piektdiena, 2018. gada 26. janvāris

Kas notiek šobrīd?

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2018/01/10/kas-notiek-sobrid/

Šobrīd daudziem cilvēkiem ir diezgan smags laiks. Sajūta, ka purinātu. Situācijas uzrodas pašas no sevis, gandrīz vai nenokurienes. Emocijās mētā, notikumi neizprotami. Viss šķiet sagriezies. Gadu iesākām ar cerību, ka viss ies uz augšu, bet faktiski ir vēl grūtāk.
Kas notiek?


Enerģētiskajā plānā šobrīd ir gandrīz vai cunami. Lieli viļņi izsit no saplānotajām sliedēm tās aizskalojot. Nav pie kā pieturēties. Realitātes kopā savijušās.


Ļoti labi var redzēt gan vienas, gan otras, šķietami dažādas pasaules, šķietami dažādus scenārijus. Kurš no tiem īstais? Visi gandrīz īsti. Ko darīt?


Lai labāk saprastu notiekošo, izmantošu šādu salīdzinājumu. Iztēlojies, ka pasaule līdzinās tādam lielam rubikam kubikam ar tūkstoš šķautnēm. Tās visas griežas un mainās zibens ātrumā. Katra tā šķautne ir viena ilūzija, viena Tava pārliecība šajā pasaulē. Tām aizgriežoties tūkstoš kilometru attālumā Tu, ja turies pie tām, tiec aizrauts līdzi. Pa labi, pa kreisi, uz priekšu, atpakaļ. Tā turēdamies Pie šīm Tu tiec raustīts. Ar milzonīgu spēku un ātrumu.


Atlaid tās. Savas ilūzijas, savus uzskatus, viedokļus, pārliecības. Atlaid visu pie kā Tu turies un ļauj pasaulei sakārtoties. Pacelies it kā 100 metrus virs zemes un ļauj tai griezties. Ļauj visam notikt.


Ja pēkšņi sagriežas labvēlīgi un interesanti apstākļi, izbaudi to, iesaisties, ja aizgriežas, tad atlaid tik pat ātri cik pieņēmi.


Esi atvērts visam un visiem. Ne pie kā neturies. Ļaujies. Un vēro.


Viss sakārtosies, viss nomierināsies un atvērsies daudz dažādu realitāšu. Paļaujies uz savu sirds balsi. Tā vienmēr Tev teiks patiesību.


Mosties, sajūti savu patieso sevi, sajūti savu sirdi. Prātu izmanto kā organizatoru. Emocijas kā instrumentu. Veido savu likteni! Mosties un esi. Tu esi…


Avots: www.balturaksti.com/