Apzinoties savu enerģiju un pārzinot Visuma likumu sakarības, mums vajadzētu savā dzīvē daudz vieglāk radīt šo naudas apriti, kas, savukārt, ienestu mūsu dzīvēs vairāk harmonijas. Vienkāršāk sakot, mums visiem piemīt spējas dzīvot pārticībā, turklāt, neatkarīgi no vietas, laika, valsts, kurā atrodamies, un no jebkādiem apstākļiem, kādos esam šobrīd – ekonomiskās situācijas, ģimenes, izglītības līmeņa un tamlīdzīgi.
Tomēr lielāka daļa cilvēces nedzīvo harmonijā ar naudas enerģiju. Ko mēs varam tajā mainīt un kā palīdzēt cilvēkiem piedzīvot pārticību un stabilitāti finansiālā ziņā?
"Lai kāds ir iznākums – vai tā būtu bagātība vai nabadzība, labums vai sliktums, pozitīvais vai negatīvais –, ir vērtīgi atcerēties, ka mūsu ārpasaule vienkārši ir mūsu iekšējās pasaules atspulgs. Ja mūsu ārpasaulē viss nenotiek tā, kā vēlamies, sākam mainīt mūsu iekšējo pasauli. Tas ir tikpat sarežģīti, cik vienkārši," domā virtuālā apmācības projekta "Dzīves elpa" veidotāja Eva Voldiņa.
"Lai palīdzētu cilvēkiem ieraudzīt, kā, mainot iekšējo pasauli, mainīsies ārējā pasaule un līdz ar to arī mūsu apmierinātība ar mūsu finansiālo un materiālo stāvokli, vienkāršāk sakot, ar naudas daudzumu un plūsmu mūsu dzīvēs, mēs virtuālajā apmācības projektā "Dzīves elpa" izveidojām šo samitu – "Viss par un ap naudas enerģiju"."
Kā skaidro rīkotāji, samita mērķis ir piedāvāt vēl vienu iespēju saņemt daudzpusīgu informāciju no dažādiem profesionāļiem par naudas enerģiju un to, kā šo enerģiju izmantot savā dzīvē. Pavērt vēl vairāk iespēju labāk izprast naudas, finansiālās un pārticības plūsmas enerģiju kopsakarības un saistību.
"Ja tava motivācija gūt naudu vai panākums izriet no tāda neatbilstoša pirmsākuma, kā bailes, dusmas vai vajadzība pierādīt sevi, nauda nekad nenesīs tev laimi," teicis T. Harvs Ekers. "Vienīgais veids, kā veikt pastāvīgas un patīkamas izmaiņas istabas temperatūrā, ir no jauna noregulēt termostatu, vai ne? Tāpat arī vienīgais veids, kā mainīt finansiālo panākumu līmeni, ir no jauna noregulēt "finanšu termostatu"," savukārt saka "Dzīves elpas" vadītāja.
No 16. līdz 21. novembrim sešu dienu samitā "Viss par un ap naudas enerģiju" tevi gaida bezmaksas virtuālās lekcijas ar daudziem viedokļiem, pieredzēm, stāstiem, padomiem, ieteikumiem un praktiskiem uzdevumiem. Katru dienu pulksten 16 pēc Latvijas laika būs jauna lekcija, kuru varēsi noklausīties jebkurā sev ērtā laikā 24 stundās līdz nākamās dienas lekcijai.

Samita lektori un tēmas

Maira Gūtmane, ģēniju trenere
  • Videolekcija "Mana personība rada manu personisko realitāti"
  • To, ko es realitātē piedzīvoju kā savu materiālo labklājību jeb finansiālo situāciju, es radu (pārsvarā neapzināti) pats.
Inguna Dadeika, prieka trenere
  • Audiolekcija "Pret nabadzības filozofiju ar pārpilnības tērēšanu"
  • Kā izveidot veselīgas attiecības ar naudu brīžos, kad tās ir pavisam maz vai kad mēs atrodamies nestabilā finansiālā situācijā.
Inta Santa, pārmaiņu un izaugsmes veicinātāja/ koučs
  • Videolekcija "Eneagramma. Slēptā motivācija un naudas enerģija"
  • Šajā lekcijā iepazīsies ar eneatipu (personību tipu eneagrammā) ierobežojošām pārliecībām par naudu un saņemsi rīkus to pārvarēšanai.
Inga Ružicka, dvēseļu pētniece un terapeite. Gide pašam pie sevis caur iepriekšējām dzīvēm un dvēseļu pasauli
  • Videolekcija "Negatīvā naudas karma "Likteņa matricas" kartē"
  • Šī lekcija dos tev iespēju pēc saviem dzimšanas datiem pašrocīgi aprēķināt savu finansiālo problēmu punktu savā "likteņa matricas" kartē.
Eva Voldiņa, "Dzīves elpas" veidotāja
  • Videolekcija "No kā būtu jāatbrīvojas, lai dzīvē ienāktu labklājība, jeb Kā Upuris ar Naudu sanaidojās"
  • Šī lekcija palīdzēs tev vairāk ieraudzīt tos simptomus, kas liedz tavā dzīvē ienākt vairāk naudai, kas bloķē tavu naudas enerģijas plūsmu.
Normunds Rozenšteins, psihoinformaciologs, bezkontakta bioenerģētisko metožu speciālists, dziednieks un Vispasaules Dziednieku līgas biedrs
  • Audiolekcija "Nauda attiecībās – sievietes un vīrieša loma naudas enerģijas piesaistē"
  • Šajā lekcijā par to, kas ir naudas enerģija, cik viegli ir to mainīt un vai to var mainīt kardināli. Ar ko būtu jāsāk pēc tam, kad esi apzinājies, ka naudas enerģija īsti pareizi neplūst tavā dzīvē.
Vēl pirms samita tev ir izvēle paturēt visas lekcijas un īpašos papildu materiālus savā īpašumā uz visiem laikiem.