pirmdiena, 2017. gada 7. augusts

Aptumsuma brīdī Saule, Mēness, Zeme ir uz vienas līnijas.


Noderīgi zināt.
"Aptumsuma brīdī Saule, Mēness, Zeme ir uz vienas līnijas. Mūsu prāts ir saistīts ar Mēnesi, ķermenis – ar Zemi, Saule ir saistīta ar abiem. Laiks, kad visi trīs ir uz vienas līnijas, kad visi trīs ir tieši saistīti, ir īpaši piemērots garīgajām praksēm.
Aptumsuma laikā mēs sākam programmu nākamajiem 18,5 gadiem, jo planētas Rahu un Ketu būs tajā pašā vietā pēc 18,5 gadiem. Ja mēs aptumsuma laikā sējam bailes, agresiju, naidu, tad to arī saņemsim visu nākošo c...iklu.
Ja aktivizēsi mīlestības programmas, tiekšanos uz dievišķo, pašrealizāciju, tad šīs lietas veidos tavu dzīvi nākamos 18,5 gadus. Tāpēc ir īpaši svarīgi domāt par to, ko darīt aptumsumu laikā. Labs laiks, lai atcerētos tautas parunu – "ko sēsi, to pļausi!".
Nevajadzētu uzskatīt aptumsumu par kaut ko fatālu un ņemt vērā dažādās briesmu prognozes par dažādiem apdraudējumiem, iespējamām katastrofam, kariem, teroru, avārijām u.c. Jā, protams, aptumsumu laikā riski pieaug, bet tas viss ir atkarīgs no mums, kādas programmas, kādas domas mēs raidām Visumā. Ja tu paredzi katastrofas, tad tu tās arī saņemsi, ja tu izturies pret visiem ar mīlestību, tad saņemsi to. Šis princips darboja vienmēr, tikai aptumsumu laikā tas ir daudz izteiktāks.
Šis laiks nav piemērots baudām, izpriecām, jaunu lietu sākšanai. Tas ir labs laiks, lai taupītu enerģiju. Jau no seniem laikiem tiek uzskatīts, ka aptumsuma laikā nevajag ēst, bet gan nodoties meditācijai."