otrdiena, 2018. gada 30. janvāris

03. janvāris - Rīga 11:00 — Lekcija ar zinātnieku un delfīnu draugu dr. V. Martirosas


03. janvāris - Rīga 11:00 — Lekcija ar zinātnieku un delfīnu draugu dr. V. Martirosas


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

*Elektrība — Ūdens — Skābeklis — Gaisma — Skaņa — Cilvēks un DELFĪNI*.

Kopsakarības, un nozīme mūsu veselības uzturēšanā.

dr. V. Martirosas


Uz šo brīdi visa pasaules zinātniskā sabiedrība Lielā Sprādziena teoriju atzīst par vienīgo iespējamo visuma rašanās zinātnisko skaidrojumu. Līdz Lielajam Sprādzienam nebija nekā, ko varētu nosaukt par vielu. No vides, kurā neeksistēja ne viela, ne enerģija, ne arī laiks un kuru metafiziski varētu raksturot kā ‘neko’, radās viela, enerģija un laiks.

Piedāvajam jums saistošu ieskatu vielu un enerģijas pasaulē!

Jūs meklējāt kādu mistisku, neredzamu spēku, kurš iedzīvina un kustina šo pasauli, lūk, zinātnieki to sauc par par elektrību. Cilvēka nervu sistēma un viss organisms darbojas uz šī paša mistiskā spēka. Muskuļaudi saraujās, saņemot elektrisko impulsu, attiecīgi arī asinsrite tiek dzīta no sirds elektrisko impulsu vadīta. Elektrību organisms paņem no barības vielām, kad audos noris barības vielas sadaloša ķīmiska reakcija ogļūdeņražus savienojot ar skābekli, šajā izlādes procesā paņemot enerģiju, radot ūdeni un oglekļa dioksīdu.

Cilvēks sastāv no ūdens, kurš, pildot noteiktas svarīgas funkcijas, ir pastāvīgi jāatjaunina, un ir savarīga tā kvalitāte. Ūdens enerģija nodrošina mūsu vitalitāti. Starpšūnu telpa ir uzlādēta ar rādītājiem -100 mV, šūnā esošais ūdens ir -50 vai -70 mV. Tāpat kā hidroelektrostacija, pateicoties potenciālu atšķirībai, strukturētais ūdens iekļūst caur daudzām šūnu membrānas mikroskopiskām atverēm, atbrīvojot lielu enerģijas daudzumu. Tas ir ūdens, kas sniedz informāciju par enerģiju, un skābekļa viļņu raksturlielumi, savukārt, iedarbina šūnu dzīves ritmus.

Skābeklis ir vissvarīgākais elements, kas uztur cilvēka dzīvību, - labas veselības pamatu. Bez skābekļa mēs varam izdzīvot dažas minūtes. Ķermenī ir 2/3 ūdens. Tā kā mūsu ķermenī masasdaļa ūdenī ir 8/9, tad mēs sastāvam no gandrīz 60% skābekļa. Labākais veids, kā optimizēt veselību, ir piesātināt ar skābekli katru ķermeņa šūnu. Vairāk skābekļa mūsu sistēmā, - vairāk enerģijas ražosim, un efektīvāk izvadīsim atkritumus. Skābeklis attīra asinis, izslēdzot šūnu atktkritumu veidošanos. Pietiekams skābekļa daudzums ļauj organismam atjaunoties un uzturēt imūnsistēmu. Katras šūnas pamatprasības ir cukurs, aminoskābes, minerāli, hormoni, fermenti un skābeklis.

Sekos informācija par aktivizēto skābekli, jeb ozonu, tā pielietojumu veselības uzturēšanā, kuru pasaulē izmanto vairāk kā 100 gadu garumā. 1896. gada septembrī elektrības ģēnijs Nikola Tesla patentēja savu pirmo Aktivizētā Skābekļa ģeneratoru, un 1900. gadā viņš izveidoja `tesla Ozone Co`. Pirmsākumā pārdodot Aktivizētā Skābekļa iekārtas un olīveļļā iestrādātu ozonu ārstiem, medicīniskām vajadzībām, vēlāk skaistumkopšanai un sadzīviskām veselības kaitēm.

Informāciju par fotonu terapiju Vladas pasniegs izklāstot, ka cilvēka ādu var salīdzināt ar antenu — tā uztver informāciju no ārpuses un nodod to tālāk organisma iekšējām struktūrām. Arī acis uztver gaismas krāsas un tās svārstības, kas iedarbojas uz cilvēku fizioloģiski un psiholoģiski. Izvērsti paskaidros par 5 Hz frekvences atveseļojošo iedarbību uz mūsu DNS.

Un `desertā` vēl pagūsim uzzināt vairāku desmitu gadu pieredzē gūtās atziņas, atklājumus, mīlestības un humora piepildītu stāstu par Delfīniem!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Adrese: Bruņinieku iela 36, 2. stāvs. Pie ārdurvīm spiežam pogu “Zikurāts”

Lūgums:

- reģistrēt dalību (e-pasts, zvans, SMS);

- ierasties laikus.

​​

​​

Norises laiks: 03. februāris no11:00 - 13:30

​​



Valoda: krievu

Cena: Eur 20.-

Informācija zvanot uz tālr.: +371 29 232 672 (Iveta)

Uz tikšanos!