otrdiena, 2017. gada 21. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 20.11.-26.11.2017.

MAZĀS ASTROZIŅAS
20.11.-26.11.2017.

Mēnestiņš visu nedēļu augs. Šī ir laba nedēļa vīriešiem un vīrišķīgiem lēmumiem, īpaši spēcīga šī enerģija ir otrdien un trešdien. Sievietēm, savukārt, šonedēļ būs iespējas novērtēt vīrišķības skaistumu. Runa ir par laimi. Lai mēs dzīvē sasniegtu savu patieso laimi, mums visiem - gan vīriešiem, gan sievietēm ik pa brīdim ir jāpieņem vīrišķīgi, skaisti lēmumi. Un tas pat nav tik daudz jautājums par drosmi, cik par veselīgu un gana racionālu ...savas dzīves novērtējumu, kur lēmumi ir vienkārši. Ja ir slikti, ejam projām un sākam kko jaunu. Ja ir labi, skatāmies, kā to paturēt un padarīt vēl labāku.
Trešdien Saule pamet Skorpionus un dodas uz līksmajiem Strēlniekiem, kas iezvana svētku sezonas sākumu. Smagās, tumšās, seksīgās enerģijas arvien vairāk tagad aizstās vieglās, gaisīgās un vieglprātīgās. Nomaiņa nebūs krasa, jo Skorpioniskās enerģijas būs aktuālas vēl aplam ilgi, bet to retinājums būs izjūtams. Nedēļa tālāk ieiet priecīgi-radošās sliedēs.
Nedēļas nogales tusiņi būs futūristiski. Nav dižas atšķirības, vai čilot naktī uz sestdienu vai svētdienu. Atrodiet savu iekšējo frīku-sērfotāju un aidā uz tusiņiem! Pārpucēties nav jēgas, vīkends ir vairāk par čilošanu un jušanos brīviem. Netusētājiem labi ir baudīt interneta sniegtos augļus, sakārtot savas attiecības ar tehnoloģijām un arī sajusties kā futūristiskam visas cilvēces radošajam elementam. Lai jauka šī nedēļa, kura taps aizvien mīlīgāka!
Andis
geste.astro@gmail.com