ceturtdiena, 2017. gada 30. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 27.11.-03.12.2017.


·         MAZĀS ASTROZIŅAS
27.11.-03.12.2017.

Ļoti īpaša nedēļa astroloģiski. Mēnestiņš būs augošs līdz pat svētdienai, kad Dvīņos būs diezgan īpatnējs pilnmēness. Tas skaisti uzrādīs, kas ir kas šajā pasaulē. Šonedēļ Mēnestiņš arī būs savā prieka vietā Vēršos no ceturtdienas vēlam vakaram līdz sestdienas vakaram, tātad visu piektdienu un sestdienu. Labs laiks emocionāliem pasākumiem un ilgtermiņa plānu kalšanai.

Visu nedēļu pieņemsies spēkā kāda īpaša un samērā reta enerģija, kas atgriezīs nozaudēto veiksmi. Svētdien tā būs maksimumā. Tagad var pamatoti sākt cerēt, ka visas lietas izdosies. Jutāt taču nelielus žņaugus pēdējā laikā? Tie tagad bruks nost. Jāņem gan vērā, ka no svētdienas līdz 23.12.2017. ziņnesis Merkurs būs retrogrāds. Visam atvēliet lieku stundiņu. Ja iespējams, neveiciet lielus pirkumus, neslēdziet mega līgums. Ja tas jādara, visu rūpīgi pārlasiet, sevišķi to, kas rakstīts sīkajā drukā.

Tusiņi nedēļas nogalē atšķirsies. Labāk doties ielās naktī uz sestdienu. Būs emocionāli pasākumi. Nakts uz svētdienu jau vairāk ir par izrādīšanos un sava Es akcentēšanu. Svētdien gan jau vajadzētu būt skaidrā prātā, jo jāpaskatās, ko pilnmēness uzrāda un jābauda retā un skaistā Jupitera-Neptūna saspēle. Netusētāji ķer veiksmi šajā vīkendā un apskatās, kā pasaule un dzīve izskatās stopkadrā. Svētdien pasaule uz brīdi mums visiem apstāsies. Ķeriet mirkli to izpētīt! Lai pa skaisto!


·         Pozitīvo Pārmaiņu Portāls