piektdiena, 2017. gada 10. novembris

Pirms gulētiešanas nosūti savas vēlmes zemapziņai! Kāpēc šī metode ir tik iedarbīga?

http://www.dzivei.lv/pirms-guletiesanas-nosuti-savas-velmes-zemapzinai-kapec-si-metode-ir-tik-iedarbiga/

Kamēr mēs guļam mūsu zemapziņa ir nomodā un turpina aktīvu darbību. Šo parādību raksturo visiem zināmais teiciens “Rīts gudrāks par vakaru”. Jūs liekaties gulēt ar jautājumiem un aizmiegat, apdomājot situācijas risinājumu, cenšoties kaut ko izskaitļot. Taču pamostoties, saprotiet, ka risinājums ir rokā vai gandrīz rokā, turklāt tas arī būs pareizākais un labākais.
Vēlmju nosūtīšana zemapziņai var uzlabot jūsu motivāciju, palīdzēt kļūt laimīgākam, uzlabot emocionālo uztveri.


Lūk, trīs soļi, lai nosūtītu vēlmes zemapziņai, kas aizņems tikai piecas minūtes. Uzlabojumus jūs uzjutīsiet mazāk nekā mēneša laikā.

Pirmais solis
Pirms izslēgt gaismu, aizveriet acis un domājiet par savu vēlmi vienu minūti. Tas var būt jebkas. Jāsāk ar mazumiņu. Droši vien nav saprātīgi lūgt, lai līdz mēneša beigām jūs kļūtu par astronautu. Jūsu zemapziņa, protams, strādā efektīvi, taču ne tik lielā mērā.
Otrais solis
Divas minūtes iedomājaties, ka jūs jau esat sasnieguši vēlamo. Vai nu tā ir vēlme doties rīta skrējienā pirms darba vai pievēršanās veselīgam uzturam. Jums skaidri jāvizualizē sevi konkrētajā situācijā.
Pieņemsim, jūs vēlaties sākt skriet pirms darba – iedomājaties, ka jūs pieceļaties nedaudz agrāk nekā parasti, uzģērbiet sporta tērpu, apavus un dodaties svaigā gaisā. Tad jūs dodaties skrējienā, vērojot, kā virs ēkām uzaust saule, čivina putni un jūs jūtaties labi.
Trešais solis
Veltiet vēl divas minūtes, lai iztēlotos sajūtas jūsu vēlmes izpildīšanas laikā. Ko jūs jūtat, kad atgriežaties pie savas mājas durvīm pēc rīta skrējiena? Spēku pieplūdumu un mundrumu? Neatkarīgi no tā, ko jūs vēlaties sasniegt, iedomājieties, ka jūs jau esat to sasnieguši un sevī pārdzīvojiet šīs emocijas. Ieslīgstiet šajā sajūtā pilnībā un tikai tad dodieties gulēt, un lai jūsu zemapziņa dara pārējo darbu.


Avots: “you-journal.ru”