trešdiena, 2018. gada 17. janvāris

Apzinieties savas dzīves īpašo vērtību - Eņģeļi caur Ann Albers



13.01.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

-----------------------------------------

Jūsu dzīve uz Zemes, vienalga, vai tikai dažu, vai arī simts gadu garumā, ir tik ļoti īsa mūžības mērogos. Tā ir nenovērtējama Dāvana un Pieredze, par kuru katrs no jums, bez izņēmuma, ir sapņojis pirms savas piedzimšanas. Jūs bijāt gatavi pārcelt savu Apziņu no garīgajām sfērām uz fizisko realitāti, jo jūs uzskatījāt to kā vienreizēju iespēju savai izaugsmei, mācību apgūšanai, Mīlestības izpaušanai, un Mīlestības Apziņas paplašināšanai.


Nav un nekad nav bijis nekā maza vai nenozīmīga jūsu esībā. Ikreiz, kad jūs izvēlaties Mīlēt sevi, citus, vai pat tikai zemes pleķīti sev zem kājām, viss Dzīves audekls iemanto vairāk Mīlestības. Ikreiz, līdz ar jūsu uzveikto problēmu, pārējai cilvēku rasei rodas iespēja vieglāk risināt līdzīgas problēmas. Ikreiz, kad izmisuma brīdī jums prātā ienāk kāda Mīloša doma, cilvēces kolektīvajā Apziņā ieplūst vairāk Mīlestības.


Jūs neesat nošķirti. Nekad neesat bijuši, un nekad nevarēsiet būt nošķirti. Enerģija, kura mīt jūsu iekšienē, vieno visus jūs neredzamām saitēm. Tikai sevišķi dziļas Klātbūtnes momentos, vai arī kad jūs pametat šo fizisko esību, jūs spējat saskatīt tos smalkos Mīlestības pavedienus, kas savieno Dzīves audeklā jūs visus kā Vienu.


Jūsu dzīve šajā fiziskajā esībā, lai arī cik izaicinoša un problemātiska tā būtu priekš jums, ir nenovērtējams dārgums. Vai spējat iedomāties, ka Dievišķais ieņem formu jūsos, un ļauj jums pavērst Viņu jebkurā virzienā, kuru jūs izvēlaties? Caur savām izvēlēm jūs ļaujat Dievam gūt piedzīvojumus fiziskajā pasaulē. Caur savu rīcību jūs dodat iespēju Dievam ieraudzīt un piedzīvot pašam sevi. Kad jūs vērojat rozes ziedu, Dievišķais raugās caur jūsu acīm un ierauga pats savu skaistumu. Kad jūs veraties spogulī, Dievišķais ierauga vienu no savām brīnišķīgajām sejām.


Jūsu dzīve jums ir Dāvana. Turiet to dārgu, un saudzējiet, mīļie! Nesatraucieties tik ļoti par apkārtējo pasauli. Vairāk koncentrējieties uz savu iekšējo būtību. Nesatraucieties tik ļoti par citiem, ka tie jūs nemīl, vai nemīl cits citu. Vairāk paraugieties ar Mīlestību uz sevi, ar Mīlestību uz citiem, un ļaujiet sev piedzīvot vislieliskāko piedzīvojumu, kāds vien jums ir iespējams šeit, uz Zemes. Izbaudiet katru brīdi, kas jums ir dots. Izbaudiet savas attiecības. Izbaudiet arī problēmas, jo tās nenovēršami ved pie Mīlestības uzvaras. Esiet patiess Dieva Mīlestības piemērs priekš citiem, jo tas ir tas, kā jūs varat iedvesmot un skolot citus.


Kad jūs kādudien pametīsiet savu ķermeni, jūs atskatīsieties atpakaļ, un ieraudzīsiet, ka ikviens jūsu cilvēciskās dzīves brīdis ir bijis pilns ar Mīlestības izpaušanas un piedzīvošanas potenciālu. Izmantojiet savu laiku, kas jums ir dots uz Zemes. Izbaudiet savu dzīvi pilnībā, ieraugiet Mīlestību, ko saņemat, un Mīlestību, ko paši spējat dāvāt citiem ik brīdi, un jūs nokļūsiet Debesu apskāvienos, šeit, un tieši tagad.