trešdiena, 2017. gada 22. novembris

Izskatās, ka visai dzīvei tev ir tikai viena izvēle

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/11/21/izskatas-ka-visai-dzivei-tev-ir-tikai-viena-izvele/

Izskatās, ka visai dzīvei tev ir tikai viena iespēja.
Tā ir iespēja, kad cilvēks reizi par visām reizēm un uz mūžu nolemj ļoti stipri sevi iemīlēt, un iemīlēt citus cilvēkus, un nekad nešaubīties par viņu nodomu tīrību, bet vienkārši zināt, ka mūs visus vada mīlestība. Tā ir tā izvēle, kad bailes ir niecīgas, ja tās iemīli un pieņem sevī un citos.
Tā ir tā izvēle, kad cilvēks nolemj nekad nešaubīties par sevi un saviem tuvākajiem, zināt, ka viņu visi mīl, un visi pārbaudījumi ir  taisnīgi un radīti tikai tāpēc, lai uzzinātu, ko cilvēks dara nepareizi un to izlabotu.
Tā ir tā izvēle, kad viņš nolemj mīlēt sevi, savu īslaicīgo ķermeni un savas šaubīgas domas. Ticēt un nekad nepadoties, un katru dienu skanēt mīlestības un gudrības skaidrībā, parliecībā un labestībā.
Tas ir vien… Globāls. Sarežģīts, bet ļoti vienkāršs lēmums. Biļete vienā virzienā. Un, kad tas ir pieņemts – nekad vairs ne no kā nav bail. Tāpēc, ka vienmēr un visur paradās mīlestība un atbalsts. Un tas dod ļoti daudz spēka. Un lai cik brīžam dīvaini un sarežģīti nešķistu, vina sirdī vienmēr skan skaidrības balss, kas smejas par grūtībām, atrod mierinājumu un atbalstu  kā ārējā pasaulē, tā arī iekšienē.
Tas ir tas lēmums, aiz kura pazūd dualitāte, vertējumi, ciešanas. Un dzīve parvēršas  brīnišķīgā pārmaiņu, pieredzes un mīlestības plūsmā
Tas ir lēmums par patvērumu visās Planētas reliģijās vienlaicīgi, lēmums par patvērumu mīlestībā.
Tas ir lēmums, kad cilvēka dzīve kļūst par brīnišķīgu iepazīšanas, spēka un pieņemšanas briljantu.
Autors Poļina Fiļipova
Tulkoja: Ginta FS