sestdiena, 2017. gada 12. augusts

PĀRMAIŅU PRIEKŠĀ


http://www.spogulosana.lv/blogs/params/post/1148578/


31. augusts, 2016 pl. 19:16, Nav komentāru
Mainoties dabas ritmiem, gadalaikiem un, kā apgalvo astrologi, arī kosmiskajām frekvencēm, maināmies mēs paši, esam spiesti mainīties. Un ne vien ārēji – izvēloties laika apstākļiem piemērotāku apģērbu, bet arī iekšēji.

Ir lietas, kurām piemērojamies viegli un šķietami dabiski, reizēm pārmaiņas mūs pārsteidz nesagatavotus. Tomēr, atverot jaunu lappusi savā dzīves grāmatā, ieejot jaunā ciklā, ir vērts sev uzdot jautājumu "Ar ko es startēju un kādā virzienā vēlos doties?"
Ļoti bieži uz priekšu virzīties traucē pagātnē piedzīvotās negācijas – pārdzīvojumi, kas reiz ir apturējuši mūsu dabisko enerģijas plūdumu. Daļa mūsu dzīves spēka un prieka ir palikusi notikumos, kuros jūtamies iestrēguši.
Pārmaiņu un resursu pārgrupēšanās brīžos neatrisinātās un sen nekustinātās lietas aktivizējas. Un tajā nav nekā negatīva – mūsos apslēptais dzīves spēks tiecas izlauzties, lai pilntiesīgi piedalītos mūsu dzīvē.
Labā prakse šādās situācijās ir nebēgt. Palūkoties vērīgāk ārējā pasaulē un ieklausīties sevī, pirms spert soli izraudzītajā virzienā. Labi palīdz arī Spoguļošana. Lai jums veicas!
Priecīgu un miera pilnu aptumsumu laiku vēlot –
Pēteris