piektdiena, 2017. gada 4. augusts

Vispasaules OM Chanting pilnmēnesī - pirmdien, 7. augustā plkst. 18:30 -

Ja vēlaties mieru sevī un pasaulē, pozitīvas pārmaiņas, ja vēlaties kļūt par gaismas avotu šai pasaulei, pievienojieties ar savu ieguldījumu kopīgā mērķa sasniegšanai!
Katru mēnesi pilna Mēness fāzes sākumā visā pasaulē vairāk kā 75 valstīs kopā sanāk aptuveni 1000 grupas un, dziedot augstāko vibrāciju, pilnības skaņu OM, izveido starptautisku vispasaules OM Chanting.

Vispasaules OM Chanting pilnmēnesī tiek veltīts globālai aktuālai tēmai, uz kuru OM Chanting laikā koncentrējas visi dalībnieki, tādējādi enerģija tiek sūtīta šīs problēmas atrisināšanai.
OM Chanting tēma augustā: Lai visas pasaules cilvēki dzīvo līdzās mierā un mīlestībā kā viena liela ģimene.
100 cilvēki, meditējot ar vienādu nolūku, spēj iet
...ekmēt miljonu cilvēku visapkārt, tāpēc aicinām grupas visā pasaulē sanākt kopā vienā un tajā pašā laikā ar vienotu nolūku – radīt vienlaicīgu, visaptverošu OM vibrāciju, kas vairo harmoniju un mieru starp cilvēkiem visā pasaulē.

Pilnmēness dienās kad Mēness ir sasniedzis savu augstāko enerģētisko potenciālu un spēcīgi ietekmē visu dzīvo un nedzīvo dabu uz Zemes, mūsu prāts kļūst ļoti aktīvs. Tas ir vislabvēlīgākais laiks meditācijai un garīgajām praksēm, ar kuru palīdzību iespējams nomierināt prātu un emocijas un radīt iekšējo harmoniju. OM Chanting labvēlīgi ietekmē cilvēka apziņu, veicina fiziskā ķermeņa dziedināšanu, atbrīvo no trauksmes, noguruma un stresa.

ADRESE: Lāčplēša iela 35, mansarda stāvs, Memory Water Dzīves zinātnes institūts
LAIKS: pirmdien, 7. augustā plkst. 18:30
DALĪBA: ziedojums no sirds un pēc iespējām
PIETEIKTIES: tālr. 29 339 925 (Mina)

OM Chanting pilnmēnesī notiek arī Satčidananda Vigraha Šrī Rāmačandra Templī, „Reinmuižas”, Katlakalns, Rīga. 26.autobusa galapunkts. Tālr. uzziņām: 29746440