trešdiena, 2018. gada 31. janvāris

Ja esi priecīgs, tad esi sektā!

Tāda nu ir mūsu sabiedrība... tiklīdz sākam runāt par iekšēju labsajūtu un prieku, tā sarunu biedrs kļūst aizdomīgs un stīvs:) Kā bažīdamies: sak, nav labi, te kāds runā par laimi. 

Esam raduši svētku brīžos diezgan mehāniski vēlēt citiem laimi, bet, ja kāds ikdienā saka: “esmu laimīgs”, tad kļūstam uzmanīgi un atkāpjamies soli atpakaļ. Prāts uzdod jautājumu: “Vai tik šis nav kādā sektā iestājies?!”


Nē, nav jābūt sektā, lai justos laimīgi. Ir jāsāk pašpasaules izaugsmes darbs un tad atnāk laime, prieks, labsajūta. Tās atnāk pašas. Kurss Avots & Sinhronitātes uzsāk un/vai turpina iekšējās izaugsmes ceļu pavisam jaunā kvalitātē un līmenī. Un tā nav sekta!:))) Tā ir vieta, kas atver cilvēku iekšējai laimei, kas pēc tam materializējas apkārtējā pasaulē veiksmīgās sinhronitātēs.


Piesakoties un pabeidzot reģistrāciju līdz 8.martam dalība kursā par visizdevīgāko cenu.
www.fenomenslatvija.com


21.-22.aprīlī kursā Avots & Sinhronitātes katram cilvēkam Latvijā ir dota iespēja iekāpt ātrgaitas vilcienā un kopā ar vēl daudziem simtiem Eiropas iedzīvotājiem veikt sevī apziņas izmaiņas (transformācijas) un palīdzēt kopuma apziņas paplašināšanai. 
Iegūstot sev, ieguldām kopuma labumam.