svētdiena, 2018. gada 21. janvāris

Kā "izvilkt" sevi no nomāktības


Kā "izvilkt" sevi no nomāktības? Jautājums Tatjanai Rudjuk.

"Mēs esam cilvēcīgas būtnes un ne vienmērt atrodamies pozitīvā noskaņojumā. Mēs ik viens izejam cauri savām personīgām transformācijàm. Taču Visumam arī ir sava dzīve, savi enerģētiskie cikli. Un tas viss saplūst vienā kopīgā procesā.

Esmu pārliecināta, ka jūs jau visi esat dzirdējuši, ka Zeme pārgājusi uz jaunu dimensiju. Un viss, kas agrāk bija "normāli" - brūk. Ķermenis sāp. Psihika panikā. Ir sajūta, ka pamats zem kājām zūd. Pagātne nepielūdzami atkāpjas. Un, ja jūs to neatlaižat, tā vienkārši raujas nost ar gabalu.

Vienlaicīgi dažādās dzīves sfērās var "izlīst" problēmas. Mēs, kā kosmiskas būtnes, to visu izlaižam caur sevi šobrīd. Kāds gan te var būt līdzsvars! Izturēt vajag.

Ko var darīt?
Pirmkārt - pārstāt sevi sodīt un rāt vai uzdot jautājumus par šādiem iekšējiem stāvokļiem. Vienkārši pieņemt kā daļu sevis un atļaut sev to visu just, būt.

Labais vienalga notiks, neatkarīgi, trauksmaina es esmu vai priecīga.
Un tā iemācīties visu uztver šobrīd ir pamatuzdevums, jo mēs bijām pieraduši visus savus stāvokļus dalīt uz "labs" un "slikts".

Es izlēmu, ka visi mani stāvokli ir "vietā". Un sāku izdzīvot šos stāvokļus ar visu sevi, nebēgt, ļaujoties. Jā, tas mēdz būt nepatīkami, taču ir jēga iemācīties justies labi, neatkarīgi no tā, kādas enerģijas caur mums iziet.

Un es ievēroju, ka, ja es pieņemu šos stāvokļus, sajūtas tādus, kādi tie ir, ja nesteidzos no tiem atbrīvoties, tad tie izkūst daudz ātrāk.

Bet šajā stāvokļu izdzīvošanā ir svarīgi neieilgt. Vajag būt uzmanīgai un atšķirt - jūs tajā "iekritāt", gremoja to. Vai tas vēl ir pārdzīvošanas procesa augstākais punkts. Ja augstākais punkts - turpināt tajā būt.

Iemīli sevi dažādos stāvokļos. Jūs esat pelnījuši rūpes, mīlestību un uzmanību pat esot nobijušies un vīlušies.

Tikko pamanījuši, ka asā stadija izieta, bet jūs sākat to "gremot" - ar savu gribasspēku pārslēdzat domas uz kaut ko patīkamu, priecīgu. Nav svarīgi, uz ko, svarīgi, lai jūs par to domājot sāktu smaidīt. Atrodi to.

Ja tas neizdodas nekādi - sakoncentrejiet visas savas sajutas un "šeit un tagad", pārslēdz iet sevi uz esošo mirkli un apstājaties. Ko jūs redzat, jūtat, kādas smaržas ir visapkārt, ko dara jūsu ķermenis. Seko līdzi savai ieelpai, izelpai.
Un, ja Tev tas izdosies, Tu būsi aizmirsis par ko tikko domāji https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png
🙂.

Tev viss izdodas!

Autors: Tatjana Rudjuk
Tulkoja: OmShanti FB