svētdiena, 2018. gada 21. janvāris

Mitotes ceremonija un videokonference ar Susan GREGG. 27.janvāris


Aicinu Jūs piedalīties īpašajā mitotes ceremonijā un, protams, skype videokonferencē ar Susan Gregg. Kaut attālums mūs šķir, prakse rāda, ka kopābūšanas sajūta ir līdzīga un savas mācības Susana nodod neatkarīgi no vietas un laika...

19:00 Videokonference ar Susan GREGG. Strādājot ar cilvēku atsevišķi vai ar grupu, Sjūzana piesauc gan dabas spēkus, gan grupas kopīgo enerģiju, lai palīdzētu cilvēkiem ieraudzīt to, kas atrodas aiz šīs ierastās realitātes. Šādā veidā iespējams iemācīties skatīties ar „otro redzi” un ieraudzīt dzīvi kā milzīgu enerģētisku sistēmu.

Pati lielākā dāvana, kuru mēs varam sev iedot ir izplest savu apziņu un aptvert, ka visa pasaule, uz kuru skatāmies, ir savādāka, – saka Suzanna. Tikai enerģija, gars un dvēsele, kuri stāv aiz šīs redzamās pasaules, ir mūžīgi.

Suzannas mācībā īpašu vietu ieņem ideja par beznosacījuma mīlestību. Nesavtīga mīlestība nozīmē pieņemt cilvēku tādu, kāds viņš ir. Lai to panāktu, nepieciešams atbrīvoties no visiem nosacījumiem, priekšstatiem, tiesāšanas un nosodījuma. 

21:00 Mitote ceremonija (apzināta sapņošana) – svēts un sakrāls rituāls, kurš norisinās naktī. Mitotes enerģija tiek nodota pa dažādām tolteku līnijām/skolām, kuras mērķis ir mainīt sevi, transformēt sevi sapņa laikā un līdz ar to savu dzīvi. Kad mēs iemācāmies pilnvērtīgi kontaktēties, mūsu dzīves kvalitāte pieaug strauji. Mēs patiešām varam iegūt vairāk mīlestības, vairāk laika un vairāk naudas. Šīs pārmaiņas nāk viegli un bez piespiešanās.

Jau no seniem laikiem mēs tiekam trenēti koncentrēties šajā ierobežotajā realitātē, taču sapņa laikā mūsu apziņa atbrīvojas un māca mūs. Mitotes ceremonijas laikā Suzanna strādā ar mums, kamēr atrodamies sapņu stāvoklī, un palīdz izplest mūsu apziņu.

Mitote ir nepārspējama un ne ar ko nesalīdzināma pieredze. Šajā laikā jūs pieredzēsiet izmaiņas apziņā un tā var mainīt jūsu dzīvi. Šī ceremonija ir spēcīga transformācijas sēkla jūsu prātam un sirdij.
Dzīve – tā ir savstarpējo attiecību un sakaru ķēdīte. Mēs uzturam saikni ar savu ķermeni, kā arī mēs nosakām saikni ar laiku, naudu, veselību, sabiedrību un, protams, viens ar otru. Mēs varam radīt visu, ko vēlamies. Veidojot pilnvērtīgu saikni ar maģisko brīnumaino būtību – sevi, mēs varam apzināti izvēlēties radīt to, ko patiešām vēlamies un iegūt to, kas mums patiešām vajadzīgs.


Karlos Kastaņeda daudz runāja par mākslu sapņot. Tas ir esības veids pasaulē, kura ir ļoti stipra. Iemācīšanās, kā pārvietoties no ilūzijas, kuru mēs dēvējam par dzīvi, uz Nagual dzīvi.

Mēs izmantosim dziļas meditācijas un īpašus vingrinājumus, mainot un paplašinot savu apziņu.

Susan teic, ka dzīve nav nekas cits kā sapnis!

Nepieciešams iepriekš piereģistrēties. Vietu skaits ierobežots.

Norises vieta: Kauņa, Šviesos namai telpās

Sākums 27.janvārī:
    Videokonference ar Susan sākas 19:00
    Mitote sākas 21:00



Dalības maksas:
    Videokonference ar Susan – 15 Eur
    Mitote – 15 Eur
    Videokonference ar Susan un Mitote – 20 Eur


Videokonference angliski ar tulkojumu lietuviski. Mitote - angliski, lietuviski, latviski, krieviski.

Reģistrācija un informācija: kaspars@inlighthouse.lv, 29435539

P.S.
Atnesiet sev līdzi paklājiņu, segu/guļammaisu, tā lai pašiem būtu ērti un silti.
Ieteicams sev līdzi paņemt 2 ūdens pudeles: ~0,5l un ~1,5l.
Lūdzu, ņemiet līdzi zeķu pāri vai maiņas apavus.
Var paņemt līdzi mazu “groziņu” vakara un rīta tējas dzeršanai