pirmdiena, 2018. gada 29. janvāris

No es-apziņas un vienu-apziņu

Interesanti, ka cilvēks var būt un atrasties vienā no diviem apziņas stāvokļiem- vai nu es-apziņā vai vienā-apziņā. Pa vidu nekā nav. Ir dualitāte- vai nu balts, vai melns. Bez pelēkā. Lai kā mums gribētos sapludināt. Tajā brīdī, kad saprotam, ka dienas lielāko daļu atrodamies es-apziņā, esam vērsti uz sevi, esam kā apsēsti ar sevi... es, es, es. Tajā brīdī sākas pagrieziens. Tajā brīdī sākam apzināties, kas ar mums notiek. Un tad sākas iekšējā izaugsme jeb garīgā izaugsme.

Mēs esam tālu aizvirzījušies un kārtīgi iepazinuši es-apziņas lauku plašumus. Ļoti labi tajos orientējamiesJ, un tos patiesībā pārzinām daudz labāk par vienas-apziņas stāvokļiem. Ja gribam iet nopietnu pašizaugsmes ceļu un pāriet no es-apziņas uz vienu-apziņu, uz piepildītu, priecīgu un laimīgu iekšējo stāvokli, tad sākumā tas ir jādara apzināti. Ir apzināti jāseko savam iekšējam stāvoklim un jānosaka, kur es patlaban esmu? Un tad jau liela darba daļa paveikta.

Kā nonākt vienā-apziņā? Apzināt, ka tur neesi, un ļooti gribēt mainīt savu iekšējo stāvokli. Un ievērojami te palīdz dvēseles meditācija. Var to saukt arī par apzinātās elpošanas praksi. Būšana vienas-apziņas laukā ļauj piepildīt sirds vēlmes un soli pa solim rada jaunu iekšējo pasauli. Jau daudz augstākās un tīrākās sajūtās un enerģijās. Pamazām atnāk iekšējs miers, prieks, piepildījums, vieglums, pateicība, izdošanās, veiksme... viss tas, ko tik ļoti vēlamies.

Ja gribi pamēģināt, kā tas ir, kādas ir sajūtas būt labo lietu radīšanas laukā, vienotās apziņas laukā, tad dod ziņu. Padalīšos ar šo īpašo elpošanas praksi.
marabrante@inbox.lv