otrdiena, 2018. gada 23. janvāris

Mūsu uzdevums jeb misija uz šīs planētas

Šrī Bagavāna runa Ekam inaugurācijā 2018.gada 19.janvārī
Ekam- Meditāciju centrs, Vienotības lauks- milzīga balta un varena marmora celtne, kas celta ar nodomu pulcināt meditācijās cilvēkus, kuriem rūp planētas un līdzcilvēku liktenis.

“Sveicam Jūs Vienotības Ģimenē! Jūs esat ieradušies Ekam šajā īpašajā Ekam atvēršanas dienā.

Ir pagājuši 28 gadi kopš Zelta lodes Fenomena piedzimšanas. Lai nonāktu līdz šim brīdim, tas prasīja 28 gadus. Un šis ir ļoti, ļoti īpašs notikums. Daudzus gadus atpakaļ šo domu par Ekam iecerēja šrī Amma un es ar mērķi ienest Vienotību pasaules cilvēkos un arī savienot cilvēci ar Dievišķo. Tas ir bijis Ekam galvenais mērķis. Tomēr mums bija arī citi iemesli, kāpēc tika celts Ekam. Nu mums ir šī vīzija. Tie bija šrī Krišnadžī un šrī Prītadžī, kuri kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem Indijā un visā pasaulē, padarīja šo par realitāti. Un tā nu šodien tas mums te ir, un Ekam uzsāks virzienu, kāds tam bija iecerēts.

Ar ko Ekam ir īpašs: Ekam ir Zelta lodes mītne. Te saņemtās dikšas būs īpaši spēcīgas un tās palīdzēs jums saņemt visu, ko vēlaties, pēc kā tiecaties. Tas patiešām būs ļoti, ļoti spēcīgi. Tas ir tas ļoti īpašais, kas saistīts ar Ekam. Ekam ir Zelta lodes mītne, un dikšas te ir īpaši jaudīgas.

Jums te jāierodas lielā skaitā un kopā jāmeditē. Ja varat to izdarīt, tad sasniegsiet ārkārtīgi ātru izaugsmi ļoti, ļoti īsā laikā. Un ne tikai tas. Jūs palīdzēsiet arī cilvēcei ātrāk augt. Visi jau zināt, ka cilvēcei nāksies tuvākajos gados sastapties ar daudzām problēmām. Ja Ekam būtu pārpildīts ar cilvēkiem, un tas spētu radīt milzīgu Vienotības lauku, kāds bija plāns, tad tādas lietas varētu notikt Ekam. Ja cilvēki ierodas un meditē Ekam, tad mēs radītu Vienotības lauku ap visu planētu. Un šī Vienotība varētu palīdzēt cilvēcei tikt galā ar problēmām. Tāpēc ir tik svarīgi, ka ierodaties un meditējat Ekam.

Un tā, kas notiek, kad meditējat Ekam? Meditējot atklāsiet Savu Ceļu un atklāsiet Savu Patiesību. Garīgajā sfērā viss ir pavisam citādāk.

Ja ieskatāmies dziļi jo dziļi garīgajā sfērā, tad atklājam, ka Visums ir citādāks, nekā mēs to iedomājamies vai arī zinātne mums to stāsta. Arī jūs esat pavisam citādāki, nekā domājat. Citādāki nekā tas, ko par sevi saprotat filozofiskajos, psiholoģiskajos un zinātnes jēdzienos. Jūs pavisam neesat tādi. Dziļi garīgajā sfērā ir pavisam citādāk. Jūs un Visums mijiedarbojaties katru brīdi. Visums ik brīdi rada jūs. Un jūs ik brīdi radāt Visumu. Visums nav kāda absolūta lieta “kaut kur tur ārā”.

Tas mirst katru brīdi, tas dzimst katru brīdi. Jūs mirstat katru brīdi un piedzimstat katru brīdi. Visums rada jūs, un jūs radāt Visumu. Tas kļūst par jūsu realitāti. Tad skaidri spējat redzēt, ka nekas šajā Visumā nav absolūts. Ka nav nekā absolūta garīgajās sfērās. Un tātad, nav tādas lietas arī kā “Ceļš” vai “Absolūtais ceļš”.

Ja uz planētas ir 7 miljardi cilvēku, tad te ir arī 7 miljardi ceļu. Katram no mums ir viņa vai viņas paša ceļš. Jūs atklāsiet Savu Ceļu. Tikai Jūsu Ceļš glābs jūs. Neviena cita ceļš, lai cik varens tas būtu, tas jums nekādi nepalīdzēs, jo tā nav jūsu patiesība, tas nav jūsu ceļš. Tāpat arī patiesība nav absolūta. Šajā Visumā nepastāv absolūta patiesība. Ja Visums nav absolūts, tad arī jūs neesat absolūts. Tas dzīvo un mirst katru brīdi. Mirst un atgriežas atpakaļ dzīvē, mirst un atgriežas atpakaļ dzīvē. Nekā šeit nav absolūta.  Viss mainās. Tādēļ arī jūs atklāsiet, ka “tas ir mans ceļš”. Tāpēc tad, kad meditējat, jūs atklāsiet: “Mans Dievs, tas ir mans ceļš”, un jūs atklāsiet: “Tā ir mana patiesība”.

Un Ekam ir tāpēc, lai palīdzētu atklāt Jūsu ceļu un Jūsu patiesību. Kad tas notiek, tad tas ir pirmais solis un tas ir arī pēdējais solis. Visi pretstati kļūst par vienu. Vairs nav ne laba, ne slikta - tie kļūst par Vienu. Nav vairs pareizi vai nepareizi - tie abi kļūst par Vienu. Pastāv tikai tas Viens. Tas kļūst par Dzīvu Realitāti. Tas vairs nav koncepts, tā ir Dzīva Realitāte. Tad arī atklājat, kas ir Brīvība. Tad arī atklājat, kas ir Patiesa Atbrīvošana. Tad atklājat, kas ir neizmērojamais. Tad atklājat, kas ir patiesa un īsta dzīvošana. Tad atklājat, ka esat Viss Kas Ir. Tad atklājat, ka esat Viens; ka jūs un Dievišķais ir Viens. Viss kļūst par Vienu. Visi pretstati kļūst par Vienu. Jūs atklājat, ka jūs esat Viens. Jūs esat tas Viens, kas Ir. Jūs tas esat. To jūs atklāsiet kā personīgu realitāti tad, kad sekosiet Savam Ceļam un sekosiet Savai Patiesībai, kura jums jāatklāj.
Šis ir atklājumu ceļojums. Meditēšana šeit - tas ir atklājumu ceļojums, kas aizvedīs jūs uz to.

Tad nu viss atkarīgs no tā, cik atvērti esat (brīvi no aizspriedumiem). Ja ierodaties te negatavi saņemt ko jaunu, tad varat arī neprogresēt. Ja atklājat Savu Ceļu un Savu Patiesību, tad visi ceļi, kam esat sekojuši vai kurus esat iepazinuši, visas patiesības, ko esat zinājuši kā konceptus, tam visam jānokrīt kā sausām lapām. Ne jau jūs no tā visa atbrīvojaties, te nav runa par to. Bet tam automātiski, kā sausām lapām, ir jāatkrīt. Meditējot Ekam, Zelta lodes mītnē, tas ar jums notiks. Visi koncepti, visi uzskati, visas nosacītības – viss tas, kas jūs esat – un jūs esat jūsu nosacītības - jūs esat jūsu uzskati – jūsu priekšstati – jūsu idejas – lai cik lieli tie būtu – lai cik brīnišķīgi tie būtu – bet tas viss nav jūsu patiesība – tas viss nav jūsējais - tas viss ir tikai koncepts.

Kad jūs sākat to visu redzēt, tad tas viss pats no sevis atkrīt. Un tajā brīdī paliekat bez ceļa un bez patiesības. Un tieši tad arī atklājat, kas ir Jūsu ceļš un Jūsu patiesība. Kad nu reiz esat nonākuši tik tālu, tad viss notiek automātiski.

Šrī Krišnadžī un šrī Prītadžī jums palīdzēs virzīties tālāk šajā ceļojumā un Ekam jums palīdzēs sasniegt to, kas jums ir jāsasniedz. Ekam ir paredzēts individuālajai transformācijai un cilvēces transformācijai. Cilvēcei ir jāveic nākamais lēciens. Ja mēs turpināsim šādi dzīvot, tad iznīcināsim paši sevi un arī visas citas dzīvās būtnes uz šīs planētas. Ja vien mēs nekļūsim par jaunas paaudzes cilvēkbūtnēm – pilnīgi citādākiem cilvēkiem nekā esam tagad. Tas nepavisam nav tik grūts uzdevums. Ne jau visai cilvēcei te ir jāierodas. Šī celtne paredzēta 8 000 cilvēku uzņemšanai. Ja kolektīvi jūs varētu meditēt, tad redzētu notiekam Brīnumu. Transformāciju Brīnumu. Un ne tikai ar tiem, kuri te būtu ieradušies, bet ar visiem uz šīs planētas tad notiks spontāna atmoda. Tad notiks atmoda un cilvēki automātiski savienosies ar savu Dievišķo.

Dievišķais ir personīgs. Tas nav “TAS - Dievišķais”. Tas ir Tavs Dievišķais. Tāpat kā Tavs Ceļš, Tava Patiesība, Tavs Dievišķais. Jūs topat savienoti ar savu Dievišķo. Un, kad esat savienojušies, tad to vairs nevar apstādināt. Un tas notiks automātiski arī ar citiem cilvēkiem, kuri pat šeit nav bijuši. Tie var atrasties Ziemeļpolā vai Dienvidpolā. Tas vienalga ar tiem var notikt, jo mēs radīsim Lauku un jūs to padarīsiet par iespējamu. Un tā, ierodoties šeit, jūs veicat ieguldījumu cilvēces izaugsmē un visa dzīvā pasargāšanā uz planētas.

Ātrāk vai vēlāk tas, kā mēs dzīvojam, ar Es/Pats tik dominējošo esību un to, ka esam tik ļoti vērsti uz sevi, mēs esam lemti iznīcināt šo planētu, kā tas jau noticis attālā pagātnē. Tas jau ir noticis ar dažām citām planētām. Mēs ejam tajā virzienā. Paskatieties uz šo pasauli un jūs to ieraudzīsiet. Notiek jau arī labas lietas, bet kopumā mēs tuvojamies pretim postam. Ja vien nenotiek mūsu apziņas transformācija, ja vien nenotiek pārmaiņas tajos uzskatos, kas mums ir un tas, kā visu redzam un pieredzam, tad mēs nevaram paredzēt, cik ilgi vēl spēsim izdzīvot. Daudz neko jums sīkāk par to nevarēšu pateikt, jo esmu optimists, es neesmu pastarās dienas pravietis. Viss vēl joprojām ir mūsu pašu rokās.

Joprojām mums ir visas iespējas veikt ievērojamas pārmaiņas cilvēku apziņā un turklāt mēs arī varam palīdzēt risināt ikdienas problēmas. Jāstrādā ar abiem. Mums jārisina pasaulīgās problēmas un lietas, kas saistītas ar citu pasauli. Mēs nevaram pilnībā iegremdēties tikai šajā pasaulē, jo ir svarīgi un jārūpējas arī par augstākiem apziņas līmeņiem. Tāds ir cilvēka patiesais potenciāls!

Ekam par to spēj parūpēties. Ja varētu lietot indiešu vārdus, tad tie ir: “Eham” un “Param”. Tie nozīmē - Šī pasaule un Cita pasaule. Ar Citu pasauli mēs domājam Apziņas Transcendentālos stāvokļus, par kuriem būtu jārūpējas. Tāpat arī mūsu pasaulīgās vajadzības, tādas kā finanses, veselība, attiecības – tas viss arī ir vajadzīgs.

Meditēšana Ekamā parūpējas par abiem.
Domāju, ka šai īpašajai dienai ir jāpalīdz šajā ceļojumā jums virzīties krietni ātrāk.
Mīlu Jūs Visus!”

(Ammas svētība)

FB O&O Academy
FB SAULES TEMPLIS