trešdiena, 2018. gada 31. janvāris

Fokusēšanās un Sajušana - 27.01.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers

Fokusēšanās un Sajušana

27.01.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

----------------------------------------------

Vienmēr jūs radāt! Realitāte, kuru jūs šodien piedzīvojat, ir tā, kuru jūs tikāt uzradījuši vakar, pagājušogad, vai, iespējams, pat savā iepriekšējā dzīvē. Realitāte, kuru jūs piedzīvosiet rīt, vai varbūt jau nākamajā stundā, būs tā, kuru jūs radāt tagad, savā patreizējā elpas vilcienā.


Vai jūsu radītais tiešām ir tas, ko jūs vēlaties?


Jūs elpojat. Jūs fokusējieties vairākas sekundes uz kādu savas dzīves neatrisinātu problēmu vai sarežģījumu. Un kad jūs to darat, ziniet, ka jūs līdz ar to uzradat sev šo problēmu vai sarežģījumu atkal no jauna. Ar savu uzsvērto fokusēšanos jūs aicinat šo situāciju palikt vēl pie jums.


Bet tagad ļaujiet sev izmainīt šo stāvokli. Fokusējieties uz to, kā jūs sajustos, kad piedzīvotu labāku realitāti. Pavaicājiet sev, ”Kā es justos, ja man būtu labāka realitāte tieši tagad un šeit?” Ļaujiet sev to iztēloties visā pilnībā. Un kas vēl daudz svarīgāk, ļaujiet sev to SAJUST.


Kā jūs sajustos, ja jums būtu pieejami visi tie līdzekļi, kas jums nepieciešami tieši šeit un tagad? Neuztveriet to kā joku. Sajūtiet šo realitāti. Iztēlojieties to. Gremdējiet savu prātu un emocijas šinī realitātē, līdz sajūtat, ka relaksācija pārņem visu jūsu ķermeni.


Kā jūs sajustos, ja jūs būtu Mīlošu attiecību ieskauti visās savas dzīves jomās, un spētu Mīloši un noteikti atteikt tām attiecībām, kas tādas nav. Iztēlojieties to. Sajūtiet to. Sajūtiet Mīlestību, ko jūsu dzīve jums dāvā tieši tagad, pat ja jums nav ne jausmas par šādas dzīves eksistenci. Turpiniet to, līdz sajūtat šo Mīlestību visā savā ķermenī. Elpojiet dziļi, kad tas notiek ar jums.


Jūsu iztēle ir kā radiouztvērējs, kas izvēlas frekvences, un tātad izvēlas arī realitāti, kuru jūs iedzīvinat.


Jūsu elpa ir garīgās enerģijas nesēja.


Kad jūs elpojiet un jūtiet, jūs noskaņojat sevi uz to dzīvi, kuru jūs dzīvosiet. Kad jūs domājiet intensīvi un ar spēcīgu emocionālu lādiņu par kaut ko nomācošu, jūs noskaņojat sevi uz šādu pieredzi. Kad jūs ar lielu Mīlestību un dziļi saviļņojumu domājiet par ko tādu, ko jūs karsti vēlaties, jūs pieslēdzaties jau pavisam citai pieredzei.


Ir viens klupšanas akmens šinī procesā, kad jums ir karsta vēlme kaut ko piedzīvot, bet jums arī ir lielas bailes, ka tas neīstenosies. Tādejādi svaru kausi var nosvērties nevis uz ”būt”, bet gan uz ”nebūt” pusi.


Mēs jūs Mīlam, dārgie! Mēs vēlamies, lai jūs aptverat, ka jūs esat vareni radītāji! Līdz ar katru elpas vilcienu jūs inhalējat garu. Līdz ar katru fokusētu sajūtu jūs noskaņojaties uz realitāti, kuru vēlaties turpmāk piedzīvot. Izmantojiet šo spēku daudz apzinīgāk ik dienu, jo šis superspēks, ar kuru katrs no jums ir apveltīts jau kopš dzimšanas, ir jūsu īstā daba!


Teiciens, ka jums ”jābūt kā bērniem, lai ieietu Debesu Valstībā,” ir patiess, jo bērni fokusējas uz saviem sapņiem un ilgām ar lielu Mīlestību. Bērni to dara ar prieku, kas sen jau aizmirsies vairumam pieaugušo, jo tiem ir mācīts – ļaut vakar radītajam – kuru tie piedzīvo šodien – noteikt, kas tiem būtu jādomā rīt.


Elpojiet. Sapņojiet. Sajūtiet šodien … un rītdiena izvērtīsies graciozi un brīnumaini priekš jums.