Notici, ka tavs nodoms var kļūt par realitāti

Āķis ir tur, ka daudziem grūti noticēt, ka viņi jau tagad pelnījuši labāku dzīvi. Tādējādi mēs paši ar savu neticību liekam vislielākos šķēršļus ar neticību vēlmes piepildījumam. Kamēr sev iekšēji to neatļausi, lieta neizkustēsies no vietas.
Iztēlojies, ka vari iegūt ilgoto neatkarīgi no apstākļiem, no tā, vai ir nauda, un tamlīdzīgi. Dod sev atļauju. Atlaid prāta pretošanos, kurš purpina, ka ar taviem ienākumiem nevar, piemēram, nopirkt dzīvokli vai aizbraukt ceļojumā, ka mūsdienās ir nereāli satikt piemērotu vīrieti, ja tev jau pāri 50, utt.
Atvēli 10 minūtes dienā, kad tevi neviens netraucē, un sāc iztēloties savu sapni. Sapņo bez ierobežojumiem, ieliec tajā visu dvēseli. Neļauj iejaukties iekšējam kritiķim. Nedomā par to, kā tu īstenosi savu sapni, kā nopelnīsi, cik sūri būs jāstrādā, jo tad prāts pārtvers procesu un visu sabojās.

Neizmainies sīknaudā

Neizejot no šā stāvokļa, iedomājies savu mērķi vissīkākajās detaļās.
Iedomāsimies, ka sapņo par savu dzīvokli. Nepiezemē savu vēlmi (kaut jel kāds miteklītis, kaut pašā pilsētas nomalē utt). Iedomājies, ka tavā priekšā ir džins, kurš acumirklī atnesīs kāroto. Vai tu būtu mierā ar jebko, zinot, ka tev ir iespēja dabūt to, kas patiesi priecē? Tieši tevi priecē – nedzenies pēc svešām, uzspiestām vēlmēm.
Nesīkumojies. Tici droši – kad tava vēlme negaidīti piepildīsies, tu prātosi – ja reiz tik viegli izdevās, būtu vajadzējis iekļaut vēl tādus un šitādus parametrus... Džins ir spējīgs izpildīt jebkuru kaprīzi!
Sajūties kā bērns, izgaršo sapņošanas procesu.

Pārvērt vēlmi par vajadzību

Ja labi pastrādāsi divos pirmajos posmos, tev izveidosies iekšējā pārliecība, ka tu esi pelnījis to, ko vēlies.
Taču, lai sapnis kļūtu par realitāti, ar šo apziņu vien ir par maz. Padari to par savu prasību. Pielaiko vēlmi sev un savai pašreizējai dzīvei. Lūk, tu, kurš ar pateicību attiecas pret to, kas tev jau ir. Taču komfortam tev nepieciešami noteikti uzlabojumi. Atrod pamatojumus, kāpēc tev būtu vajadzīgs tas, ko tu vēlies, un iztēlojies, kā tava dzīve kvalitatīvi mainīsies, kad tev tas būs.
Dari to, līdz radīsies iekšēja sajūta, ka tas tev patiesi ir nepieciešams. Paturi vērā – tu to "nepierādi" Visumam, kurš jau tāpat ir gatavs pārpilnībā dot tev jebko. Tu to dari priekš sava prāta, dzenā galvā savus tarakānus, nodzēs ierobežojumus, kas traucē vēlmi piepildīt.
Iekšējo nepieciešamības sajūtu ne ar ko nesajauksi – rodas pārliecība, ka tev iecerētais būs. Tu vēl nezini, kā, neredzi ceļu, bet esi noteikti pārliecināts, ka dabūsi ilgoto.

Sāc rīkoties

Kolīdz tev rodas kāda vajadzība, tā tu sāc meklēt, kā to apmierināt. Tāpat ir ar tavu sapni. Kad liksi prātam noticēt, ka tas tev nepieciešams, ka esi to pelnījis, – ķeries pie rīkošanās. Izturies tā, it kā tev jau būtu nauda un viss cits nepieciešamais vēlamā īstenošanai.
Atcerēsimies mūsu dzīvokļa piemēru. Nedomā, kur ņemsi līdzekļus dzīvoklim, bet labāk sāc ievākt informāciju ārpasaulē – internetā, no paziņām. Izskati piedāvātos variantus, pielaiko, vai tev derētu šie nosacījumi. Tādējādi tu novirzi turp savu uzmanību, dod prātam saprast, ka esi cieši nolēmis dabūt to, ko vēlies.
Kad tu plāno vārīt zupu, tu ņem maku un ej uz veikalu pēc sastāvdaļām. Tu taču nesēdi un nevizualizē, kā produkti parādīsies uz galda, un neprāto, kā gan tu šo zupu izvārīsi, tu vienkārši rīkojies!
Šajā posmā tu sper pirmos (sev pašlaik pieejamos) reālos soļus. Centies neforsēt situāciju.
Atlaid procesu un pārej pie nākamā posma.

Ej pa straumi

Kad esi izdarījis visu šajā brīdī iespējamo, noķer straumi un dodies ar to. Atlaid savu vēlmi un dzīvo te un tagad. Fokusējies nevis uz to, ka pilnai laimei tev pietrūkst ilgotā, un nevis uz rūpēm, ko prasa vēlmes īstenošana, bet uz labumu, ko vari dot pasaulei (un šis labums nav tikai tava profesionālā darbība).
Tas ir tas, kas dod spēku iet tālāk, uzlādē ar enerģiju. Tās ir darbības, no kā tu gūsti prieku. Dari to, ko mīli, no visas sirds, vienkārši dzīvo ar baudu, cik vien tas iespējams.
Tiešā veidā tas varbūt nekā nav saistīts ar tavu nolūku. Taču tieši šāds noskaņojums ļauj palikt plūsmā, kas agri vai vēlu pa tev pašlaik nenojaušamiem ceļiem aizvedīs līdz mērķim.
Tavā dzīvē parādīsies ar tavu vēlmi saistītas zīmes un apstākļi. Iespējams, Visums jau uzreiz piedāvās gatavu variantu. Esi vērīgs, izskati katru iespēju. Ja kaut kas der – pieņem, ja ne – atlaid ar pateicību. Nebaidies no šīm iespējām un tūlīt neatsakies. Dod sev laiku pierast, pielāgoties jauniem apstākļiem.
Globālajā nozīmē mūsu uzdevums ir nest savu gaismu, stingri zināt un uzticēties, ka Visums parūpēsies par to, lai mums būtu viss nepieciešamais. Lai mēs nenovērstu uzmanību uz tādiem "sīkumiem", kā mājokļa un sadzīves priekšmetu iegāde, bet darītu to, kas patiesi ir svarīgi, – izstarotu mīlestību un justos laimīgi.
Uzticies Visumam kā mīlošai mātei, kas vienmēr dos to, kas tev nepieciešams.