trešdiena, 2018. gada 17. janvāris

Eņģeļu vēsts 11/1/11



11.01.2018 … Erceņģelis Gabriels caur Shanta Gabriel


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

------------------------------------------------

Gods Dievam Augstumos un Visām Zemes Būtnēm Labs Prāts!


Eņģeļu balsis skandē šo lūgsnu šinī īpašajā dienā. Šinī svētsvinīgajā laikā, Universās numeroloģijas 11. gada 1. mēneša 11. dienā, tīra Labestības Gaisma pārņems Zemi.


Pārņems šo pasauli, ar visu tās šķietamo tumsu un bezcerību. Beznosacījumu Mīlestības Gaisma iesakņosies jūsu Sirdīs, aicinot visu, kas rezonē ar Dievišķības augstajām frekvencēm, izpausties tagad uz Zemes. Ļaujiet šogad Labklājības Gaismai strāvot visās jaunradītajās struktūrās. Ļaujiet, lai šis ir gads, kur Eņģeļi ir klāt, un darbojas ikvienā jūsu dzīves jomā!


Ļaujiet Eņģeļiem dziedāt jūsu Sirdīs un iedvesmot jūsu prātu. Atveriet savu garīgo kanālu, un ļaujiet Gaismas Būtņu Dievišķajiem Atribūtiem plūst caur jums, modinot visas sava ķermeņa šūniņas uz jaunām Gaismas frekvencēm.


Ļaujiet Eņģeļu Gaismas Mirdzumam iedvesmot jūsu darbu, jūsu attiecības, un jebkuru jūsu aktivitāti uz Zemes. Kad jūs to darīsiet, jūs varēsiet ieraudzīt daudz vairāk nozīmes un piepildījuma visās šinīs jūsu darbības jomās.


Ļaujiet Eņģelisko Dimensiju pacilājošajai enerģijai radīt impulsu jūsu būtībā, un ienest Mieru jūsu Sirdī.


Viss ir kārtībā !!!, teic Eņģeļi. Ļaujiet, lai tā ir jūsu Patiesība. Viss patiešām ir kārtībā, kad jūs gūstat daudz plašāku skatījumu uz dzīvi. Ir brīvība šinī idejā, ļaujiet sev to aptvert.


Ļaujiet savu Eņģeļu spārniem izplesties, lai tie katru no jums nes Mājās savā īpašā veidā. Būt Mājās, nozīmē, ka jūs ļaujat šim augstajam apziņas stāvoklim iesakņoties visās savas dzīves jomās un struktūrās, lai tādejādi šīs frekvences dotu augstāko labumu Labklājībai ikvienā līmenī.


Šobrīd jūs iesakņojat Gaismas augstākās frekvences savā ķermenī, un savas Būtības pamata struktūrās. Jūs iesakņojat Gaismu. Jūs izstarojat Gaismu. Jūs aktivizējat Gaismu, un saņemat Gaismu, lai Labklājības Dievišķie atribūti iesakņotos dziļi jūsu iekšienē, un jūsu pasaulē.

Un Tā Tas Ir.