svētdiena, 2018. gada 14. janvāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 08.01.-14.01.2018.




Ja es drīkstētu izteikties, tad nosauktu šo nedēļu par “mačo” nedēļu. Mēnestiņš visas dienas būs dilstošs, tātad šī būs nedēļa, kad jālieto prāts. JG svinības beigušās un laiks atgriezties realitātē. Debesjumā valdīs ārkārtīgi akcentētas vīrišķās mačo enerģijas un sievišķības “Laimdotas” daļas enerģijas, kas kopā veidos dinamisku, kaislīgu un radošu fonu lēmumiem, kuri cita starpā drīkst arī būt pamatīgi, likteni mainoši, pat smagi, ja nepieciešams.

Nedēļa ir ļoti laba, lai iemīlētos. Vīriešiem vajadzētu drosmi spert pirmo soli, sievietēm jābūt staltām un cieņpilnām. Laba nedēļa, lai veiktu inventarizāciju resursos, cik kas patērēts svinību sezonā, cik uzresnēts. Vajadzētu visu sīki, smalki sarēķināt un saplānot finansu jomā, ideāls laiks tam ir nedēļas sākums. Uz sporta zāli sāciet iet jaunnedēļ trešdienā, jo tad jauns mēness ilgtspējīgajos Mežāžos un tagad klubos vēl pagaidām ierēc par jauniņajiem ar JG apņemšanām. Jaunnedēļ jau mieriņš šajā jomā, tā kā jutīsieties drošāk.

Nedēļas nogale līksma. Tusiņi gan naktī uz sestdienu, gan svētdienu būs aplam līdzīgi. Vilks uz filosofiju un arī nesaturīgām, liderīgām runām. Vīkendā noķertais mīlas materiāls jāpārbauda uz tukšās mucas sindromu, citādi viss jauki. Netusētājiem labs laiks aiziet uz kādām spēka vietām, kur pabūt un pačilot ar augstākajiem spēkiem. Summā jaudīga, gudra un gana niansēta nedēļa, kurā savest sevi un savu dzīvi kārtībā. Lai izdodas iecerētais!

Andis
geste.astro@gmail.com