otrdiena, 2018. gada 23. janvāris

Tas nu īsumā ir mans pētījums kad jāuzmanās lietojot kurkumu

Šovakar jāuzraksta divas svarīgas tēmas!
Pirmā būs par Kurkumu!
Vai kurkumu var lietot pie visām kaitēm?
Pētījumi, raksti, novērojumi un cilvēku atsauksmes no visas pasaules!
1. Kurkumīns, ko satur kurkumas sakne, ir dabīgs asins šķīdinātājs (tā ir atbilde uz uzdoto jautājumu par asins sabiezēšanu) un holesterīna šķaidītājs tāpēc neiesaka to lietot cilvēkiem kuri lieto zāles asins šķīdināšanai un pret holesterīnu. Tad var parādīties asiņošana. Nevajadzētu lietot kurkumu vismaz divas nedēļas pirms operācijām. Mans ieteikums palēnām nomainīt zāles ar kurkumas sulu. Efekts lielāks un nav kuņģa un aknu bendēšanas.
2. Diabēts - kurkumīns samazina cukura līmeni asinīs. Ja cilvēks lieto zāles cukura samazināšanai un vēl kurkumu tad var iedzīvoties hipoglikēmijā - samāzinātā cukura līmenī un atkal problēmas. Dažādi pētījumi norāda uz to, ka kurkumīns ir daudz spēcīgāks un mazāk kaitīgs gan par diabēta zālēm, gan par artrīta zālēm.
3. Žultsakmeņi un žults ceļu traucējumi. Var sākt kustēties žultsakmeņi un pastiprinās žultsizvade. Pirmkārt jāmaina ēdienkarte.
4. Sievietēm stāvoklī jo kurkumīns atjauno sievietes menstruālo ciklu. Neiesaka lietot arī zīdīšanas laikā. Mans ieteikums - dzemdējiet veselus bērnus, liekat pie pupa un barojiet! Kad noņemsiet no krūts tad sākam dzert kurkumas sulu ķermeņa atjaunošanai.
5. Kuņģa problēmas un zāļu lietošana jo kurkumīns pastiprina zāļu iedarbību un var rasties pārāk skāba vide. Iesaku mainīt ēdienkarti, domāšanu un dzīvesveidu.
Tas nu īsumā ir mans pētījums kad jāuzmanās lietojot kurkumu. Draugi domājiet ar galvu kad kaut ko liekat mutē iekšā jo arī pārdozētas zālīšu tējas var izraisīt nevēlamas blakus parādības.
Un vēl! Ja jums ir nevēlamas izmaiņas ķermenī runājiet ar savu ārstu, konsultējieties , pētiet kopīgi kas notiek kad dzerat kurkumas sulu jo ļoti daudzi ārsti ir saprotoši, gudri un jaunas idejas atbalstoši lai pacients būtu dzīvs un vesels.
Nākošais rakstiņš būs par kurkumas labumiem.

Comments
Sergejs Davidovs Paldies! Lietderīgi zināt!!!
Manage
Reply3d
Signe Krastiņa Paldies! Noteikti izmèğināšu!
Manage
Reply3d
Daina Cukura Kur var kurkuma sulu atrast?
Manage
Reply2d
Roberts Lācītis Labrīt, Daina! Vai nu ineta veikalā dietmarket.lv, vai Brīvības gatve 214m, DietMarket veikalā, tel. Nr. 27350777
Manage
LikeShow more reactions
Reply2d
Vija Vika Sveiks! Ja es sen jau lietoju kurkumas pulveri,dzeru pa karotei no rīta, Citreiz lieku klāt kanēli,tad vieglāk iedzert, arī tas palīdz tām pašām kaitēm,cienīgi nav tik efektīvs,bet lētāks gan?!😊
Manage
LikeShow more reactions
Reply13h
Vija Vika Atvaino,uzsitu "cienīgi", bet gribēju "vienīgi"
Manage
LikeShow more reactions
Reply13h
Roberts Lācītis Sveika, Vijiņ! Kanēli var likt klāt arī sulai un medu arī, tad pavisam garšīgs.
Manage
Reply8h