ceturtdiena, 2017. gada 23. novembris

Dzimtas atspulgs ķermenī

http://baltataka.lv/dzimtas-atspulgs-kermeni/

Katrs no mums pieder kādai dzimtai, pat divām – tēva dzimtai un mātes dzimtai. Jau kopš piedzimšanas brīža mūs pavada dzimtas enerģijas. Tās var iedarboties uz mums kā pozitīvi, tā arī negatīvi. Šī iedarbība eksistē neatkarīgi no mūsu apziņas līmeņa – no tā, vai kaut ko par to zinām, vai nē. Pozitīvā veidā tās var strādāt kā liels atbalsts, bet negatīvā – piemēram, kā slimības. Un arī mēs paši veidojam dzimtas karmu, tādējādi iedarbojoties uz nākamajām paaudzēm. Šis raksts par to, kā dzimtas karmu sajūtam uz savas ādas.

Raugoties no bioenerģētikas viedokļa, ķermeņa apakšējā daļa – kājas – enerģētiski saistītas ar senčiem: kreisā kāja – ar visas dzimtas sievietēm, labā – ar vīriešiem. Ceļgali ataino mūsu attiecības ar vecākiem – mammu un tēti, potītes – ar vecvecākiem, pēdas – ar vecvecvecākiem. Uz pēdas meklējami visu paaudžu bioenergokanāli.
Ja kājas stāsta par senčiem, tad rokas saistītas ar mūsu pēcnācējiem. Arī šeit vērojams tas pats princips: kreisā roka – ar sieviešu kārtas pēcnācējiem, bet labā – ar vīriešu. Elkoņi – tie ir mūsu bērni. Plaukstu locītavas – mazbērni, bet pirksti – mazmazbērni un viņu bērni. Pirkstu gali – tās ir mūsu pašu nākošās iemiesošanās reizes.
Uzskata, ka cilvēks ar savu darbību ietekmē trīs iepriekšējās un septiņas nākamās paaudzes, bet te nu der zināt, ka septītajā paaudzē piedzimstam mēs paši, tātad ar savu darbību šobrīd mēs iedarbojamies paši uz sevi nākotnē. Citiem vārdiem – radām savu nākamo iemiesošanās programmu.
Ko varam uzzināt? Piemēram, ja sāp ceļgali, ir jāpārdomā attiecības ar vecākiem, bet, ja par sevi atgādina elkoņi – attiecības ar bērniem. Smēķētājiem un alkoholisko dzērienu cienītājiem var pietūkt roku locītavas – tas ir skaidrs vēstījums par negatīvo ietekmi uz nākamajām paaudzēm. Tieši tāpēc ir tik svarīgi ieklausīties sava ķermeņa stāstā.
Mugura, jostasvieta
Visbiežāk muguras sāpes moka sievietes, un tas notiek tad, kad viņa baidās atslābināt nepārtraukto kontroli, kad baidās uzticēties. Svarīgi zināt, ka tieši sievietes, līdzīgi kā gēnus, mantojumā saņem savas dzimtas sievišķo spēku un dzimtas atbalstu. Un tieši dzimtas atbalsts ir tas, kas palīdz izdziedināties. Izmantojiet to!
Kā gūt dzimtas atbalstu?
  • Atzīt un pieņemt visus dzimtas pārstāvjus, dodot tiem vietu savā sirdī. Viņus visus iemīlot ar beznosacījuma mīlestību. Nav svarīgi, ka viņi nekad tā arī nav iepazīti un varbūt pat nezināt viņu vārdus, bet viņi tik un tā ir jūsu radinieki, kas jums dāvā enerģiju. Jums ir divas iespējas: pieņemt viņus un dzīvot mierīgi, vai – pretoties un visu nest uz savas muguras. Taču ķermenim tas ir milzu slogs.
  • Izjūtiet cieņu pret savu dzimtu, saviem senčiem. Un paklanieties viņiem – tas ir kas līdzīgs muguras vingrinājumam. Iedomājieties sev pa labi stāvam tēvu, bet pa kreisi – māti, bet aiz viņiem – viņu tēvi, mātes, visa dzimta. Nav obligāti viņi visi jāpazīst, tikai vizualizējiet un 40 dienas 15 minūtes viņiem paklanieties – pa labi un pa kreisi.
  • No rīta (plkst. 5:00–7:00) ir piemērotākais brīdis saņemt enerģiju no savas dzimtas. To dara divas nedēļas, katru dienu. Aizdedz sveces, nostājas, sev kreisajā pusē iztēlojas mammas dzimtu, labajā – tēva. Sveiciniet viņus, paklanieties viņiem un sakrustojot virs krūtīm rokas, sakiet: „Es pateicos jums par enerģiju, resursiem un palīdzību, ko no jums saņemu. Lūdzu jūs, vadiet mani! Palīdziet man! Esmu gatavs (-a) saņemt no jums enerģiju, jo esmu jūsu dzimtas pārstāvis (-e)!”. Sajūtiet, kā pa pēdām jūsos ieplūst enerģija, un izkliedējiet to savā ķermenī.
Sāpes un smagums kājās, ceļgalos
Tā ir saikne ar dzimtu, dzimtas programmu attīrīšanos (galvenokārt no lepnības) un prasme samierināties, jo, ja nespējam samierināties ar savu dzimtu, sāp ceļi. Kājas, pēdas – tā ir mūsu saikne ar zemi un dzimtu. Un mūsu bailes par savu dzīvību.
Rokas
Ja rodas nepatīkamas sajūtas rokās, piemēram, ja tās notirpst tā, ka nevarat pakustināt, jāpārdomā kāds ir jūsu patiesais aicinājums un vai tiešām darāt to darbu, kas jums sagādā prieku no visas sirds. Vai pietiekami sevi realizējat?
Smagums un nepatīkamas sajūtas plecos un kaklā
Diezgan bieži mēs uzņemamies pārāk daudz, ļaujam kādam būt par savu kakla kungu, uzņemamies svešu atbildību un… te nu tās ir – sāpes plecos! Bieži problēmas ar kaklu un plecu zonu rodas tiem, kas ieņēmuši glābēja lomu un visu atbildību uzņemas tikai uz sevi. Tāpēc ir svarīgi piedomāt pie savas attieksmes pret citu centieniem jūs izmantot, saprast, ka ļaujot citiem jums kāpt uz galvas, jūs zemapziņā vēlaties būt kādam nozīmīgs, vajadzīgs.  Pieņemiet šo domu!
Iesnas
Nepārdzīvojiet, ja sākušās iesnas – šādi norit attīrīšanās no neizraudātām asarām, tāpēc padomājiet, kas nav ticis izraudāts. Tās var būt arī dzimtas asaras. Jebkurā gadījumā – ļaujiet šīm „asarām”  vaļu.
Karstums un aukstums
Karstuma sajūta rodas, kad cilvēkā iekšā sadeg negatīvās enerģijas. Daudziem enerģētiskajiem kanāliem ir ugunīga daba, bet, kā zināms, uguns ir kārtīgs tīrītājs. Atvieglojums gūstams, pilnīgi uzticoties savam ķermenim.
Aukstuma sajūtas pārņem, kad rodas saikne ar mirušo valstību, ar mirušajiem radiniekiem. Tā atstrādājas dziļas dzimtas traumas.
Kanālu tīrīšana
Ar tirpoņu, dedzināšanu, durstīšanu, niezi, žāvām, šķaudīšanu un acu asarošanu mēs izjūtam enerģētisko kanālu darbību un attīrīšanos, jo bieži vien tie ir bloķēti vai aizsērējuši. Šīs sajūtas jāuztver ar pateicību sirdī un jāļauj ķermenim attīrīties.
Sajūtas čakru rajonā
  1. čakra kad attīrās 1. čakra, kājas kļūst smagas, tajās jūtams karstums, pat dedzināšana. Iespējams, nedaudz sāp vēdera lejasdaļa. Var rasties nepatīkamas sajūtas cirkšņos, uzplaiksnīt bailes, kādas bērnības atmiņas par to, kā zaudējāt ticību pasaulei un piedzīvojāt kādus izturības pārbaudījumus. Nebaidieties un, droši tās atceroties, ļaujiet bailēm aizplūst no ķermeņa.
  2. čakra kad attīrās 2. čakra, var būt sajūtams smagums dzemdes un olnīcu rajonā, sāpēt jostasvieta, parādīties smakojoši izdalījumi, bet prātā iezagties zema pašvērtējuma domas attiecībā par savu seksualitāti vai pat doma atteikties no mātes pienākumu pildīšanas. Šādā gadījumā iemīliet sevi, sajūtieties seksuāli pievilcīga un pieņemiet savu sievišķīgo dabu.
  3. čakra kad attīrās 3. čakra, iespējamas vēdera sāpes, vēdera darbības traucējumi, var saasināties kuņģa-zarnu trakta slimības vai zust ticība sev un rasties bažas par savu materiālo stāvokli, varat sākt apšaubīt savu veiksmīgumu un pat zaudēt dzīvesprieku.
  4. čakra kad attīrās 4. čakra, iespējama smaguma sajūta krūtīs, sāpes sirdī. Attīrīšanās var notikt arī raudot, vēloties piedot un lūgt piedošanu, sajūtot mīlestību un atveroties sirds centram. Tomēr var arī ataust atmiņā kāds aizvainojums un vilšanās. Attīroties 4. čakrai, var rasties sajūta, ka sirds pārvietojusies uz labo pusi. Sievietēm 4. čakras attīrīšanās laikā vēlams sazemēties, un te labi palīdzēs dejas, sports vai joga. Svarīgi palikt kontaktā ar savu ķermeni, jo sievieti, kurai 4. čakra ir pārāk atvērta (trūkst sazemējuma), vīrietis uzskata par draugu vai garīgo skolotāju un itin nemaz viņu neidentificē kā sievieti.
  5. čakra – kad attīrās 5. čakra, kaklā jūtams kairinājums, iespējams klepus, kakls var pat sāpēt. Bet varbūt gribēsies dziedāt vai kādam kaut ko pateikt.
  6. čakra kad attīrās 6. čakra, rodas dažādas sajūtas trešās acs rajonā. Var rasties sajūta, ka galva ir smagāka, kļuvis grūtāk domāt, koncentrēties. Būtībā visas nepatīkamās sajūtas galvā rodas mentālās attīrīšanās rezultātā – tas nozīmē, ka šādi jūs atbrīvojaties no kādām domām.
  7. čakra – kad attīrās 7. čakra, avotiņa rajonā jūtama pulsācija un pārņem sajūta, ka esat vienots (-a) ar Dievu.
Veiksmi jums un jūsu dzimtai!