Var teikt, ka šajā laikā katrā sievietē var pamosties kā kārdinātāja Spīdola, tā arī kaislību drāmu cienošā Esmeralda, Karmena vai cits melodramatisks tēls. Par sevi nepārliecinātās uz salauzto siržu vai piedzīvoto drāmu rēķina mēģinās celt savu pašvērtējumu. Savukārt pārliecinātākās – kā magnēts apburs ar savu nedaudz noslēpumaino izskatu, apjaušamo iekšējo spēku un personīgo harizmu, kurai pretoties būs gandrīz neiespējami.
Viss aizliegtais un noslēpumainais vilinās vairāk nekā citkārt. Viena daļa vēlēsies darīt visu to, kas ir citu aizliegts vai bīstams, – seksuālie eksperimenti, aizliegto vielu pamēģināšana u. tml. Savukārt otru daļu kārdinās vēlme atklāt noslēpumus un patiesību gan par sevi, gan arī par citiem, vēlme pieskarties visām ar noslēpuma plīvuru aizklātajām dzīves jomām – primāri seksam, dzimšanai, nāvei un transformācijai kopumā.
Visu gribēsies pa savam vai arī nekā. Sievietēm būs vēlme dominēt un noteikt situācijas toni, bet to panākt mēģinās ar kādām gandrīz nekaitīgām un netiešām manipulācijām, tai skaitā, ja ir zināšanas, var izmantot mazās sieviešu burvestībiņas, viltībiņas vai pat maģiju.
Jūtās un sajūtās meklēsim azartu, intensitāti, dziļumu un kaislīgu aizrautību. Tādēļ, ja tava ikdiena akurāt ir kļuvusi pārāk mierīga, paredzama un stabila, tad pat neapzinātā veidā tu vari izprovocēt strīdu ar tuvajiem, lai, vērojot to, cik aizrautīgi cilvēks aizstāvas vai cik emocionāli metas tev kaut ko pierādīt, tu sajustu – “jā, mūsu attiecības ir dzīvas” vai “oo, cik dzīve beidzot ir interesanta”.
Gaumē un izskatā dominēs izteikta seksualitāte vai noslēpumainība. Šajā laikā, klasiski saprotama estētika nebūs stipri pārstāvēta. Garderobē var parādīties pārāk vulgāri, agresīvi spilgti vai tumši apģērba gabali. Uzmanību vairāk piesaistīs ādas izstrādājumi, mini, efektīvi dekoltē, tīkliņzeķes, palieli metāliski aksesuāri, spilgti sarkanās un melnās krāsas salikumi vai arī otra galējība – kā milzīgs, tumšs “oversize” džemperis, kurā vēsajos rudens vējos paslēpties līdz pat matu galiem.
Pirkumi var būt nepārdomāti. Ja kaut kas iekritīs acīs, tad būs ļoti grūti sevi apvaldīt, lai neļautos vilinājumam, lai cik nesaprātīgs tas būtu. Radot tādu kā azartisku tieksmi iztērēt ātri, neapdomīgi un daudz. Jebkurā gadījumā šī ietekme var palīdzēt vienkārši uzdrošināties, piemēram, iegādājoties pikantāku veļu vai kādu divvientulībai piemērotu nieku.
Neskatoties uz to, laikposmā no 7. līdz 18. novembrim ir labas iespējas tikt pie kādas negaidītas veiksmes, sevišķi, ja ir sakārtota iekšējā vērtību sistēma un pirms tam ir kaut kas darīts lietas labā. Tajā pašā laikā, periods var veicināt arī slinkumu un, pie neapmierinātības ar sevi, risku pieņemties svarā.
Savukārt laikā no 14. līdz 18. novembrim pastiprināsies idealizācija, aizrautība, arī mīlestības sajūta – pa gabalu skatoties, varam aizrauties ar kādu cilvēku, arī ideju vai ideoloģiju, kas var radīt izteikti intensīvu un idealizētu sajūtu gammu.
No 19. līdz 23. novembrim uzliesmos kaislību uguns, dāvājot iespēju izjust jaunus apvāršņus gan tiem, kas attiecībās, gan brīvajiem dzīves baudītājiem. Tajā pašā laikā šajos pašos datumos var ļoti kvalitatīvi sakārtot savu dzīvi saskaņā ar šā brīža īstenajām prioritātēm.
Šis periods dāvā iespēju atklāt mūsu patiesās vērtības, vēlmes, kuras zemapziņā slēpjam pat no sevis. Mūs vilinās un kārdinās, mēs iekārosim un vedināsim, ir iespējams viss, atkarībā no mūsu būtības trauka satura, lai tikai mēs beidzot ieraudzītu un atzītu savu vēlmju dabu. Tādēļ vēro sevi un apzinies savas īstenās vērtības un prioritātes uz pašreizējo brīdi. Jo tikai patiesībā balstīta izpratne mums sniedz iespēju ar abām kājām nostāties uz tā pakāpiena, no kura var spert stingru soli nākotnē.