otrdiena, 2017. gada 7. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 06.-12.11.


Dilstoša mēneša nedēļa, tātad prāta nedēļa. Otrdien Mēnestiņš dodas mājās uz Vēžu zīmi, kur ir laimīgs un sūtīs visiem mums labu emocionālo fonu. Vēžos viņš būs no otrdienas 07.11. plkst.10:44 līdz ceturtdienai, 09.11. plkst.12:28 pēc LV laika. Brīnišķīgs laiks, lai risinātu emocionālos jautājumus un domātu ilgtermiņa plānus.

Otrdien arī mīlas, naudas un vērtību dieviete Venēra maina zīmes un dodās uz Skorpioniem, vēl vairāk pastiprinot šo tumšo, seksīgo, graujošo un atjaunojošo enerģiju. Lielisks laiks, lai sevī kko iznīcinātu un tā vietā radītu kko pilnīgi jaunu, nebijušu. Šī nedēļa ir izcils brīdis likt punktu destruktīvām atkarībām, nejēdzīgām attiecībām un to vietā izvēlēties un iepludināt pilnīgi jaunas lietas. Ķermeņi un enerģētika mums katram ir tādi, kādi tie ir, bet mēģiniet šajā nedēļā būt maksimāli seksīgi, tas noteikti palīdzēs ierakstīties skorpioniskajās enerģijās.
Tusiņi nedēļas nogalē ļoti atšķirsies. Piektdienas nakts būs narcistiska. Tur vadošie būs ballīšu spīdekļi un zvaigznes, proti, lauvas. Naktī uz svētdienu labāk būt pelēkai pelei vai šakālim, kas pacietīgi gaida savu mīlas materiālu. Šajā naktī tēlojiet kārtīgos, kautrīgos un godīgos. Netusētājiem piektdienas vakars un sestdiena ir mākslas baudāmais laiks, bet svētdien varat baudīt grāmatvedību un kārtot skapjus. Skorpionisku prieku visiem!
Andis
geste.astro@gmail.com