otrdiena, 2017. gada 18. jūlijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 17.07.-23.07.

MAZĀS ASTROZIŅAS
17.07.-23.07.
Viena no šī gada jaukākajām nedēļām. Mēnestiņš teju visu nedēļu būs dilstošs, tas nozīmē, ka vairāk lietojams prāts, nevis entuziasms. Pirmdien un otrdien Mēness būs Vēršu zīmē, bet piektdien un sestdien savās mājvietās Vēžos. Visas šīs dienas būs lielisks emocionālais fons, kad jēga domāt ilgtermiņa kategorijās.

Otrdiena ir viena no šī gada veiksmes dienām, kad lieliskus aspektus veidos mīlas un vērtību dieviete Venēra ar pašu dievu dievu Jupiteru. Tas nes veiksmi visos jautājumos. Apdomājiet, kur jums to vajag visvairāk! Ceturtdien enerģijas no slapjajiem, emocionālajiem Vēžiem pārslēdzās uz karstajām, radošajām Lauvām un sestdien pilnā mērā sākas Lauvu laiks. Varbūt ieraudzīsim arī reālu vasaras sauli, citādi... nu labi, lai jau paliek! Paši zināt, ko gribu pateikt...
Vīkendā tusēt var gan naktī uz sestdienu, gan svētdienu. Mēnestiņš nesīs daudz jūtu un pozitīvu skatu uz dzīvi. Netusētājiem jārīko ģimenes pasākumi. Ja ģimenes nav, to var iet meklēt. Katrā ziņā nedēļas nogalē būs ģimeniskas noskaņas, bet svētdien jau jauns mēness Lauvās, kas visiem būs radošuma un mīlestības sprādziens. Jauku nedēļu!
Andis
geste.astro@gmail.com