna tiek saindēta, tad tā sekretē un izdala eksosomas. Tā ir daļa no dabīgajām un ikdienišķajām imūnsistēmas atbildes reakcijām, kas vērsta uz saindētajām šūnām. Eksosomas tiek izdalītas TIKAI tad, kad šūna ir saindēta, un tā var būt saindēta dažādu iemeslu dēļ, tā var būt toksikoze un, kas to būtu domājis, to var saindēt arī ar stresu un bailēm!
Tikai iedomājies to stresu un bailes, kas patlaban valda pasaulē šajā pašizolācijas laikā!
Šūnu var saindēt ar slimību, ar infekciju, un to var saindēt ar elektromagnētisko lauku, kas kļūs ļoti aktuāli, kad runāsim par 5G.
Tātad, tiek izdalītas šīs eksosomas. Viena no eksosomu funkcijām, tām pārvietojoties ķermenī, ir citu šūnu brīdināšana par saindēšanos: “Ir problēma! Sagatavojieties, mums te ir problēma!”
Lai izdalītos eksosomas, ir jāsaindē šūna kādā no minētajiem veidiem.
Kaufmans ievēroja, ka mikroskopa attēlos eksosomas izskatās tieši tāpat kā tas attēls mikroskopā, ko uzskata par Covid-19.
Šie divi attēli bija pilnīgi vienādi.
Tad viņš sāka apskatīt eksosomu ģenētisko uzbūvi, kuras var atrast plaušu šķidrumā cilvēkiem ar plaušu problēmām, jo šīs problēmas izraisa eksosomu izdalīšanos.
Un viņš apskatīja ģenētisko uzbūvi tam, ko pretendē saukt par Covid-19.
Tās ir absolūti vienādas visos būtiskajos aspektos.
Eksosoma un tā sauktais Covid-19 abi fiksējas vienādos šūnu receptoros.
Tie ir- kā Kaufmans ir skaidri norādījis- viens un tas pats!
Tātad, kas te notiek? – ķermeņa un imūnsistēmas dabīgās atbildes mehānisms, kas darbojas uz saindētajām šūnām, ir pārsaukts par Covid-19.
Ģenētiskais materiāls, kas paņemts no cilvēku plaušām, un kas ir testa pamatā, jau pēc savas dabas saturēs šīs eksosomas.
Ikvienam, kuram ir kaut mazākā šūnu toksikoze, veidosies šīs eksosomas.
Tad nu potenciāls iegūt pozitīvu testu "Jā, Covid-19 ir pandēmija!" - ir bezgalīgs.