otrdiena, 2017. gada 4. jūlijs

Pašmāju ekstrasenss atklājis atbildi uz jautājumu par dzīves jēgu

http://apollo.tvnet.lv/zinas/pasmaju-ekstrasenss-atklajis-atbildi-uz-jautajumu-par-dzives-jegu/799147

Pašmāju ekstrasenss no Latgales, Sindijs Anspoks, intervijā pastāstījis, ka ir noskaidrojis atbildi uz jautājumu par dzīves jēgu un nešaubās par tās pareizību.
Foto: Edijs Pālens/LETA


«Domāju, tā der gandrīz visiem, un uzskatu to par pierādāmu. Paskaidrošu, kāpēc. Pieņemot, ka dzīvojam bezgalīgā telpā, aiz kuras ir vēl kaut kas, jāpieņem arī tas, ka bezgalīga telpa nav reāla, jo to nesaprotam, nespējam apzināties. Tātad būtībā mēs dzīvojam nereālā pasaulē jeb sapnī. No tā izriet, ka mūsu līdzšinējā attieksme pret sevi nav pareiza; ka, uztverot sevi kā fizisku ķermeni, varbūt alojamies.
Iespējams, ka vairāk esam astrāli, enerģētiski ķermeņi. Un, ja mēs dzīvojam sapnī, tātad viss ar mums notiekošais ir sapnis un arī mēs paši esam tikai kaut kādi sapņu tēli. Tātad dzīves jēga ir vienlīdzīga... sapņa jēgai. Tikai - kāda cilvēkam no sapņa var būt jēga? Vienīgā pozitīvā - sapnis ir skaists, es no tā pamostos smaidīgs un priecīgs. No tā izriet, ka vienīgā dzīves jēga ir darīt visu, lai no tās gūtu maksimālu gandarījumu un patīkamas emocijas. Lai tā būtu, visās dzīves jomās un arī pašā cilvēkā jāvalda harmonijai,» intervijā ar žurnālu «Patiesā Dzīve» skaidro ekstrasenss.
Viņaprāt, vissvarīgāk esot atrast īsto nodarbošanos, jo tad cilvēks ikdienā jūtas apmierināts un pildās ar pozitīvu enerģiju, kura tālāk nonāk pasaulē.
Tāpat viņš izdevumam atklājis, ka dzīvojam vienā no daudzām realitātēm: «Pastāv arī paralēlās pasaules. Te arī rodama atbilde uz jautājumu, kā gaišreģis var redzēt nākotni. Jo tā jau ir bijusi, tikai paralēlā pasaulē. Informācija par to ir visumā, un to var saķert kā vibrācijas. Tā atnāk pie manis kā viļņi, kā skaņa, kā gaisma, kā atbalss no šim pasaulēm. Tam seko smags matemātisks darbs, jo šo informāciju vajag apstrādāt.»