otrdiena, 2017. gada 4. jūlijs

Vērtīgas domas Ģimenes dzīvei

Vērtīgas domas Ģimenes dzīvei
Galvenais iemesls, kāpēc sievietes, būdamas precētas, turpina strādāt NAV NAUDA. Visbiežāk tā nav arī mīlestība uz savu darbu. Un pat ne vīra vēlme. Tā drīzāk ir tiekšanās pēc neatkarības - tā teikt «katram gadījumam», kas izjauc uzticēšanos attiecībās un uzceļ sienu starp laulātajiem.
Olga Vaļajeva
******
Meitene jau piedzimst piepildīta. Viņa jau uzreiz ir skaista, līdz malām pilna mīlestības kristāla vāze. Viņas uzdevums ir saglabāt sevi, neizšļakstīt pirms laika, ar cieņu aiznest savu Skaistumu, Jūtīgumu, Sievišķību līdz savai ģimenei un bērniem. .
Vīrietis piedzimst kā tukša karafe. Viņa uzdevums ir piepildīt šo karafi, veicot darbības, attīstoties darbībā un uzstādot sev mērķus.
Pavērojiet bērnus. Jūs ieraudzīsiet atšķirību.
******
Palīdzība vīram, tā ir iekšējā vajadzība, kas jau no dzimšanas ielikta sievietē. Nav svarīgi, ar ko viņa nodarbojas, bet tā viņa veidota, ka tai "jāpielīp" vīrietim. Viņa tam palīdz un tadā veidā pati realizējas.
Ja vēršamies pie krievu pasakām: Sieviete Ivana-muļķīša dēļ veic neticamus varoņdarbus un rezultatā palīdz tam kļūt par Ivanu-valdnieka dēlu. Šajā ceļā viņa pati kļūst par personību, jo tādā veidā atklāj Radītāja nodomu. Un tāpēc, pildot savu sūtību, viņa kalpo Dievam.
Tiesa, šodien ļoti bieži nākas dzirdēt, ka sievietes runā: «Protams, es labprāt palīdzētu vīrietim, taču nav jau normālu vīriešu...» Tas nozīmē, ka šīs sievietes vienkārši nav spējušas nevienu iemīlēt. Tāpēc, ka, ja tada sieviete mīl, ja viņa ir tik  «gudra», kā pati runā, ja viņai piemīt intuīcija un talants, tad viņa ar Dievpalīgu varēs pārvērst «mīļoto neveiksminieku» par vēl mīļāku un veiksmīgu. Tā arī ir AUGSTĀKĀ SIEVIETES MĀKSLA.
Dzejniece Oļesja Nikolajeva
******
Vīrietis atdod ģimenei naudu, bet sieviete - dvēseles stavokli.
Oļegs Torsunovs
******
Viens no galvenajiem iemesliem, kuru tagad varu jums pavēstīt, kāpēc vīrietim un sievietei ģimenē izveidojas sliktas attiecības, ir tas, ka sieva pastavīgi dod vīram padomus un pamāca viņu. Vīrieša psiholoģija ir tāda, ka viņš pats pieņem lēmumus. Tā ir viņa būtība.
Tāpēc brīžos, kad sieviete viņam vēsta, kādas patiesības, sāk viņu pamācīt, viņš domā tā: «Viņa mani neciena, viņa domā, ka man nav prāta!» Viņš jūtas aizskarts pat tad, kad pieņem sievas padomu. Tāds ir vīrietis un tāda ir viņa psiholoģija.
Aleksandrs Hakimovs
******
Kad cilvēks mums nodara sāpes, visticamākais, viņš pats ir dziļi nelaimīgs. Vai - vienkārši nelaimīgs. Laimīgas sievietes nelamājas, stāvot veikalā rindā, nestrīdās un neuzbrūk pasažieriem transportā, netenko par kolēģiem. Laimīgas sievietes atrodas citā realitātē. Viņām tas nav vajadzīgs.
******
Vīrieša cieņa pret sievieti ir atbildības uzņemšanās un rūpes par viņu. Ir jāatzīst, ka sieva ir pati maigākā un trauslākā būtne Visumā un tieši tādā noskaņojumā ar viņu arī jākomunicē. Vīrietim tas nav viegli, jo vairāk par visu viņš no viņas vēlas seksu.
Oļegs Torsunovs
******
Izrādās, ka cilvēks Sadzird tikai tajā gadījumā, ja ar viņu runā pazemīgi, un vīrietim tas nozīmē, ka maigi ar viņu runā viņa sieva, bet sievietei pazemīgi nozīmē, ka vīrs uzvedas ļoti rūpīgi un iejūtīgi. Ja sieviete runā maigi un vīrietis iejūtīgi, tad viņi viens otru Dzird un saprot otra teikto. Taču tādas attiecības uzbūvēt nav viegli. Te jābūt ļoti spēcīgiem cilvēkiem.
******
Sievietes mierīgums provocē vīrietī pārliecību. Vīrieša pārliecība - kad viņš kļūst savāktāks, pieņem atbildīgus lēmumus, automātiski padara sievieti mierīgāku
Te nu ikviens var mēģināt. Tāda spēle, kurš pirmais sāk, tas uzvar. Tā kā pat tad, ja jums blakus ir vīrietis, kurš nav pārāk pārliecināts, nevajag viņa vietā neko lemt.
R. Naruševičs
******
Sievietes, kuras aktīvi nodarbojas ar garīgajām praksēm domā, ka viņām jāģērbjas "pelēkās peles" stilā, jo savādāk viņas baidās, ka varētu vīrietī izraisīt iekāri. Tā viņas kļūst par bālu un pelēku mūsu sabiedrības masas daļu un nespēj iedvesmot cilvēkus.
Ja sieviete labi izskatās, tas nenozīmē, ka viņa ir pilna iekāres.
Sievietes laime var pacelt enerģiju augšup un nolaist to zemē, atkarībā no tā, kāds ir viņas garastāvoklis.
Mūsu sievietēm jābūt laimīgām, viņām ir skaisti jāģērbjas. Tas nenozīmē, ka jāatkailina ķermenis.
Sievietes pašapziņa un pašcieņa ir atkarīga no tā, kā viņa ģērbjas.
No Audarji Dhamas lekcijām
******
Loti svarīgi ir saprast Ģimenes pavarda principu, kas vēsta, ka Ģimene nav vieta, uz kurieni visu velk. Ģimenes pavards ir vieta, kur visi dod. Tas nozīmē, ja parādījies ir kas vairāk, palielinājusies labklājība, vajag uzaicināt un pacienāt vairāk draugus, dāvināt dāvanas, barot putniņus. Un arī bērnos kultivēt principu "dot", "dot", "dot". Ģimenes pavards nozīmē principu ATDOT.
Ja ģimenē cenšas viens otram palīdzēt un vairāk dot, bērni izaugs nesavtīgi. Kā tikko ģimenē sāk visu vilkt "Visu mums, citiem neko nedot!" dzimst egoisms, dusmas, nelaimes un nepaklausība. Ģimenes pavarda princips ir jāzin.
Oļegs Torsunovs

Avots: https://womanlywise.jimdo.com/
Tulkoja: Ginta FS